Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Β α ρ ι ά η κ λ η ρ ο ν ο μ ι ά των Ελλήνων! [π. Ιωσήφ Βατοπεδινός]

 




https://www.youtube.com/watch?v=6PQyLmmDg7k&feature=emb_logo&ab_channel=vfilip

Ο ίδιος ο Χριστός μας χειροτόνησε και είπε το εξής θαυμαστό μόλις συνάντησε τους Αρχαίους Ελληνες "ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου" !
Μη ελληνόφωνοι , ορθόδοξοι αλλά και άλλων δογμάτων , μου έχουν ζητήσει να μεταφραστεί το παρόν video στα Αγγλικά . Οποιος θέλει και έχει την όρεξη ας το μεταφράσει στα Αγγλικά προς πνευματική των ωφέλεια .

Μπορεί να το μεταφράσει σχολιάζοντας το και εγώ εν καιρώ θα βάλλω τη μετάφραση σε υπότιτλους στο video ..νομίζω ότι είναι υποχρέωση μας να μεταλαμπαδεύουμε τα θεόπνευστα λόγια του γέροντα αυτού στα αδέλφια μας , οπως επραξαν οι Μεθόδιος Και Κύριλλος που εκχριστιάνησαν την σημερινή ορθόδοξη ανατολή .
Τα εκατομμύρια των μαρτύρων μας αυτό δηλώνει ! Οι Ελληνες είναι το δικό Του έθνος και μέσω ημών θα εφαρμοστεί η Θεία Επαγγελία σε όλο το κόσμο. Ο ίδιος ο Χριστός κατήργησε τους αποστάτες και μας προόρισε για τη συνέχιση της Θείας Αποκαλύψεως .
Aυτής της κληρονομιάς είμαστε συνεχιστές και πρέπει να φανούμε άξιοι κληρονόμοι !!!

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΟΝ MASTER ΤΗΣ ΝΟΕΡΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ. ΜΕΓΙΣΤΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΕ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!