Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Αηδίες καί ξεράσματα! Οι 3 (ΨΕΥΔΟ-) "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΔΑΙΜΟΝΕΣ, οι ΟΠΟΙΟΙ "φυλάνε" τήν ....ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ !!!

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ 'ΑΝΤ1' (παρουσιάστρια η Φαίη Σκορδά) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 3 "ΦΥΛΑΚΕΣ" ...ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!







ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 3 'ΓΚΡΑΦΙΤΙ' ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΚΤΙΡΙΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΄ΝΑΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ .

1) Η ΛΙΛΙΘ...
Η Λίλιθ είναι μυθικός θηλυκός Μεσοποτάμιος νυχτερινός δαίμονας που σχετίζεται με τον άνεμο και πιστεύεται ότι βλάπτει τα παιδιά. 
Στο Ταλμούδ και το Μιδράς, η Λίλιθ εμφανίζεται σαν νυχτερινός δαίμονας. 

Σύμφωνα με κάποια απόκρυφα κείμενα της ιουδαϊκής θρησκείας , η Λίλιθ ήταν η πρωτόπλαστη γυναίκα και φτιάχτηκε όπως ο Αδάμ από χώμα, οπότε ήταν ίση του, σε αντίθεση με την Εύα.κλπ...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ...

ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ.

2) Ο ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ...
Το Μάτι του "θεού " το οποίο, τοποθετημένο μέσα σε μια πυραμίδα, παρατηρεί τα πάντα, είναι ένα σύμβολο που πιθανότατα έχει την καταγωγή του στην Αίγυπτο. 

Ο συμβολισμός πέρασε στον τεκτονισμό και στους Πεφωτισμένους (Illuminati), ιδιαίτερα με την μορφή του "Ματιού μέσα στο τρίγωνο", που αργότερα πήρε την ονομασία "Πανεπόπτης Οφθαλμός"...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ...ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

3) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ ΛΑΜΠΑ (ΦΩΤΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ...ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ".

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ (ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ) ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ .

ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 'ΓΚΡΑΦΙΤΙ', ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ;

ΟΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ...

ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΥΛΑΝΕ"!

https://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.com/2020/11/3.html?m=1

2 σχόλια:

  1. Και μετά σου λένε, φταίει που πήγαν (?) πολλοί να προσκυνήσουν την ημέρα του Αγίου Δημητρίου για τα "κρούσματα". Ναι, αυτό φταίει, όχι φύλακες της Καμπάλα. Και καμαρώνουν - και δεν κρύβονται - για την ¨" δεύτερη Ιερουσαλήμ", που ανά τους αιώνες, από την εποχή του Αποστόλου Παύλου ονειρεύονται ν αποκτήσουν. Τι αηδία πράγματι που έχετε καταντήσει, απορώ πώς δεν σιχαίνονται τον εαυτό τους έτσι όπως ζουν μέσα στο ψέμα.
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο είναι βέβαια άσχετο με την ανάρτηση, αλλά κάνοντας κανείς μια καθημερινή περιήγηση στο διαδίκτυο, κάνει μια αποκαρδιωτική διαπίστωση. Δυστυχώς, υπάρχει μεγάλη πλάνη στην Ελλάδα και μάλιστα αρκετά πατριωτικά ιστολόγια φιλοξενούν ιδέες μεγάλης πλάνης. Βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση. Ένας λαός ακατήχητος που ανακατεύει την Αρχαία Ελλάδα και το δωδεκάθεο με λίγο από ανατολικές θρησκείες, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν αχταρμά, αποκαλώντας τον Χριστό μύστη και ασεβώντας στο πρόσωπο της Παναγίας. Φαίνεται βέβαια πως είναι πατριώτες. ... αλλά εδώ χρειαζόμαστε έναν Μεγάλο Κωνσταντίνο να μας ενώσει, γιατί ενώ συνεννοούμαστε στα εθνικά, όταν γυρίσει η συζήτηση σε θέματα πίστεως, τότε είναι έτοιμοι να σε κατασπαράξουν. Αγαπημένος τους χαρακτηρισμός δε, προς κάθε αντίθετο είναι ότι είμαστε "ταλιμπάν". Νομίζω έχουμε χάσει τη μπάλα και στο θέμα της πίστεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!