Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! Όσες επιχειρήσεις και αν γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ., η πλατ. Βικτωρίας παραμένει υ γ ε ι ο ν ο μ ι κ ή Β Ο Μ Β Α, από τα ....«κάμπινγκ» των αλλοδαπών!



ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;
Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;

Σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους, γεννά η συνεχιζόμενη αδυναμία της Αστυνομίας να «μαζέψει» τους λαθρομετανάστες, που  σ ο υ λ α τ σ ά ρ ο υ ν ανεξέλεγκτα στην πλατεία Βικτωρίας και την μετατρέπουν σε… 'κάμπινγκ'!


Το ιδιότυπο σκηνικό, που θυμίζει το «γεφύρι της Άρτας», θέλει τους αλλοδαπούς να εξαφανίζονται από την πλατεία Βικτωρίας την ημέρα και να επιστρέφουν σε αυτήν τα βράδια, καθώς οι αστυνομικοί σταματούν τους ελέγχους μόλις πέσει το φως του ηλίου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο η συγκεκριμένη πλατεία, όσο και άλλες στο κέντρο της Αθήνας να μετατρέπονται σε «υγειονομικές βόμβες», με δεκάδες οικογένειες αλλοδαπών να τρώνε και να κοιμούνται στον δρόμο, χωρίς να τηρούν το παραμικρό μέσο προστασίας.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που τα κρούσματα παρουσιάζουν δραματική αύξηση στην Αττική, με το κέντρο της Αθήνας να βρίσκεται στο «κόκκινο». 

Μάλιστα, τόσο στον «Ευαγγελισμό» όσο και στο «Σωτηρία», δύο από τά μεγαλύτερα Νοσοκομεία της χώρας, οι αλλοδαποί ασθενείς αυξάνονται συνέχεια τις δύο τελευταίες εβδομάδες έπειτα από κάθε εφημερία.

Αλλοδαποί κάτω των 30

Ειδικότερα, στο «Σωτηρία» το 25% των νοσηλευομένων είναι αλλοδαποί ηλικίας κάτω των 30 χρόνων. Στο 5% υπολογίζεται το ποσοστό των αλλοδαπών ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. 

Στον «Ευαγγελισμό» οι αλλοδαποί με λοίμωξη Covid-19 αποτελούν το 55% των νοσηλευομένων, και μάλιστα ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 17-25 χρόνων. Στις ΜΕΘ του νοσοκομείου το 15% των σοβαρών περιστατικών και διασωληνωμένων είναι επίσης αλλοδαποί.

Ωστόσο, η κατάσταση δεν αλλάζει και το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ σε Πατησίων, Αχαρνών και Ομόνοια, με τους παράνομους μετανάστες να παίζουν… κρυφτούλι κάθε ημέρα με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., στις πλάτες των δημοτών της Αθήνας και της δημόσιας υγείας.

https://www.newsbreak.gr/ellada/129774/epicheiriseis-elas-plateia-viktorias-kampingk-allodapon/
&
http://greeknation.blogspot.com/2020/09/blog-post_787.html#more
"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ..ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=YCLBikeHGWg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Βέλγιο καταργεί το μέτρο της υποχρεωτικής μασκοφορίας παντού.

    https://enromiosini.gr/arthrografia/το-βέλγιο-καταργεί-το-μέτρο-της-υποχρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!