Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

19 ολάκερες ημέρες η ΠΑΝΑΓΙΑ β ο υ ρ κ ώ ν ε ι καί ΚΛΑΙΕΙ ! Και συνεχίζεται το ΘΑΥΜΑΣΤΟ αυτό για να μας πει η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ τι έρχεται. ( φωτο - βίντεο)

 


Την απάντηση σε όλα αυτά που βιώνουμε, μας την δίνουν τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ που επί 19 ημέρες συνεχίζουν  α δ ι α λ ε ί π τ ω ς   να ρέουν μέχρι και σήμερα.

Αν θέλουμε απαντήσεις σε όλα αυτά τα φοβερά που ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες (σφράγισμα εκκλησιών στους πιστούς), σε αυτά που ζούμε (δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με τον τούρκο και το δίχτυ των προβλημάτων μιας παράξενης πανδημίας που τρομοκρατεί τον πλανήτη ως μη όφειλε;) και σε αυτά που πρόκειται να ζήσουμε από εδώ και πέρα…

Την πιο εναργέστατη απάντηση σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα προσωπικά μας προβλήματα μας την δίνει η ΠΑΝΑΓΙΑ που βουρκώνει και δακρύζει στην Εφέστιο Εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ στο Βύρωνα Αθηνών.

Δάκρυα που ξεκίνησαν ανήμερα της πανηγύρεως της Εικόνας αυτής δηλ. στο Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ νύχτα- μέρα.

Χαριτόβρυτα Αγιαστικά δάκρυα που σχηματίζονται σαν δροσοσταλίδες και στους δυο Τιμίους Οφθαλμούς ΤΗΣ και αφού σταθούν, όπως τα ανθρώπινα στο Πάνσεπτο πρόσωπο ΤΗΣ κυλούν προς το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ



και μετά συγκεντρώνονται ως λίμνες λαμπηδόνες (που καθαρίζουν τις αμαρτίες μας) στο κάτωθεν ξύλινο πλαίσιο της Εικόνας όπισθεν της υάλινης αεροστεγούς προσθήκης.




Αγρυπνία- Πανυχίδα στο Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Βύρωνος για την εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και Ευαγγελιστού και τα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ συνεχίζουν αδιάλειπτα να ρέουν για την ανθρωπότητα.




Κλαίει η μάνα για τα παιδία της γιατί τα παιδία της δεν κλαίνε για τα χάλια τους.

Κάτω από τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ στον ΦΡΙΚΤΌ ΓΟΛΓΟΘΑ υιοθετηθήκαμε με τις συγκλονιστικές φράσεις:

«Ἰδών δε ὁ Ἰησοῦς τήν μητέρα καί τόν μαθητήν παρεστῶτα ὅν ἠγάπα, λέγει τῇ μητρί αὐτοῦ· γύναι, ἴδε ὁ υἱός σου. Εἶτα λέγει τῷ μαθητή· ἰδού ἡ μήτηρ σου»

(Ἰω. ιθ' 26-27)

Σήμερα η ΜΑΝΑ μας μπήκε μπροστά για να σώσει τα παιδιά της από τα δαιμονικά αδιέξοδα με τα οποία τα περικύκλωσαν οι εχθροί του ΥΙΟΥ της και ΘΕΟΥ μας.

Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/18.html
"Παπαφλέσσας"

5 σχόλια:

  1. Αγία Σοφία Κλεισούρας: λόγοι-προφητείες.

    https://www.youtube.com/watch?v=dStP7DDXdnc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

    Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας, που αγιοκατατάχθηκε το 2012 και γιορτάζει στις 6 Μαΐου, ενημερώνει τους πιστούς για την προειδοποίηση της Παναγίας σε όλο τον κόσμο να είναι έτοιμοι και με μετάνοια για την Κρίση (κατά τον θάνατο και την 2α Παρουσία) αλλά και για τον επερχόμενο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα καταστρέψει τα 3/4 της ανθρωπότητας! «Είδα μαύρα σύννεφα. Η οργή του Θεού (η δικαιοσύνη του Θεού) κατέβαινε στον κόσμο. Σιγά - σιγά κατεβαίνουν, σιμώνουν... και όταν αγγίξουν στη γη, τότε θα γίνει ο πόλεμος»!

    Πηγή:
    https://www.imdleo.gr/diaf/2018/agSofia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρισματούχος Αρχιμανδρίτης Γέροντας Σίμων Αρβανίτης, Κλαίγαμε και οι δυο μας για το πολύ μεγάλο θαύμα που έγινε!

    https://www.pemptousia.gr/2020/09/gerontas-simon-klegame-ke-i-dio-mas-gia-to-poli-megalo-thavma-pou-egine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητροπολίτης Λεμεσού, Αθανάσιος: Τι είναι ο Λογισμός...

    https://www.youtube.com/watch?v=xlqDHhkAa3Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Γιατί κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη” (Μαρκ. η' 34- θ΄1) - Αρχιμανδρίτης π. Νικηφόρος Κοντογιάννης.

    https://www.youtube.com/watch?v=NVmkk8eGDh8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!