Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ! Ότι ακριβώς μας έκαναν Ευρωπαίοι καί Αμερικανοί, τό κάνουμε εμείς τώρα στούς (αμυνόμενους) ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ!

 


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για την πολεμική διένεξη που ξέσπασε μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, αποδίδει ευθύνες και στις ...δυο πλευρές και καλεί ισότιμα τις δυο μέρη να πάψουν τις εχθροπραξίες.


Το εξωφρενικό είναι ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά, όταν ο Έλληνας πρέσβης είχε πάει να δώσει τα διαπιστευτήρια του στο Μπακού και εκεί τον πέταξαν με τις κλοτσιές έξω. 

Παράλληλα ξέχασαν οι κύριοι του ΥΠΕΞ τους κοινούς δεσμούς με τους Αρμένιους, όταν και αυτοί έχουν υποστεί στο πετσί τους την τουρκική βαρβαρότητα.

Φωτεινή αντίθεση σε όλα αυτά αποτελεί η στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας, που δια του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, καταδίκασε το Αζερμπαϊτζάν για επιθετικότητα κατά της Αρμενίας. 

Στην Κύπρο βλέπεται είναι νωπό το αίμα που έχουν χύσει από την τουρκική βαρβαρότητα.

Η Ελλάδα για άλλη μια φορά, για να μην δυσαρεστήσει κάποιους, φόρεσε… μάσκες.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Είναι η γραμμή των νεοραγιάδων, ανεξαρτήτου αποχρώσεως, που "κυβερνούν" αυτή τη χώρα - προτεκτοράτο να μην ερεθίζουν το θηρίο... Γραμμή που φυσικά χαράζεται σε ξένα κέντρα. Επί ώρες πηγαινοερχόντουσαν στο Καστελόριζο τα mongol-drones και ρίχνανε μπογιές στη σημαία και οι δούλοι τι κάνανε? Δεν αντιδρoύσαν για να μείνει ήρεμο το θηρίο... Eίναι τόσο ελεεινοί που τώρα διοχετεύουν ιστορίες ότι κάποιοι ... τουρίστες , πράκτορες, ότι νάναι τέλος πάντων, πήγαν στο νησί και ρίξαν τη μπογιά. Θέλετε και ραφάλ που δεν έχετε τα guts να τα χρησιμοποιήσετε κακομοίρηδες. Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!