Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Τά μάτια μας 1.114 ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!



Έλαβα πριν λίγο, αυτό το μήνυμα.

Όσα γράφει, είναι στην σφαίρα του εφικτού να γίνουν από τους εχθρούς της Πατρίδας μας και μάλιστα εν γνώσει των πολιτικών μας.

Γνωρίζω πως με διαβάζουν πολλοί στρατιωτικοί και αστυνομικοί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.


Καλώ όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, να είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να πολεμήσουν γι αυτήν.


Καλλιόπη Σουφλή

 

Ίσως συμβούν τραγικά γεγονότα για την ΕΛΛΑΔΑ με ημερομηνία εκκίνησης την 14/12/2020.

Κυοφορείται μία κατάσταση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, ειδικά στην Ελλάδα.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, με το που θα ανακοινωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θετική απόφαση για τον Τραμπ, είτε ακύρωση των εκλογών είτε ψηφοφορία στο Κογκρέσσο με κάθε Πολιτεία να έχει μία ψήφο, σίγουρα στην Αμερική θα αρχίσει μεγάλη εξέγερση υποκινούμενη από το βαθύ κράτος, τον Σόρος και λοιπούς γνωστούς και μη εξαιρετέους.

Θα αρχίσουν όμως ανάλογες εξεγέρσεις και στην Ευρώπη.

Ειδικά στην Ελλάδα, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αντίφα, κεερφά, ανταρσύα, αναρχικοί και δε συμμαζεύεται θα καθίσουν “ήσυχα στα αυγά τους”, χάνοντας εξ ολοκλήρου το άσχημο παιχνίδι που παίζουν εναντίον των λαών και εν προκειμένω εναντίον των Ελλήνων που μας αφορά άμεσα;

Και τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξεγερθεί και μεγάλη μερίδα των εδώ “σταλμένων” για το σκοπό αυτό Μουσουλμάνων και ιδιαίτερα των πολύ εμπειροπόλεμων τζιχαντιστών (που βάση πιθανοτητων είναι βέβαιο ότι έχουν εισχωρήσει την Ελλάδα) σε συνεργασία με τους πρώτους. 

Οπότε θα συμβούν πολύ τραγικά γεγονότα.

Ταυτόχρονα ίσως επιχειρήσει και η Τουρκία εναντίον μας.

Και αν τα Σώματα Ασφαλείας προσπαθήσουν να καταστείλουν τις εξεγέρσεις, (πράγμα πολύ αμφίβολο, αν θέλουν ή αν μπορούν) η Τουρκία θα έχει μια θαυμάσια ευκαιρία να μας επιτεθεί με άλλοθι (τι άλλο;) το να να υπερασπιστεί το μουσουλμανικό στοιχείο της Ελλάδος!

Είναι ιδανική στιγμή για όλα αυτά ώστε ταχύτατα να εξοντωθούν οι Έλληνες οι πιο στοχοποιημένοι από την Νέα Τάξη από οποιονδήποτε άλλο λαό της γης.

Δεν θα ησυχάσουν ποτέ αν δεν εξοντώσουν τους Έλληνες. Αυτός είναι ο στόχος τους. Το αν θα τον πετύχουν εξαρτάται από μας και από το Θεό.

Και θα είναι ιδανική στιγμή γιατί όλος σχεδόν ο πλανήτης θα έχει περιέλθει σε μία πολύ ρευστή κατάσταση.

Ειδικά ο Πρόεδρος Τραμπ που θα έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό συμμοριτοπόλεμο στην πατρίδα του είναι αδύνατον να δώσει ακριβώς τότε τμήμα της προσοχής του στην τραγική τούτη χώρα που μόνη της έβγαλε τα μάτια της ψηφίζοντας επί 50 περίπου χρόνια τον επόμενο δήμιο της για να τη σώσει από τον προηγούμενο.

Πλήρης τύφλωση, άρα πλήρης αυτοκαταστροφή.

Αντιστρέφεται; Ναι αντιστρέφεται, αλλά ίσως απαιτήσει μεγάλες “αυτοθυσίες”.

Και ο νοών νοήτω.

Μακάρι η πιθανότητα αυτή να είναι μηδενική και να μη συμβεί τίποτα.

Ωστόσο για την περίπτωση που θα συμβεί πρέπει κάποιοι μπλογκερς, που διαβάζονται πολύ, να σημάνουν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και των Ε.Δ.

Δεν θα πέσει ο εγωισμός τους ούτε το κοινό τους, αν ο συναγερμός πάει στα χαμένα. Πόσους όμως θα έχουν σώσει αν πράγματι συμβούν τραγικές καταστάσεις “διπλού πολέμου” ;

 

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝ.


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/blog-post_4.html

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=ruF2zHH2iiA. Να είναι ευλογημένο να πεθάνουμε ως πραγματικοί Έλληνες. Η ομιλία στο youtube είναι πολύ ενδιαφέρουσα για το τι θα αντιμετωπίσουμε μέσα στο κλουβί της δημοκρατίας και ειρήνης. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ κατακτητική χώρα τουλάχιστον ας αμυνθούμε για την πίστη μας και την πατρίδα μας. Αν δεν αφήσουμε άλλο να καταπατηθεί η γη μας και η ψυχή μας, θα μας ελεήσει και ο Θεός μας γιατί θα βρει μέρος να αναπαυθεί. Δι' ευχών των πατέρων ημών. Έφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!