Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η Σ υ μ μ ο ρ ί α των άτιμων και των ψευτών....


ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ "ΗΓΕΤΟΥ"
 ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΙΛΙΤΣ ΟΥΛΙΑΝΩΦ, ΟΝΟΜΑ
ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ.....
"ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ" !!!!!!

Για τον «συνωμότη», τον μαρξιστή, τον πού@τη, τον πρεζάκια και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. 

«Αληθινό», είναι ότι τους φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο.

http://deltio11.blogspot.com/2020/09/blog-post_92.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , Η ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΕΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ. Ο ΛΕΝΙΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ , ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΤΟΝΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ `` ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ``. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΑ, Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ . ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΜΑΙΝΕΤΟ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ, Ο ΛΕΝΙΝ ΙΔΡΥΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Σ` ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΠΕ : `` ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΩ ; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία καί πολλές ευχαριστίες γιά τίς ο υ σ ι α σ τ ι κ ό τ α τ ε ς ιστορικές πληροφορίες που μας παραθέτετε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!