Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ Sucharit Bhakdi: Πιστεύω ότι Εσείς οι Έλληνες Πρέπει να Ξεσηκωθείτε! Αν το Καταφέρετε θα Ξαναγίνετε οι Σ ω τ ή ρ ε ς του Κόσμου! Κανένα Άλλο Ε Θ Ν Ο Σ, δεν είναι Κατάλληλο για να Ηγηθεί Ενός Τέτοιου Αγώνος!



Ας παρακολουθήσουμε προσεκτικά την συγκλονιστική και διαφωτιστική ομιλία του Γερμανοταϋλανδέζου Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Sucharit Bhakdi! 

Εξηγεί με εκλαϊκευμένο τρόπο τον τρόπο με τον οποίο δρα ο κορωνοϊός, αποδομεί το συστημικό αφήγημα περί ακραίας επικινδυνότητάς του, αναλύει το ζήτημα του θρυλούμενου εμβολίου και στο τέλος καλεί τους Έλληνες να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ενωμένοι κατά του επιβληθέντος από τις ελίτ παραλογισμού!

enromiosini.gr

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ . Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμάαααααααν... ζήτω που καήκαμε άμα περιμένουν από εμάς τους Έλληνες να σώσουμε την ανθρωπότητα... το τραγούδι του Κηλαηδόνη το έχετε ακούσει που πάει "ουάχα-χα-χα-χαχα ουάχα-χα-χα-χα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!