Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

«Ο Τζο τα ξέρει όλα»! Συνεργάτης του Χάντερ Μπάϊντεν αποκάλυψε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στην Κίνα…


Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη ηχητικού από τον πρώην συνεργάτη του Χάντερ Μπάιντεν, Τόνι Μποντουλίνσκι, στο οποίο άνθρωπος του υποψήφιου των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία τον πήρε τηλέφωνο για να μην προχωρήσει σε καταγγελίες κατά της οικογένειας Μπάιντεν δημοσίως στην τηλεόραση λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θα μας θάψεις όλους».





 

Ο Μποντουλίνσκι εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τάκερ Κάρλσον στο 'Fox News' κατά την διάρκεια της οποίας έπαιξε μια καταγεγραμμένη τηλεφωνική κλίση με τον Ρομπ Γουόκερ, που τον παρακάλεσε να μην μιλήσει κατά του προεδρικού υποψήφιου Τζο Μπάϊντεν.

Συγκεκριμένα ο Μποντουλίνσκι είπε πως οι αρνήσεις του Μπάιντεν σχετικά με το αν είχε γνώση των επαγγελματικών ασχολιών του γιου του στο εξωτερικό είναι ένα «οφθαλμοφανές ψέμμα».

Καθώς ο Μποντουλίνσκι απειλούσε για να μιλήσει για το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν γνώριζε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιου του στην Κίνα, ο Γουόκερ, του οποίου η γυναίκα εργάζεται για την σύζυγο του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, ακούγεται πεντακάθαρα να του λέει: “You’ll bury all of us man.” (θα μας θάψεις όλους φίλε).

Ο Μποντουλίνσκι είναι πρώην στέλεχος του αμερικανικού Ναυτικού και πρώην επικεφαλής της μη ενεργής πλέον εταιρείας SinoHawk Holdings, η οποία όπως είπε ήταν συνεταιρισμός μεταξύ δύο μελών της οικογένειας Biden και μιας κινεζικής εταιρείας στον χώρο της ενέργειας, της CEFC China Energy.

Με πληροφορίες από pronews

https://crashonline.gr/diethni-nea/1473762/o-tzo-ta-kserei-ola-synergatis-tou-chanter-mpainten-apokalypse-tis-epicheirimatikes-drastiriotites-tou-stin-kina/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εάν οι αμερικάνοι ψηφίσουν έναν πορνόγερο με αλτσχάιμερ και με ύποπτα εισοδήματα,είναι άξιοι της μοίρας τους.Χώρια που είναι σατανιστής,παιδόφιλος και διεθνιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!