Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙ! ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!

 


Δόθηκε ἐπισήμως ἀπὸ τὴν τουρκικὴ προεδρία ἡ Ἀτζέντα “διαλόγου” τοῦ Μητσοτάκη μὲ τοὺς Τούρκους: «Θὰ συνομιλήσουμε μὲ τὴν Ἑλλάδα γιὰ ὑφαλοκρηπῖδα, ἑλληνικὰ νησιά, ἐναέριο χῶρο καὶ θαλάσσια σύνορα»!
Ὁ Μητσοτάκης πρέπει νὰ πέσῃ, πρὶν καθίσῃ σὲ τούρκικο τραπέζι μὲ αὐτὴν τὴν Ἀτζέντα.
Τί τὸν κοιτᾶτε ἀκόμα ἐκεῖ στὴ ΝΔ; Τσίπα ἑλληνικὴ δὲν ἔμεινε καθόλου στὸ πρόσωπό σας;
Ἀνταρσίες ξέρετε νὰ κάνετε μόνο γιὰ τὴ βουλευτική σας τσεπούλα;

Ἂν δὲν τὸν ρίξετε πρὶν καθίσῃ σὲ τέτοιο τραπέζι δὲν ἔχετε κανένα μέλλον ἐδῶ, νὰ πᾶτε σὲ ἄλλη χώρα νὰ βάλετε ὑποψηφιότητα γιὰ βουλευτές. 

Τὰ μάθατε τὰ νέα, φαντάζομαι, "κύριοι, κύριοι" Μητσοτάκειοι βουλευτές:
Τὸ αἴτημα γιὰ αποστρατιωτικοποίησι τῶν ἀνατολικῶν συνόρων τῆς πατρίδος μας ἄρχισε νὰ ἐκτελῆται πρὶν μπῇ κἂν στὸ προκρούστειο γιὰ τὴν Ἑλλάδα τούρκικο παζάρι, δῆθεν διάλογο. 
Μὲ ληστές, ποὺ ἐπιχειροῦν "νὰ κόψουν τὰ πόδια" τῆς Ἑλλάδος, πῶς γίνεται καὶ κάνει διάλογο ὁ ἀρχηγός σας; Καὶ γιὰ νὰ ἱκανοποιήσῃ τὸν ληστὴ Προκρούστη, τῆς τὰ κόβει ὁ ἴδιος! Πρωτάκουστο καὶ πρωτοφανὲς στὴν Ἱστορία τούτης τῆς πολύπαθης χώρας.

Ἡ ἴδια ἡ ἀτζέντα αὐτὴ καὶ ἡ βαθμιαία, δῆθεν μερική, αποστρατιωτικοποίησις τῶν ἀνατολικῶν συνόρων τῆς Ἑλλάδος στοιχειοθετεῖ κατηγορητήριο ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Κάτι χειρότερο! Μιὰ ζωὴ θὰ φοβόσαστε τὶς "ἀδέσποτες"! Διότι ὑπάρχουν καὶ Ἕλληνες, ποὺ δὲν μποροῦν νὰ ἀντέξουν ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

Καὶ δὲν εἶναι ἀνάγκη νὰ συμφωνήσῃ ὁ Μητσοτάκης. Δὲν εἶναι τόσο ἀνόητοι οἱ πάτρωνές του. Τὸ ὅτι ἔθεσε ὑπὸ συζήτησιν ἔδαφος καὶ κυριαρχικὰ δικαιώματα τῆς Ἑλλάδος εἶναι πρὸς τὸ παρὸν ὑπεραρκετὸ γιὰ τοὺς πάτρωνες καὶ ἐντολεῖς του. Στὴν συνέχεια αὐτὴ ἡ Ἀτζέντα ἢ κάποια δῆθεν ἐλαφρύτερη, ποὺ προέκυψε ἀπὸ "ἐπιτυχημένο διάλογο", θὰ πάῃ στὴν ΧΑΓΗ καὶ ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Μετὰ ἀπὸ τὴν ἐπίσημη ἀνακοίνωσι τῆς τουρκικῆς προεδρίας περὶ τῆς Ἀτζέντας τοῦ "διαλόγου", ἂν δὲν πράξῃ κάτι ἀμέσως ἡ Ν.Δ. τότε...

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ! ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΘΕΙΣ; 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

3 σχόλια:

  1. Αρχικά έχει γίνει ξανά και ξανά αντίδραση για ανθελληνικά μέτρα. Για τη Μακεδονία το Σύνταγμα γεμισε κυριολεκτικά. Είχαμε επεισόδια και μπροστά στη Βουλή με ξύλο κατά των Ελλήνων και στην υπογραφή.
    Το αποτέλεσμα? δεν κατάφεραν τίποτα όσοι κατέβηκαν να αντιδράσουν.
    Ο λόγος είναι ότι όλα αυτά είναι μπουρδες. Ποιες επάλξεις? Ποια αντίσταση? Αντίσταση σημαίνει να γίνουν επιθετικές δράσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε οι Σιμπριγκ ούτε η Οπκε ούτε κανείς. Αυτοί έχουν όπλα , πολυβόλα και δεν θα δίσταζαν να σας ανοίξουν μια τρύπα με το όπλο τους αν είχαν την εντολή. Όπως εδερναν Χιώτες και άνοιγαν κεφάλια σε πατριώτες στο Σύνταγμα. Άρα αντίσταση είναι μόνο κάτι που θα έκανε αυτούς τους πληρωμένους δολοφόνους να χεστουν επάνω τους.
    Τι προτείνετε λοιπόν? Γτ διαδηλώσεις και άρνηση και τέτοια έχουν γίνει. Νομίζετε ότι κάνετε κάποια ζημιά στους ανθεληνες με αυτές τις μπούρδες? Πόσο αγαθός πρέπει να είσαι η σατανικός που να προτείνεις ότι ανοργανωτη, χωρίς όπλα/εξοπλισμό και χωρίς εκπαίδευση διαδήλωση ένα μάτσο από εξηνταρηδες μπουχεσες θα αντισταθούν στους μισθοφόρους της αστυνομίας. Εκτός και αν προτείνετε κάτι οργανωμένο, με εκπαίδευση , με όπλα/εξοπλισμό και πολύ αίμα ε τότε γράψτε το καθαρά να καταλαβαίνει ο κόσμος πώς πρέπει να κινηθεί για να γίνει όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΥΡΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΣΤΙΣ 27/9 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΡΩΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ Η ΝΤΟΡΑ ΕΚΕΙ,ΤΟ 1996 ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η Ζ ΜΑΚ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΤΟΥ Κ.Ε.ΕΔ. Η Ζ ΜΑΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΟΥΚ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΟΚΥΡΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Ζ ΜΑΚ,,,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΡΑΨΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΩ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ ΤΗΛ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΑΠΑΞ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΡΑΨΑ ΝΑ ΕΜΦΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ κ.τ.λ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΟΝΑ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΡΟΤΑΡΥ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΔΟΙΗΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Μ.Υ.Κ ΘΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΤΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΧΔΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΔΟΙΗΚΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Μ.ΥΚ. ΚΑΙ Ζ ΜΑΚ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΣΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑΔΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΔΩΝ,,,,,Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΘΥΡΕΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ,,,ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΙΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ....ΑΞΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΔΕΝΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΘΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΠΕΘΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΤΟΓΥΡΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΠΙΤΟΓΥΡΟΣ ΧΑΧΑ ΠΩ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? Ο ΠΙΤΟΓΥΡΟΣ ΕΡΗΜΑ ΧΑΛΙΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=WSj15bN4nPU&feature=emb_logo. Έτσι κάνουν οι λαοί όταν καταπτούν το έδαφος τους. Δεν γράφουν σχόλια. Φαίνεται από τους 300 του Λεωνίδα φωτίστηκαν όλοι οι λαοί και εμείς σκοτεινιάσαμε.Καλά λέει ο Κασιδιάρης άντρες , γυναίκες εκπαιδευμένοι και άδεια οπλοφορίας για αυτούς που μπαίνουν στα σπίτια μας. Για μαθήματα σκοποβολής ας αρχίσουμε από την τηλεόραση και να προχωρούμε σε μικρότερους. Αν ο στρατός ή όποιος χειρίζεται όπλα δεν το σταματήσει αυτό δεν θα μπορέσουμε πλέον να αναπαύσουμε την Παναγιά και τον Χριστό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!