Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΔημοσκόπηΕφημ. 'Guardian': Περισσότεροι από το 40% των Ελλήνων ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ την «κορωνοπληξία» και την «κρουσματολογία»!!!

 


Tελικά κάτι δεν κάνει καλά η κυβέρνηση, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί το 40% των Ελλήνων πολιτών αμφισβητούν το κυβερνητικό αφήγημα περί κορωνοϊού και των μέτρων απαγόρευσης που επιβάλλονται.

Η Ελλάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στη λίστα των χωρών με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανθρώπων, 


που θεωρούν ότι ο απολογισμός των θανάτων από τον κορωνοϊό παρουσιάζεται σκόπιμα ως πολύ μεγαλύτερος από την πραγματικότητα, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα του πανεπιστημίου Johns Hopkin και η οποία δημοσιεύτηκε στον Guardian. 

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Νιγηρία, όπου σχεδόν το 60% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ο παραπάνω ισχυρισμός είναι «σίγουρα ή μάλλον αληθινός»

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό μεγαλύτερο του 40%, ενώ ακολουθούν η Νότια Αφρική, το Μεξικό και οι ΗΠΑ.

Θα πει κάποιος αφού τόσοι πολλοί αμφισβητούν την ιστορία αυτή γιατί φοράνε μάσκες; 

Μα για να μην πληρώνουν πρόστιμα 150 ευρώ, τόσο απλά.

Και πριν κανείς πει οτιδήποτε για την Νιγηρία που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στους αμφισβητίες της πανδημίας του κορωνοϊού, να πούμε πως οι άνθρωποι έχουν δίκιο!

Πεθαίνουν κατά δεκάδες χιλιάδες από την ανέχεια και τις κακές συνθήκες διαβίωσης, όπως επίσης και από την εκστρατεία της ισλαμιστικής Μπόκο Χαράμ που σφάζει όποιον συναντήσει στο διάβα της και σίγουρα ο κορωνοϊός είναι το μικρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

πηγή

http://trelogiannis.blogspot.com/2020/10/guardian-40.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

  1. ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΟΜΑΛΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ BIG BROTHER,GNTM,ΚΑΙ ΤΟΥ THE VOICE.H MHΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΔΕΙΛΟΙ...ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ Π.Α.Ε ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...ΟΥΣΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσότεροι από αυτούς Καλλίστρατε είναι σάπιοι,μέσα στην πρέζα.Έτυχε να πάμε με φίλο μου σε κάποιο αγώνα,και ήταν όλοι μέσα στη μαστούρα.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!