Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Καί αυτή η Αμερικανίδα ιατρός, λέει κάτι που δέν είναι σωστό κύριοι της Κυβερνήσεως ;



Ενα βιντεο μιας Αμερικανίδος ιατρου που εξηγει (ενώπιον πολλών συναδέλφων της, έξω από το Νοσοκομείο που εργάζονται) με ποιον τροπο δεν εχει χασει κανεναν ασθενη , ειτε ηταν ηλικιωμενος ειτε ειχε αλλα νοσηματα ...
Μιλαω ακομα και για προφυλαξη .. για τροπο αμυνας και πρστασιας !

Για ποιο λογο αν εχεις το φαρμακο πρεπει να κανεις εμβολιο;; …απο εταιρια που σχιζεται να σε σωσει και ειναι ενα εμβολιο κατασκευασμενο σε (λίγους) μηνες!!!… 

Ενα εμβολιο που θα εχει καταπατησει ολα τα ιατρικα πρωτοκολλα …!

Αν εχεις την θεραπεια ..που η ιδια θεραπεια ειναι και προστασια ..γιατι να κανουν ολοι επιβαλλομενο εμβολιο;..

Δειτε το βιντεο στο Hellasbook

https://hellasbook.gr/post/kai-ayti-i-giatros-leei-kati-poy-den-einai-sosto-kyrioi-tis-kyvernisis-5fc16973f7f4837e7cdcf659


[*Τό κείμενο της αναρτήσεως παρέμεινε όπως ήταν στήν πηγή, δηλαδή χωρίς τόνους δυστυχώς.]

4 σχόλια:

  1. https://www.brighteon.com/bb6d93d4-20f9-43a1-8f2a-3154818cafea

    Ex Russian Military Dr&Bio-Weapons Expert -"ALL Of The Big Pharma Vaccine Companies Are Linked With The Chinese Communist Party (CCP)+JABS Contain Bio-Weapon As A Main Component For Depopulation"

    (διάρκεια 1:36:47)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επόμενο κείμενο το έχω ξαναπαρουσιάσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, και το παρουσιάζω ξανά.

    Εάν υπάρξουν τα γνωστά συμπτώματα του κορωναϊού (πυρετός, βήχας ασυνήθιστος, πονόλαιμος, και άλλα):

    Αμέσως μόλις νοιώσουμε τα προαναφερόμενα συμπτώματα (την ίδια μέρα, χωρίς μεγάλη χρονική καθυστέρηση), ξεκινάμε τα βραστάρια με θυμάρι.
    Τρείς φορές τη μέρα βραστάρι με θυμάρι, με ένα κουταλάκι του ΓΛΥΚΟΥ (ΟΧΙ σούπας) θυμάρι σε κάθε βραστάρι. Αυτό συνεχίζεται για πέντε έως και επτά μέρες το ΠΟΛΥ. (ΔΕΝ συνίσταται η ΣΥΝΕΧΗΣ πόση του θυμαριού). Το θυμάρι ΔΕΝ συνίσταται σε ανθρώπους με υψηλή πίεση.
    Πιο συγκεκριμένα: Βράζουμε νερό σε ένα μπρίκι και όταν βράσει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μέσα στο καυτό νερό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι του ΓΛΥΚΟΥ με θυμάρι, και το αφήνουμε για 5 έως 10 λεπτά. Μετά σουρώνουμε το νερό, και πίνουμε το έτσι δημιουργημένο έγχυμα (το πίνουμε ζεστό, ΟΧΙ μετά που θα παγώσει, διότι τότε χάνει τη δύναμη του).
    Υπάρχει και μια άλλη συνταγή, λίγο πιό επιθετική: δυο φορές τη μέρα έγχυμα θυμαριού, με δυο κουταλάκια του γλυκού θυμάρι σε κάθε φορά (μόνο για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα συμπτώματα του ιού).
    Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ χρησιμοποιούμε ΣΥΝΕΧΩΣ το θυμάρι: η υπερβολική και συνεχής χρήση του μπορεί να βλάψει τον οργανισμό μας.

    Για το θυμάρι, ότι καταστρέφει τους ιούς, μίλησε ΚΑΙ ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός, όταν παρουσιάστηκε στην Βουλγαρία την προηγούμενη Άνοιξη.

    Εάν ο πυρετός (ή τα άλλα συμπτώματα, π.χ. ο βήχας) διαρκέσουν για περισσότερο από δυο μέρες, ξεκινάμε αμέσως (ταυτοχρόνως με το θυμάρι, το οποίο δεν το διακόπτουμε τότε) και κάποιο αντιβιοτικό που προστατεύει τους ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ (για παράδειγμα: το Klaricid 500 mg, ένα πρωί και ένα βράδυ. Ρωτάτε τον γιατρό σας, εάν αντέχετε το Klaricid).


    Εάν χρησιμοποιήσετε και κάποιο αντιβιοτικό, πρέπει οπωσδήποτε να τρώτε και ένα παραδοσιακό γιαούρτι (με τσίπα) κάθε μέρα, για όσο χρόνο παίρνετε το αντιβιοτικό.


    Εάν ακολουθήσουμε την προαναφερόμενη θεραπεία (με θυμάρι και πιθανώς και με κάποιο κατάλληλο αντιβιοτικό), μπορεί να είναι ωφέλιμο να παίρνουμε κάθε πρωί στη διάρκεια της θεραπείας, και μια βιταμίνη C των 1.000 mgr (δηλαδή 1 gr).

    * * *

    Για πρόληψη από τον ιό: πλύνομε καλά τα χέρια μας με σαπούνι, αμέσως μόλις μπούμε στο σπίτι μας. Τα πλύνομε επίσης καλά με σαπούνι, ΠΡΙΝ φάμε. Εννοείται ότι τα πλύνουμε με σαπούνι καλά, και μετά από την τουαλέτα. Αποφεύγουμε πολύ προσεκτικά και επίμονα, να ακουμπάμε τη μύτη μας, το στόμα μας και τα μάτια μας.

    * * *

    Εννοείται ότι σε ΟΛΑ τα προαναφερόμενα, ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να προηγείται η θερμή και επίμονη προσευχή μας προς τον αληθινό Θεό και τους Αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας (ιδιαιτέρως, προς τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως βλέπετε όλοι αγαπητοί αναγνώστες, η φωτογραφία που έδειχνε τήν αφροαμερικανίδα ιατρό νά μιλά μπροστά από τό νοσηλευτικό ίδρυμα που εργάζεται καί ενώπιον πολλών συναδέλφων της, Κ Ο Π Η Κ Ε !
    Τόσο πολύ τούς ενοχλεί ο ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, δηλαδή τά εδραιωμένα α ν τ ε π ι χ ε ι ρ ή μ α τ α ιατρών καί επιστημόνων, σέ όσα ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ μας καταιγίζουν ΜΟΝΟΤΟΝΑ τόσους μήνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΏΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!