Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΙΟ του (ψευδο-) ΣΟΡΟΣ ! Τά όποια (...) ΣΧΟΛΙΑ δικά σας!

 

Ο " ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ " ΟΛΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ....ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ!

 

Ο "ΙΔΡΥΤΗΣ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.
ΝΑΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ 'ΑΝΤΙΦΑ', ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....







ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ 'BLACK LIVES MATTER', ΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ" ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ...



ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ 'ΛΟΑΤΚΙ' ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ (΄Η ΧΩΡΙΣ!) ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!) ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!
 
 
http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/11/blog-post_694.html

8 σχόλια:

  1. ΔΕΝ φταίνε ΜΟΝΟ τα πλανεμένα θύματα του σατανά. Κάποιοι από αυτούς ίσως θα μετανοούσαν, εάν συναντούσαν μπροστά τους κάποιο πραγματικό Άγιο της Εκκλησίας (π.χ. τους Αγίους Πορφύριο, Παΐσιο, Ιάκωβο Τσαλίκη).

    Η ευθύνη των Επισκόπων της Εκκλησίας, είναι τεράστια, ανυπολόγιστη, για την ζωντανή μαρτυρία που δίνουν δημοσίως.

    Όσοι από τους πλανεμένους ανθρώπους έχουν γίνει αμετανόητοι επίγειοι δαίμονες, κάποια στιγμή θα απαλλάξουν την γη από την επιβλαβή παρουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς παρ'όλο που διαμαρτυρόμαστε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί για επικράτηση της "μεταπατερικής θεολογίας", σχεδόν όλοι οι σύγχρονοι χριστιανοί επικαλούνται τις πιο πρόσφατες αγιοκατατάξεις αντί των Μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας μας. Γιατί λοιπόν να μην συναντούσαν τα θύματα του σατανά τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τον Άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο, τον Άγιο Δημήτριο τον Μεγαλομάρτυρα...

      Διαγραφή
  2. Να τη χαίρεται την κόρη! Λογικό να πάει "μπροστά" αυτός, αφού από ...πίσω του έρχονται οι άλλοι. Μπράβο, κοπέλα μου και εις χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμάν πασουμάκι! Να τη χαίρεται την κόρη ο Ψώρος! Λογικό να στήνεται η Lexie η ναζιάρα "μπροστά". Μπράβο, κοπέλα μου και εις χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε τη Lexie, και πασούμι τσαχπίνικο. Να τη χαίρεται την κόρη ο Ψώρος! Λογικό να πάει "μπροστά" αυτός, αφού από πίσω ακολουθεί ολόκληρος λόχος και βάλε. Μπράβο, κοπέλα μου και εις χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το Σορρέϊκο χανουμάκι είναι φανατικός υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ.Όπου ανωμαλία και διαστροφή οι Σορραίοι πρώτοι.Μην ξεχάσεις την αποτρίχωση μόνο.Σουρλουλού και μουσάκι δεν πάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!