Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ρ ώ σ ο ι : Έτσι Ε Δ Ι Ω Ξ Ε η ελληνική φρεγάτα το 'Oruc Reis' από το Καστελλόριζο ! – ΘΑ ΤΟ ΒΥΘΙΖΕ ! (ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΜΩΣ! Γ Ι Α Τ Ι ;;;)



Ρώσοι: Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό έπιασε στον ύπνο τους Τούρκους και τους έστειλε… σπίτι!

Όπως αναφέρουν ρώσικοι λογαριασμοί στο telegram, η ελληνική φρεγάτα έδιωξε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis από την περιοχή εργασίας του κοντά στο Καστελόριζο, όταν αυτό πέρασε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.




Σύμφωνα με τους Ρώσους, αυτή είναι η πρώτη καταγεγραμμένη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών μετά από άλλη κλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο το καλοκαίρι.

Τονίζεται πως, οι Έλληνες έπιασαν στον ύπνο τόσο τον Τούρκο κυβερνήτη του τουρκικού ερευνητικού όσο και τους κυβερνήτες των πολεμικών σκαφών συνοδίας του.

Η ελληνική φρεγάτα έφτασε σε απόσταση ενός μιλλίου από το Oruc Reis, σταμάτησε και ετοιμάστηκε να επιτεθεί. 
Η θέση του ελληνικού πλοίου τρόμαξε τους Τούρκους, οι οποίοι έστειλαν το 'Oruc Reis' και την συνοδεία του μακριά από το Καστελόριζο, σημειώνεται.

Οι κυβερνήτες των τουρκικών πολεμικών πλοίων που συνόδευαν το τουρκικό ερευνητικό δεν πρόλαβαν να κάνουν ελιγμό και βρέθηκαν με το καλημέρα σε μειονεκτική θέση.

Γιά άλλη μία φορά οι Έλληνες

 απέδειξαν, πως σε ναυτοσύνη οι 

Τούρκοι δεν τους φτάνουν!

https://parapona-rodou.blogspot.com/2020/10/oruc-reis_29.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Αν και είναι μια ευχάριστη είδηση ,δεν είναι ικανοποιητική.Έπρεπε με το που περάσει στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα να το βυθίσουν αμέσως.Όσο τους ανεχόμαστε τόσο αποθρασύνονται και μαθαίνουν από τα λάθη τους.Αυτοί μαθαίνουν,εμείς δε μαθαίνουμε από τα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!