Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης : Ψ Ε Υ Τ Ε Σ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Α Π Α Τ Η μέ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ που “ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ 38ΧΡΟΝΟΥ από τόν ΚΟΡΩΝΟΪΟ” : ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ....2 0 1 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ  ..."Φ Ρ Ε Σ Κ Ο Τ Α Τ Η" !!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΛΙΣ ....5 ΕΤΩΝ (ΚΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ) !!!!!

ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΣ, ΤΣ, ΤΣ......

Νίκος Αντωνιάδης

-ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΜΜΕ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ

-ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΜΜΕ & ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤ & ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

-ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΣΕ ΣΤΟ 'MEGA', ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ!


-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤ & ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.

-ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 'ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES' ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ.
___________________________

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:

-ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!

-ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ MAΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ LOCK DOWN !!

ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
_________________________

-Ακτινολόγος του ΚΑΤ ανέβασε στο Facebook δύο ακτινογραφίες για να “αποδείξει” την φοβερή και τρομερή “επιδείνωση” 38 χρονου ασθενή μέσα σε 12 ώρες από τον φοβερό και τρομερό κορωνοϊό.

-Η “είδηση” έκανε τον γύρο των γνωστών και μη εξαιρετέων μέσων μαζικής εξαπάτησης για να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να “δικαιολογήσει” το σχεδιαζόμενο lock down.

Όλως ενδεικτικά:
https://www.tanea.gr/…/koronaios-aktinografia-sok-deixnei-…/

https://www.tovima.gr/…/koronoios-h-epideinosi-38xronou-as…/

Και το “πάρτι” του Ευαγγελάτου:

https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp…

-Γενικός χειρουργός-ειδικός μαστολόγος του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, στο “κόλπο” και αυτός, πήρε την “πάσα” και ανέβασε τις ακτινογραφίες της απάτης στο Facebook για να παραπλανήσει και να τρομοκατήσει και αυτός με τη σειρά του τους χρήστες του, αναπαράγοντες τις κλασικές βρωμιές:

*“Ξέρω πως είναι κουραστικό και βαρετό να προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους κουφούς και καχύποπτους ότι τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία γεμίζουν σιγά σιγά από κάτι που υπάρχει αλλά απλώς δεν το βλέπουμε”

*“Όποιοι μπορείτε, πολεμήστε τους ανεγκέφαλους”

*“Επειδή οι θέσεις στα ήδη ανεπαρκή κρατικά νοσοκομεία μας κοντεύουν να τελειώσουν, προτείνω να δημιουργηθεί μια λίστα αρνητών του ιού και της μάσκας και αν αυτοί οι άνθρωποι μολυνθούν από τον ανύπαρκτο ιό και θέλουν νοσοκομείο να εισάγονται τελευταίοι”

*“Η ακτινογραφία θώρακος που αναρτήθηκε στο Facebook από το γιατρό του ΚΑΤ κ. Μάνο Καρρά, δείχνει την ταχύτατη επιδείνωση ενός 38 χρονου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7.30 μ.μ. από τον ανύπαρκτο ιό. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να δεις τη διαφορά!

Γιάννης Π. Φύσσας MD PhD

Γενικός Χειρουργός Ειδικός Μαστολόγος”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10158020269146997&id=644921996

Είχαν σβήσει τα στοιχεία της ταυτότητας των ακτινογραφιών, και καλά για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του ανύπαρκτου 38χρονου ασθενή “κόβιντ”, αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη”:

Και τους ξέφυγε η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της πρώτης ακτινογραφίας:

23.6.2015 !!!

Οι ακτινογραφίες είναι του 2 0 1 5 !!!

Μετά από το “ξεβράκωμα”, ο γιατρός του ΚΑΤ κατέβασε κάθιδρος την ανάρτηση, και έτσι πλέον σε όλα τα δημοσιεύματα-fake news η ανάρτησή του “δεν είναι διαθέσιμη”.

Τα δημοσιεύματα όμως παραμένουν κανονικότατα στη θέση τους.

Ο γιατρός του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου την έχει ακόμη πάνω, τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα που ανεβάζω αυτό την ανάρτηση.

Χθες είχαμε και την νοσηλεύτρια του νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ”, με τις ψευτιές για τον “πολύ χειρότερο πλέον ιό”, για τις “πολύ βαριές περιπτώσεις”, για τους ασθενείς που μπαίνουν στις ΜΕΘ και “δεν βγαίνουν”, και τα ΜΜΕ, που πήραν και αυτήν την πάσα και μίλαγαν για τους ασθενείς που βγαίνουν πλέον από τις ΜΕΘ “με θρήνο”. Μέχρι που τους “ξεβράκωσε” η καθηγήτρια Κοτανίδου.

Το υγειονομικό προσωπικό της χώρας στην υπηρεσία των fake news.

Και φυσικά όλα αυτά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι τους ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα επιχειρήματα. Τους τελείωσαν τα όπλα. Τα νούμερα είναι εναντίον της απάτης. Τα στοιχεία, τα δεδομένα και η ίδια η πραγματικότητα είναι εναντίον της απάτης. Η ίδια η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία αποδομεί το κατασκεύασμα του φονικού ιού. Στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο, κορυφαίοι γιατροί από όλον τον κόσμο έριξαν τις μάσκες των επίορκων.

Η ίδια η ζωή είναι εναντίον τους.

Και φυσικά δεν περιμένω να καταλάβουν οι αήττητοι. Το καταλαβαίνεις από τα σχόλια στην ανάρτηση του γιατρού του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου. Αυτοί που είναι στο “κόλπο” θα επιμείνουν μέχρι το τέλος. Επέμειναν και στην ίδια ανάρτηση. Και θα επιμένουν μέχρι να πάνε φυλακή. Οι αήττητοι θα ξυπνήσουν απλώς μία μέρα, όταν θα έχει εξαφανιστεί ως δια μαγείας ο φονικός ιός, και δεν θα καταλαβαίνουν τι έγινε. Πολλοί θα συνεχίσουν να φοράνε τη μάσκα από κεκτημένη ταχύτητα “καλού κακού”. Το κακό που έχουν κάνει σε όλους εμάς δεν ξέρω αν θα το καταλάβουν ποτέ.

Αυτή τη φορά δεν θα υποβάλω καν το ρητορικό ερώτημα αν θα παρέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας (κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εσείς εκεί κανονικά, τις εγκυκλίους σας για τους “αρνητές της μάσκας”). Ούτε ο Χρυσοχοΐδης. Ούτε τα Ελληνικά Hoaxes. Ούτε ο Ιατρικός Σύλλογος.

-Καταθέτω μήνυση κατά της νοσηλεύτριας, των δύο γιατρών και των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τα αδιανόητα ψεύδη, για την παράβαση του άρθρου 191 περί διασποράς ψευδών ειδήσεων (τα γνωστά και μη εξαιρετέα fake news), και για παράβαση καθήκοντος από τους γιατρούς (άρθρο 259 Ποινικού Κώδικα -ο ιατρός έχει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου).

-Μήνυση ΕΙΔΙΚΑ κατά του Νίκου Ευαγγελάτου που οργίασε κυριολεκτικά στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με τις ακτινογραφίες, ενώ μπροστά στα μάτια του ήταν η ημερομηνία 23.6.2015.

-Kαταθέτω πειθαρχική αναφορά κατά των γιατρών για τη σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

-Καταθέτω αναφορά κατά των Ελληνικών Hoaxes στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (είναι η αδειοδοτούσα αρχή), γιατί όφειλαν να είχαν ήδη παρέμβει. Αντ’ αυτού έχουν επιτρέψει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σε όλο το διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το παραμυθάκι του φονικού ιού φτάνει στο τέλος του.

Οπότε, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσε τα lock down και ετοίμασε την απολογία σου στον ελληνικό λαό.


https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%88-%ce%b5-%cf%85-%cf%84-%ce%b5-%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7/


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. φρέσκο, φρέσκο! κατευθείαν από την κατάψυξη! πώπω σαϊνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. N E Ω Τ Ε Ρ Α στό ίδιο θέμα!


    Νίκος Αντωνιάδης

    ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    _______________________

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
    ________________________

    Mετά από συνεννοήσεις που είχα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ), αφού πρώτα τελείωσα την κατάθεσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη (σε επόμενη ανάρτηση αυτά), πήγα στο Α.Τ. Καλλιθέας και κατέθεσα την υπ’ αριθμ. 1057/9/2622/24.9.2020 μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών, του ΚΑΤ και του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, για το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) κατά το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, με τις ακτινογραφίες της ντροπής.

    Αυτή τη στιγμή έχει σταλεί σήμα σε όλες τις μονάδες για τον εντοπισμό του Νίκου Ευαγγελάτου και τη σύλληψή του (δεν είναι δύσκολο -στο MEGA βρίσκεται, στη Λεωφόρο Συγγρού 340). Σήμα έχει δοθεί και για τους δύο γιατρούς, οι οποίοι βρίσκονται στο ΚΑΤ και στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Το αυτόφωρο ισχύει μέχρι τα μεσάνυκτα.

    Σε λίγη ώρα θα βρίσκομαι ξανά στην ΓΑΔΑ και θα δω τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής κ. Πέτρο Τζεφέρη. Εκεί θα είναι και ο Διοικητής της ΓΑΔΑ, ο οποίος είναι και ο πλέον αρμόδιος να διασφαλίσει την τήρηση της νομιμότητας και ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και θα προβεί στη σύλληψη του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

    Είναι προφανές, ότι όταν ειδικά αυτές τις ημέρες γίνεται τόσος λόγος για την αυτόφωρη διαδικασία στις περιπτώσεις διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, ο νόμος και η δικονομία θα πρέπει να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    Αναμένω.

    Και όλοι εσείς αναμένετε μαζί μου.

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-h-e%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρέ όχι μόνο αναμένουμε αλλά και καραγουστάρουμε!!! Ε ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%bf-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b1%cf%83-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1000ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ν ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
    ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ
    ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ)
    ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
    ΚΑΤΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ


















    0









    0








    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρήκαμε έναν δικηγόρο στους 40.000 χιλιάδες, που να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Οι υπόλοιποι 39.999 άλλα νομικά διδαχθήκατε; Κοπάνα τους Νικόλα με τα δικά τους όπλα! Ζηλέψτε και υπόλοιποι δικηγόροι. Δέκα χρόνια περιμένουμε την βοήθειά σας. Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!