Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ (φιλοκυβερνητικός;) ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ καί Χ Τ Υ Π Η Σ Ε ΠΑΙΔΙΑ (!) ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ! ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ;



ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΤΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΟΣ;

Αγριεύουν τα πράγματα στα σχολεία, καθώς (φιλοκυβερνητικοί;) τραμπούκοι, δέν διστάζουν να επιτίθενται και να χειροδικούν στα παιδιά που κάνουν κατάληψη, αρνούμενα να φορέσουν μάσκες!



Έτσι, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων, όπως καταγγέλλουν γονείς και μαθητές, ο Διευθυντής του σχολείου – και κατά πληροφορίες φανατικός οπαδός του Μητσοτάκη! - επιτέθηκε σε παιδιά, χωρίς να διστάσει μάλιστα να χειροδικήσει, παρουσία των καθηγητών οι οποίοι ήταν απλοί θεατές!

Κατ’ αρχάς, ο τραμπούκος διευθυντής απείλησε τους μαθητές, ενώ πήρε έναν σιδερένιο κόφτη, με σκοπό να σπάσει τις αλυσίδες στην πύλη. 

Κι όταν οι μαθητές έβαλαν μπροστά τα χέρια τους για να προστατεύσουν την κλειδαριά, ο τραμπούκος άρχισε να τα χτυπά με μανία!

Στήν συνέχεια, πήρε δύο ποδήλατα που είχαν τοποθετηθεί οι μαθητές στην πύλη και τα κατέστρεψε προκλητικά!



Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες γονέων και μαθητών, την προηγούμενη ημέρα ο τραμπούκος πήδηξε τα κάγκελλα, μπήκε στο σχολείο κι άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους μαθητές!

Τέτοιος ζήλος από έναν καθηγητή για να σπάσει η κατάληψη; 
Ή μήπως υπάρχει σχετική εντολή Μαξίμου στο τραμπουκαριό που ελέγχει;

[Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο:https://ethnikismos.net/2020/09/23/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b7%cf%83-%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc/]
--------------------------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Οι καταλήψεις δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης.
    Κατέστρεψαν την Παιδεία.
    Δεν πρέπει να ενισχύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιά παιδεία μιλάτε με μασκοφορεμένους μαθητές και καθηγητές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Ποιά παιδεία καταστράφηκε; Η ήδη κατεστραμένη και ανύπαρκτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Αυτή είναι η μοναδική φορά που οι καταλήψεις έχουν λόγο να γίνονται.

      Διαγραφή
    2. Και είναι η πρώτη φορά που καταπολεμούνται λυσσαλέα.

      Διαγραφή
  2. "Πολλοί άνθρωποι που αρρώστησαν με Covid-19 και ανάρρωσαν, ακόμη και μετά από μήνες χάνουν μεγάλες ποσότητες μαλλιών. Όμως το φαινόμενο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, αφορά επίσης όσους ποτέ δεν κόλλησαν τον κορονοϊό, αλλά έχουν πέσει θύμα του πανδημικού άγχους."

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ιδού τί μα@ακίες τσαμπουνάνε κι ο κόσμος κάθεται και τα πιστεύει.
    αμ δεν θα καραφλιάσουμε από τον μα@ακοϊό αλλά από τις μα@ακίες αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αισθάνομαι υπερηφάνεια για τους γονείς και αυτά τα παιδιά. Επειδή τα πράγματα θα αγριέψουν, όσοι είστε γονείς παιδιών που συμμετέχουν, μην τα αφήσετε μόνα τους. Και κάντε και κάτι ακόμα. Πάρτε βιντεοκάμερες, φορτίστε κινητά και βιντεοσκοπείτε συνεχώς τους χώρους, χωρίς να δείχνετε πρόσωπα παιδιών ή το δικό σας. Μόνο τους χώρους. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να αποτρέψετε επιθέσεις κομματόσκυλων, ασφαλιτών και παρακρατικών. Τα αρούρια φοβούνται το φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!