Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ. ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ 79ΧΡΟΝΗ ΚΙ ΕΔΕΣΕ “ΦΙΟΓΚΟ” ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ (ΦΩΤΟ)

mpaglantesianos- killer

Ο στυγερός δολοφόνος από το Μπαγκλαντές, που έπνιξε με πετσέτα και στραγγάλισε τα δυο θύματά του με σκοπό τη ληστεία. 

Ο 22χρονος «δάγκωσε» τα χέρια που τον τάιζαν …

Ο Μπαγκλαντεσιανός στυγερός δολοφόνος του 82χρονου Αλέξανδρου Αλεξανδράκη και της 79χρονης συντρόφου του στα Χανιά, διέφυγε το ίδιο βράδυ με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Έπνιξε και στραγγάλισε τα δυο θύματα σε δυο διαφορετικά σπίτια, χρησιμοποιώντας ως «όπλο» μια πετσέτα που τύλιξε γύρω απ’ το λαιμό τους. Πρώτα σκότωσε τον 82χρονο και αφού του απέσπασε τα κλειδιά πήγε στο διπλανό σπίτι όπου διέμενε η 79χρονη και της αφαίρεσε τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αποσπώντας της όλες τις οικονομίες που είχε απ’ τη σύνταξή της, περίπου 10.000 ευρώ. Τον 82χρονο, αφού τον έπνιξε τον τοποθέτησε και έκρυψε το πτώμα του σε μια βαλίτσα, έχοντας προφανώς στη σκέψη του να πετάξει το πτώμα του σε καμία χωματερή ή στη θάλασσα.

Ο Μπαγκλαντεσιανός έκανε «φιόγκο» τον παππού

Μάλιστα όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αστυνομικές πηγές, για να χωρέσει ο παππούς στη βαλίτσα έδεσε τα χέρια και τα πόδια του και τύλιξε το άψυχο κορμί του σαν «φιόγκο»… Ο 22χρονος, ήταν νοικάρης σε χώρο που του είχε παραχωρήσει η 79χρονη αλλά χωρίς να έχει τη δυνατότητα απ’ ένα σημείο και μετά να του καταβάλει το ενοίκιο που ήταν εξαιρετικά χαμηλό. Εκεί ο δράστης είχε κρύψει και τη βαλίτσα με το πτώμα του παππού.

Φόνοι εκ προμελέτης

Ο 22χρονος θεωρήθηκε ύποπτος απ’ την πρώτη στιγμή αν και απ’ το οικογενειακό περιβάλλον ο παππούς εμφανίστηκε αρχικά ως «αγνοούμενος». Μόλις όμως η κόρη της 79χρονης, ανησύχησε που η μητέρα της δεν απαντούσε στις κλήσεις της, πήγε για να δει τι συμβαίνει και τότε την βρήκε φρικτά δολοφονημένη και το σπίτι ανάστατο, αλλά όχι παραβιασμένο. Τα δύο θύματα, η 79χρονη και ο 82χρονος ήταν ζευγάρι τα τελευταία είκοσι χρόνια και είχαν αποκτήσει παιδιά από προηγούμενους γάμους. Ο δράστης επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή των θυμάτων του γρήγορα και αποτελεσματικά, δίχως να χάσει πολύτιμο χρόνο έτσι ώστε να διαφύγει άμεσα, σχολίασε πρόσωπο της Αστυνομίας που γνωρίζει για την υπόθεση. Δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει φύγει για την Θεσσαλονίκη καθώς εκεί φέρεται να έχει συμπατριώτες του.

Το ένα πτώμα έφερε τ’ άλλο

Πάντως πρώτα αποκαλύφθηκε το έγκλημα σε βάρος της 79χρονης στις 25.10.2020 μετά τα μεσάνυχτα. Στη συνέχεια τη Δευτέρα  το μεσημέρι βρέθηκε στη βαλίτσα και το πτώμα του άτυχου Αλέξανδρου Αλεξανδράκη. Η κόρη του αδικοχαμένου παππού σε δηλώσεις της περιγράφει τις ώρες αγωνίας που έζησε μέχρι να εντοπιστεί ο πατέρας της, όπως επίσης και τις τραγικές στιγμές όταν μαζί με τους αστυνομικούς αντίκρισε το Σάββατο αργά το βράδυ, τη δολοφονημένη σύντροφο του πατέρα της. Η ίδια συγκλονισμένη λέει: «Έπαιρνα τηλέφωνο τον πατέρα μου και δεν απαντούσε στις κλήσεις μου. Το σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του ήταν κλειδωμένο με τα παράθυρα κλειστά και ταραγμένη απευθύνθηκα στην αστυνομία. Στη συνέχεια μαζί με τους αστυνομικούς, καλέσαμε κλειδαρά κι όταν ανοίξαμε την πόρτα του σπιτιού το Σάββατο το βράδυ βρήκαμε τη σύντροφο του πατέρα μου, νεκρή. Ταράχτηκα πάρα πολύ, τότε υποψιάστηκα ότι κάτι κακό έχει συμβεί και στον πατέρα μου. Ψάχναμε όλο το σπίτι αλλά ο πατέρας μου ήταν άφαντος ώσπου τον βρήκε η αστυνομία στο διπλανό σπίτι που νοίκιαζε ο Μπαγκλαντεσιανός από την 79χρονη. Έχω συγκλονιστεί πάρα πολύ με την άγρια δολοφονία του πατέρα μου, αλλά και της συντρόφου του. Μέχρι χθες έψαχνα τον πατέρα μου και παρακαλούσα να βρεθεί ζωντανός και τώρα ψάχνουμε για τον δολοφόνο …», λέει η κόρη του Μαρία και συνεχίζει:

Ο άτυχος Αλέξανδρος Αλεξανδράκης που είχε δηλωθεί από τους οικείους του ως «αγνοούμενος»

Είχαν στα «πούπουλα» τον 22χρονο δολοφόνο

«Είχα πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, πήγαινα τακτικά στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και μάλιστα, έβλεπα και τον Μπαγκλαντεσιανό που νοίκιαζε το διπλανό σπίτι της συγχωρεμένης, το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του πατέρα μου. Δυστυχώς, η σύντροφος του πατέρα μου είχε κάποια χρήματα τα οποία τα είχε φυλαγμένα στο σπίτι, όπως έμαθα κι εγώ αργότερα κι αυτός προφανώς το έμαθε ο Μπαγκλαντεσιανός και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο έγκλημα. Μοιραζόντουσαν την ίδια αυλή με τον Μπαγκλαντεσιανό κι όταν ο πατέρας μου ή η σύντροφός του χρειαζόταν κάτι, τον καλούσαν για να τους βοηθήσει. Οπότε αυτός τους είχε γνωρίσει πολύ καλά και δεν ήταν λίγες οι φορές που έμπαινε μέσα στο σπίτι τους για να τους κάνει κάποιες δουλειές. Ο πατέρας μου δεν τον φοβόταν γιατί αυτός μένει χρόνια στα Χανιά και δούλευε ώσπου τώρα τελευταία δεν δούλευε …» καταλήγει η Μαρία Αλεξανδράκη.

1 σχόλιο:

  1. Όποιος εμπιστεύεται και αποδέχεται αλλοδαπό,και του νοικιάζει σπίτι,δε δικαιούται έπειτα από το κακό να κλαψουρίζει.Τα'θελε και τα παθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!