Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Όσοι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ νά φορέσουν μάσκα, τούς έβγαλε ΕΞΩ (μέ φωνές!) από τόν Ναό!!! Λέτε γι' αυτό νά είναι ....πρωτοσύγκελος;


ΤΑ ΠΙΟ "ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΣΤΟΝ
..."ΚΑΘΕΤΟ" & "ΔΥΝΑΜΙΚΟ"
π.ΦΙΛΙΠΠΟ, ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟ ΤΗΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ!)
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...

ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ
ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ,
ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ...Ε Ξ Ω !!!!!!!

(ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ π.ΦΙΛΙΠΠΕ.
ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ 'ΠΕΔΙΟΝ
ΔΟΞΗΣ' ...ΛΑΜΠΡΟΝ!
....ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΣ!)


https://www.youtube.com/watch?v=bkV7hQf1VQk&feature=youtu.be&ab_channel=%CE%9F%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1

Κατά τήν διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας 24ης Δεκεμβρίου 2020 Παραμονή Χριστουγέννων, ο Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς κάλεσε τους πιστούς να μην βγάζουν τήν μάσκα του εντός της Εκκλησίας.
Απευθυνόμενος στο ποίμνιο: «Όσοι δε φοράτε μάσκα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και την νομοθεσία». Μετά από αντιδράσεις κάποιου πιστού ενημέρωσε, πως οι Ιερείς και οι ψάλτες δε φορούν μάσκα σύμφωνα με τον νόμο για να μπορούν να ψάλλουν.

Τέλος, ανέφερε:
«Ή φορέστε μάσκα, ή βγείτε έξω!

Αντιρρησίες θα είστε στο σπίτι σας, όχι εδώ.

Εδώ (στην εκκλησία) θα είστε υπάκουοι και σεβαστικοί».

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

16 σχόλια:

  1. Από πότε οι ιεράρχες απεμπόλησαν τα ορθόδοξα πιστεύω τους και συντάχθηκαν με τα νεοταξικά/αντίχρηστα πιστεύω;Μήπως πρέπει να πάρουν πόδι πολλοί ιεράρχες μαζί και ο άφωνος εώς προσκυνημένος ιερώνυμος,εφόσον αποτελούν την αιτία του κολασμού μεγάλου μέρους των λαϊκών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιερεύς απο που διώχνει τον Λαό, απο το σπίτι του,
    την επιχείρηση του, το λημέρι του, την ιδιοκτησία του;;;
    Και ποιος λογαται οτι είναι και ομιλεί με αυτό τον αυταρχικό, και απότομο τρόπο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά, ο κάθε π.Φίλιππος έχει ΠΛΑΤΕΣ!
      Πόσο δύσκολο είναι νά αντιληφθούμε ότι γιά νά συμπεριφέρονται μέ αυτόν τόν πρωτοφανώς ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ τρόπο, εντός του Ναού, δίχως ίχνος σεβασμού καί δέους κατά τήν διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, έχουν ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ!
      Κ α τ α ν ο η τ ό ν ;

      Διαγραφή
    2. Κατανοητόν και πλήρως αηδιαστικό!

      Διαγραφή
  3. Ο "πατήρ" Φίλιππος,(πως μοιάζει τόσο με τον εκκλησιαστικό προϊστάμενό του ή είναι η ιδέα μου;;!!) μίλησε ως νομοταγής (ως προς την κοσμική εξουσία), πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου, καλέ! Τι κι' αν η 6η Οικουμενική Σύνοδος καταδικάζει την μασκοφορία, την κάλυψη του προσώπου! Άλλα, θα μου πείτε, αυτά γινόταν παλιάαα! Κόσμε, αυτοί είναι οι κολυμπαριότες ψευδοιερείς που ακόμα έχουν απήχηση στον λαό, που υπό αυτές τις προϋποθέσεις, δεν είναι πια του Θεού! Πόσο περισσότερο "γυμνός" περιμένετε να γίνει ο "αυτοκράτορας" για να πράξετε το ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ και να ΔΙΑΚΌΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΉ ΚΡΑΤΟΎΣΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ επιστρέφοντας στον Χριστό, που σας περιμένει στην προ του 2016 Μια, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία Του;;; Γιατί τους αφήνεται να σας παρασύρουν στην αιώνια κόλαση, γεύση της οποίας αμυδρά αισθανόμαστε όλοι μας εδώ και ένα χρόνο;;
    Εδώ, οι εικόνες κλαίνε ακατάπαυστα, τα σημεία πληθαίνουν` ακόμα και ψευδεπίσκοπο έκαψε ο Θεός, προκειμένου να μην δηλητηριάζει άλλο τους αδαείς με τα βέβηλα, δαιμονικά, οικουμενιστικά του "μυστήρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..."που μοιάζει τόσο μέ τόν εκκλησιαστικό προϊστάμενό του".....

      Διαγραφή
    2. Τα ι. Μυστήρια ισχύουν "ληξουριώτισσα" 7,48μμ κανονικά! Είναι ιερά Μυστήρια και δεν επιτρέπεται να τα βρίζετε!
      Μην γίνεσθε βλάσφημη μέσα στον θυμό σας!

      Φανούριος

      Διαγραφή
  4. ας μην κοροιδευόμαστε.ας καταλάβουμε επιτέλους ότι ο
    Κύριος της Δόξης έκλεισε τους ναούς κι όχι η νέα τάξη πραγμάτων.
    βγαίνουν και οι γνωστοί-άγνωστοι ιερογιουτιούμπερς με ατάκες του στύλ
    ο τάδε Άγιος μου είπε,η δείνα γερόντισσα μου φανέρωσε,,κλπ και ο λήθαργος
    συνεχίζεται.διαδικτυακοί αγωνιστές με διπλωματικά προσόντα.
    σεβάσμιοι γέροντες με πολιτικάντικη πειθώ.
    εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κύριος της Δόξης έκλεισε τις εκκλησίες;;
      και οχι η ντπ...
      Ό,τι να 'ναι, νόημα να μη βγει.

      Διαγραφή
    2. Χριστός Ετέχθη!
      Ο Κύριος της Δόξης, ο Παντοδύναμος, δίχως την άδεια του οποίου καμία σατανική, νέα ή παλαιά, τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να κουνάει ούτε το μικρό της δάκτυλο, ΕΠΈΤΡΕΨΕ να κλεισθούν οι ΠΡΏΗΝ Ορθόδοξοι ναοί, νυν Παναιρετικοί (παρασυναγωγές του σατανά, δηλαδή), όπου σολάρουν οι κρυφοί ή/και οι φανεροί - και, γι' αυτόν τον λόγο, ακόμα πιο ύπουλοι και επικίνδυνοι - χριστομάχοι, προκειμένου να καταλάβουν, επιτέλους, ακόμα και οι πιο ανήξεροι πως κάτι κοσμογονικό συμβαίνει.
      Γρηγορείτε, διότι τώρα "κοσκινίζονται" οι απανταχού επώνυμοι και ανώνυμοι και το μόνο που μας σώζει είναι να επιλέξουμε τον Χριστό. Κοντά είναι η κάθαρση όπου θα χαθούν τα 2/3 της ανθρωπότητας.
      ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΌ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΊΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΠΊΣΤΕΩΣ που σήμερα σημαίνει αυστηρός ΙΕΡΆ ΑΠΟΤΕΊΧΙΣΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΌΣΟΥΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ (που δηλώνουν δηλαδή, δια της μνημόνευσης στην ψευτοθεία λειτουργία τους την ίδια κολυμπάρια πίστη στον σατανά και τους κάνουν υπακοή!).
      Καλή μετάνοια και καλή ομολογία σας εύχομαι.

      Διαγραφή
    3. "οι κρυφοί ή/και οι φανεροί"
      Ανάποδα το 'γραψα! Το σωστό είναι "οι φανεροί και/ή κρυφοί".
      Με συγχωρείτε.

      Διαγραφή
  5. AYTOS Ο ΠΑΠΑΡ@ΡΑΣ ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ...ΚΑΙ ΒΚΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GEECE ME ENA ROLEX ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΛΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΠΟΛΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ? ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΩΡΑ! ἀπό την παναιρετική Π.Σ.Ε.υδοεκκλησία τῆς ψευδοσυνόδου τοῦ Κολυμπαρίου τοῦ 2016, που ἀποτελεῖ την πρώτη "'εκκλησία” τοῦ ἀντιχρίστου. Ἒχουν βγάλει τις μάσκες σήμερα ὃλοι οἱ δῆθεν ποιμένες (μασκοφόροι και ἐπιβάλλοντες μάσκες στους πιστούς, συμμετέχοντες σε μασονικές συμβολικές ἀλυσίδες-βλέπε Ἰερώνυμος στον Ο.Λ.Π.-, παραχωροῦντες τους Ναούς σε μασονικές συναθροίσεις/ὀμιλίες –βλέπε Νεκτάριος Κερκύρας ὁ τάχα διωκόμενος φιλομασόνος-, βγάζοντες τον Σταυρό που φοροῦν ὡς ἐγκόλπιο, για να μη θήξουν τους μωαμεθανούς λαθροεποίκους, ἀποδεχόμενοι τα σατανοεμβόλια τοῦ θανατά, και μετατρέποντες τους κλειστούς ναούς των σε κέντρα ἐμβολιασμοῦ κ.ἂ. “ὣν οὓκ ἐστιν ἀριθμός”) και ὃποιος δεν μπορεῖ να τους διακρίνει ἒχει πάθει τύφλωση στον νοῦ. Ὁ κληρικός που δεν μπορεῖ να διακρίνει τον ἀληθινό (ὀρθόδοξο) ἰερέα, ἀπό τον αἱρετικό (ὡς μη διακρίνων ἱερέας, ψευδοϊερέων), να καθαιρεῖται διατάσσει ὁ ΜΖ’ Ἀποστολικός Κανόνας.
    ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ φωνάζουν ὃλοι οἱ Ἃγιοι τῆς Ὀρθοδοξίας.
    Μελέτησε τα Ὀρθόδοξα Κέιμενα τῶν Ἁγίων Πατέρων στο ἰστολόγιο: maxomaiyperpistews.blogspot.com και ἂν συμφωνεῖς, ἐπανεντάξου στην Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία την πρό τῆς ψευδοσυνόδου τοῦ Κολυμπαρίου, για να ἒχεις την δυνατότητα να σωθεῖς, ἐπειδή "'Εκτός Ἐκκλησίας δεν ὑπάρχει σωτηρία" κατά τους Ἁγίους Πατέρες. Συμφωνοῦμε ἀπόλυτα με την Ληξουριώτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μωρη παλιορομπα ζαγκλαρα εδω εισαι ρε αντιχριστο δωδεκαθεο λαμογιο;;;που δεν χανειs ευκαιρια να λοιδωρειs την Εκκλησια του Χριστου μαs και να πεταγεσαι σαν την βουρτσα;;;
    κατακαθι του πψωρα βρωμοκοπρεια τηs στοκχολμηs ΡΕ ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!