Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΤΙ Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α.....

 

«ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΕΔΙΔΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!» 

- ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ «ΕΣΤΙΑ» ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΙ... «ΠΕΦΤΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ», ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΟΥ ΔΙΩΚΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ.




Περισσότερα, εδώ.
=================
Ανέκαθεν έτσι ήταν η ΕΛ.ΑΣ. φίλε αναγνώστη, ανθελληνική, αλλά τώρα τό 'χει παραχ@ση... Μιλάμε για την ΕΛ.ΑΣ., έτσι;
Όχι για Χωροφυλακή ή για Αστυνομία Πόλεων... Τα σώματα αυτά, έκαναν άαααλλου είδους ξεφτίλες στις εποχές τους...
Διάβασε εδώ το τι μού έκανε ένας ανθυπασπιστής τής ΕΛ.ΑΣ. - το 1986 (!!!) - για μια Ελληνική και Βυζαντινή Σημαία που ύψωνα στην αυλή τής οικίας μου...


Διηνέκης

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/10/blog-post_699.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. http://neakeratsiniou.blogspot.com/2020/10/blog-post_487.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σημερινός ψευτο-ελληνισμός του σημερινού ψευτο-ελληνικού κράτους, έχει "μετρημένα τα ψωμιά του".
    Θα εξαφανιστεί οριστικά σαν λεπτή σκόνη μέσα στον ισχυρό τυφώνα, όταν θα εκπληρωθούν όλα όσα έχει ήδη αποφασίσει ο αληθινός Θεός της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28Η ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ? ΤΟΛΟΥΝ? ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΙΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!