Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Α ν ο ί γ ο υ ν οι ναοί στήν Γαλλία, μέ νέα απόφαση ! – Μέχρι 30 πιστοί στις ι. ακολουθίες..... ( Β ί ν τ ε ο )

 Ανοίγουν οι ναοί στη Γαλλία – Μέχρι 30 πιστοί στις ι. ακολουθίες

Ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Εμμανουέλ Μακρόν απευθύνθηκε στους Γάλλους πολίτες με διάγγελμα για να τους ενημερώσει για την πορεία της χώρας στη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο κ. Μακρόν αφού επιβράβευσε τους πολίτες τους τόνισε ότι ο κίνδυνος παραμένει υπαρκτός για τη Γαλλία και πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια.


Για τις Εκκλησίες και γενικά τους χώρους λατρείας ανέφερε, ότι θα επαναλειτουργήσουν από το Σάββατο με 30 πιστούς, ενώ κινηματογράφοι, θέατρα και μουσεία θα ανοίξουν στις 15 Δεκεμβρίου.

Ακόμα θα υπάρξει κάποια ελάφρυνση στα μέτρα αλλά σταδιακά.  Από τις 15 Δεκεμβρίου θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως τις 7:00 π.μ. Ο περιορισμός κυκλοφορίας δεν θα ισχύει το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων από τις 24 έως τις 25 Δεκεμβρίου. Όμως, θα απαγορεύονται οι συναθροίσεις αυτήν την περίοδο.

Παρακολουθήστε το διάγγελμα:

 

Επιμέλεια: Ρωμανός Αλβέρτης

https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/anoigoun-oi-naoi-sti-gallia-mexri-30-pistoi-stis-i-akolouthies/

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!