Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ π ρ ο σ ο χ ή ! Ξ ε χ ά σ τ ε το δικαίωμα ....γνώμης, είναι ώρα να κάνετε ό,τι ΣΑΣ ΛΕΜΕ ! (είπε γελώντας ο δόκτωρ Α.Φάουτσι)... ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ της Ελλάδος παιδιά;

 

Ερωτώμενος ο υπ.Υγείας Β.Κικίλιας «πώς γίνεται να μην είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο, αφού το ψηφίσατε στο Ν.4675;» απάντησε «δεν σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε το νόμο»!!! 

Την προαιρετικότητα διαφημίζουν οι Μητσοτάκης-Μόσιαλος, ενώ όλες οι δυτικές κυβερνήσεις χορεύουν στο ρυθμό του ΠΟΥ και του ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέϊτς. 


Ας δούμε τι είπε ο Fauci: Ξεχάστε το δικαίωμα γνώμης, είναι ώρα να κάνετε ό,τι σας λέμε

Μήπως μεταφράζεται αλλιώς το U.S. has ‘independent spirit,’ but now is the time to ‘do what you’re told’ ;

Μάλιστα, για να πείσει ο Φάουτσι επικαλείται το φοβερό επιχείρημα του ανεξάρτητου-μη κυβερνητικού φορέα εμβολιασμού. 


ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ
ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ 
ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑ.....

Είναι κάποιος που δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει «Ανεξάρτητη Αρχή»; «Μη Κυβερνητική Οργάνωση»; «Διαύγεια»; 

Για ευνόητους λόγους η συνέντευξη προώθησης του Great Reset φιλοξενήθηκε μέσα στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον...

Δείτε το απόσπασμα του βίντεο στη nypost.com

Δείτε το απόσπασμα του βίντεο στο cnbc.com

Ολόκληρη η συνέντευξη-μονόλογος της ψευδοεπιστήμης εδώ

Πηγή : https://karavaki.wordpress.com

Scripta manent : Φασισμός με το ένδυμα του νομικού προσώπου, υπό τής κατεύθυνσης της ανο(η)σίας της αγέλης. 

https://scripta---manent.blogspot.com/2020/11/blog-post_92.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. > H Ουγγαρία παρέλαβε δείγμα του εμβολίου Sputnik V – Σφοδρή αντίδραση από την Κομισιόν

    Κομισιόν: Η χορήγηση του εμβολίου πρέπει να γίνει μόνον μετά την έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA)
    Η Ουγγαρία έγινε η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παρέλαβε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V κόντρα στις διατάξεις της Κομισιόν, η οποία αμφισβητεί την ασφάλεια του συγκεκριμένου εμβολίου και προειδοποιεί ότι η χρήση του θα μπορούσε να πλήξει την εμπιστοσύνη και στα άλλα εμβόλια, που αναπτύσσονται από εταιρείες και οργανισμούς της Δύσης.
    «Ένα δείγμα του ρωσικού εμβολίου έχει παραδοθεί στη Βουδαπέστη.
    Τώρα, είναι η σειρά των Oύγγρων εμπειρογνωμόνων, η μελέτη μπορεί να ξεκινήσει προκειμένου να παρθεί η καλύτερα τεκμηριωμένη απόφαση», έγραψε ο υπουργός Peter Szijjarto στο Facebook.
    Εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε: «Ανακύπτει το ερώτημα εάν μπορεί ένα κράτος μέλος να χορηγήσει στους πολίτες του ένα εμβόλιο που δεν έχει εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA)», προσθέτοντας ότι η διαδικασία της έγκρισης συνδέεται άμεσα με την εμπιστοσύνη στα εμβόλια. «Εάν οι πολίτες μας αρχίζουν να αμφισβητούν την ασφάλεια ενός εμβολίου, θα είναι πολύ δυσκολότερο να πετύχουμε τον εμβλολιασμό μεγάλης μερίδας του πληθυσμού» επεσήμανε.
    Βάσει των κοινοτικών κανόνων το Sputnik V θα πρέπει να εγκριθεί από εμάς πριν καταστεί διαθέσιμο στην αγορά οποιουδήποτε από τα 27 κράτη- μέλη» τόνισε σε ανακοίνωσή του ο EMA.
    Η ουγγρική κυβέρνηση από πλευράς της δεν έχει απαντήσει ακόμα αν η πρόθεσή της είναι να αδειδοτήσει μόνη της το Sputnik V ή να το υποβάλει στην διαδικασία έγκρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    > KATΑΛΑΒΑΤΕ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν, λέμε ΑΝ οι Έλληνες διάβαζαν, αναζητούσαν, ερευνούσαν, θά ήσαν σέ θέση νά αντιληφθούν σέ όλο της τό εύρος τήν είδηση που μας παραθέσατε.
      Είναι εξόχως σημαντική καί ξεχωριστή!
      Διότι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ καί μάλιστα περιτράνως, ότι όταν σέ μία χώρα ο ΗΓΕΤΗΣ της (εν προκειμένω ο Βίκτωρ Όρμπαν) βάζει ως ΠΡΩΤΟ μέλημά του τήν ασφάλεια καί τήν υγεία των πολιτών του, ΔΕΝ καταπίνει αμάσητες τίς όποιες εντολές της (διάτρητης από 1.000 μεριές) Ε.Ε., αλλά προτάσσει τήν συμφερότερη λύση, ήτοι τό αρτιότερο εμβόλιο που είναι τό ρωσικό καί όχι αυτό που (φαγώθηκαν μαζικά νά μας) πασσάρουν, ενώ δέν είναι καθόλου αθώο, ούτε αποτελεσματικό.
      Απόδειξη καί οι θάνατοι των ατυχών "πειραματόζωων" Ουκρανών στρατιωτών πρό εβδομάδων σε κλινική στό Χάρκοβο, που κακώς - κάκιστα υποχρέωσε η αμερικανόδουλη ηγεσία στό Κίεβο νά δοκιμασθούν, είδηση που φρόντισαν νά ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ από παντού, αλλά ανέδειξε η ιστοσελίδα μας ΚΑΙ τό (διωκόμενο) κανάλι μας...
      Σας ευχαριστούμε πολύ γιά τήν επικοινωνία καί καλή Σαρακοστή.

      Διαγραφή
  2. Ἀπό τήν Κυριακή 17 Μαΐου πού ἄνοιξαν καθολικά οἱ ἐκκλησιές μας ἕως τήν 1η Νοεμβρίου, τελευταία Κυριακή πρίν κλείσουν ξανά, πέρασαν 25 Κυριακές.

    Κάθε Κυριακή λειτουργοῦν πάνω ἀπό 9.000 Ἱεροί Ναοί σέ ὅλη τήν ἐπικράτεια.

    Σέ κάθε Ἱερό Ναό, κάθε Κυριακή, ἄς ὑπολογίσουμε ὅτι μεταλαμβάνουν Σῶμα...
    καί Αἷμα Χριστοῦ κατά μέσο ὄρο 15 ἄνθρωποι τή φορά.

    [Μόνο 15 ἄνθρωποι τήν ἑβδομάδα ἄρα σέ κάθε ναό, ἐνῶ στήν πραγματικότητα εἶναι πολλοί περισσότεροι, διότι τελοῦνται καθημερινά Θεῖες Λειτουργίες στούς ναούς μας.]

    25 Κυριακές ἐπί 15 ἄνθρωποι ἐπί 9.000 ναοί => 3.375.000 φορές (τουλάχιστον) μετέλεβαν ἄνθρωποι αὐτό τό ἑξάμηνο, ἐν μέσω διασπορᾶς τοῦ ἰοῦ σέ ὅλη τήν κοινότητα.

    Θέλανε "μεγάλο δεῖγμα".

    Ἄν 3,5 ἑκατομμύρια εἶναι μικρό καί μή ἀσφαλές δεῖγμα, πᾶμε πάσο.

    Ἄν εἶναι νά ἱκανό δεῖγμα, ἀποτελεῖ τό μεγάλο "πείραμα" πού ἐπιζητοῦσαν (κάποιοι ἴσως καί καλοπροαίρετα) καί ἀποδεικνύει τήν ἀσφάλεια τῆς Θείας Μετάληψης.

    Γιά φανταστεῖτε νά κόλλαγε ὁ ἰός μέσω τοῦ Σώματος καί Αἵματος τοῦ Χριστοῦ; (Φεῦ!)

    Ἡ διασπορά θά ἦταν τέτοια πού ὅλες οἱ κλίνες τῶν Νοσοκομείων πανελλαδικά θά εἶχαν γεμίσει, τά κρούσματα θά εἶχαν ἐκτιναχθεῖ κι ἴσως καί νά σκάβαμε τάφους ὅλη μέρα.

    Κι ὅμως. Μέχρι 1η Νοέμβρη πού ἔκλεισαν οἱ ἐκκλησιές μας, οἱ θανόντες συνάνθρωποί μας ἦταν σέ μονοψήφια νούμερα/μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πνευματικά οφέλη δεν βλέπω να προκύπτουν, αγαπητέ, από τις 36.000+ λειτουργίες το μήνα! Ποιους μνημονεύουν όλοι αυτοί οι ιερείς; Πες ότι δεν έχουν ακούσει (!) για το Κολυμπάρι, (που εκ τότε βρίσκονται εκτός Εκκλησίας με ότι συνεπάγεται αυτό!)` Δεν ξέρουν ούτε ότι ο κ. Ιερώνυμος έχει αποδεχτεί το σχίσμα της Ουκρανίας; Που η αρχή μετανοίας;;;

      Διαγραφή
  3. ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ: Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΙ, Ο ΘΕΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!
    - https://www.youtube.com/watch?v=6Xdy-1KM6iE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!