Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ: Τελικά τι θα προτείνουμε; Όλος ο κόσμος να μείνει κλεισμένος σ΄όλη του τη ζωή γιατί έξω κυκλοφορούν ιοί; Είστε όλοι τρελλοί. Το λάθος είναι η διαρκής δραματοποίηση…


Τήν παρελθούσα Τρίτη στην αρχή της βραδιάς ο δημοσιογράφος David Pujadas πήρε συνέντευξη από τον διάσημο Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Didier Raoult Διευθυντή του (IHU) Méditerranée Infection στη Μασσαλία που μεταδόθηκε από το κανάλι LCI. 

«Δεν θέλω να φοβίσω τ΄άτομα, δεν μανιπουλάρω το φόβο για να φοβίσω τον κόσμο (…) 

Θεωρώ ότι αυτή η χώρα ζει ένα δραματικό λάθος που είναι η διαρκής δραματοποίηση (…) »

«Τελικά τι θα προτείνουμε; 

Όλος ο κόσμος να μείνει κλεισμένος σ΄όλη του τήν ζωή, γιατί έξω κυκλοφορούν ιοί; 

Είστε όλοι τρελλοί. 


Το χάσατε όλοι.. » τόνισε ο Didier Raoult.

https://twitter.com/24hPujadas/status/1321147747026771970

 τον Αύγουστο με μια άλλη παραλλαγή του ιού που δεν είχε καμία σχέση με αυτήν, και οι οποίοι, ενδιάμεσα, είχαν ανοσία, αντισώματα.. » 

“Γιατί πιστεύετε πως έχω απήχηση; 

Γιατί λέω πάντα αυτό που συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει. 

Δεν κάνω προβλέψεις.. “


https://youtu.be/prXqf0KVYIM

“Αυτό που δεν είχα δει ποτέ και το οποίο, επομένως, δεν πρόβλεψα, είναι ότι ένας πληθυσμός που είχε δει να περνάει μια επιδημία θα μπορούσε να έχει μια άλλη επιδημία τους επόμενους τρεις μήνες (…)” 

Δεν υπάρχει μια εκθετική έκρηξη υπάρχει μια εκθετική αύξηση των κρουσμάτων δεν υπάρχει εκθετική έκρηξη και με βάση τις νοσηλείες”…

”40 με 70% των Γάλλων έχουν αναπτύξει ανοσία” , τόνισε ο καθηγητής...

O Didier Raoult μας λέει ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν συχνά είχαν χαμηλό προσδόκιμο ζωής, το πολύ ένα έως δύο χρόνια..

dimpenews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/blog-post_5300.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-prison-planet-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ, δεν ανήκει στην διεθνή μαφία που προωθεί την διεθνή δικτατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. > HOW SOCIAL MEDIA AFFECTS THE BRAIN
    = https://www.youtube.com/watch?v=qvP53l0tKCc

    > BRAINWASH U - Media Mind Control Over The Decades
    = https://www.youtube.com/watch?v=PQtN8UbT8HA&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. > ΦΡΙΚΗ! Χωρίς επιστημονικά δεδομένα και χωρίς μελέτες, ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΣ;;;). Ο Νίκος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει ένα ακόμα ΕΓΚΛΗΜΑ.

    > https://attikanea.info/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!