Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Αυτοί ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ πάνε, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ! Εμείς; ΟΥΤΕ σέ άλλο προάστιο δέν μπορούμε νά πάμε,,,,,,,

 


Eύβοια – Κρήτη ένα τσιγάρο δρόμος...




Συνελήφθη και ο δεύτερος Σύριος δολοφόνος, που μαζί με τον άλλον Σύριο ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες στην Ολλανδία, είχαν δολοφονήσει τον επιχειρηματία Νίκο Τσακανίκα στην Εύβοια.

Ο Ίσα Μπαϊμάν εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, ως ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα στην Χαλκίδα. 


 Η εξιχνίαση της υπόθεσης φαίνεται να στηρίχθηκε στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των στοιχείων των δύο δραστών της στυγερής δολοφονίας του 51χρονου επιχειρηματία στις 11 Νοεμβρίου του 2020 στην Έξω Παναγιά της Χαλκίδας, όπως επίσης και στο Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, στο οποίο εκδόθηκε. 

Από την ημέρα εκείνη, ο 27χρονος Σύρος προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψη έφτασε στην Κρήτη και βρήκε καταφύγιο στην περιοχή της Βαγιωνιάς στο Ηράκλειο όπου μάλιστα φιλοξενούνταν σε σπίτι αλλοδαπών, και έκανε μεροκάματα στις ελιές ντόπιων. 

 Μία κλήση στην αστυνομία, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του ήταν αρκετή για να κάνει έλεγχο η αστυνομία και να βρει τελικά ότι ο άνθρωπος τον οποίο εντόπισαν και διέμενε σε χωριό της Μεσαράς, ήταν ο άνθρωπος που καταζητούνταν από τις αρχές για τη δολοφονία του 51χρονου. 

Ο 27χρονος Σύρος κρατείται στο Ηράκλειο και πρόκειται να μεταφερθεί στη Χαλκίδα, προκειμένου να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή. 

Φαίνεται ότι οι νόμοι και οι απαγορεύσεις υπάρχουν ΜΟΝΟ για τους Έλληνες

Ενώ ο κάτοικος της Κυψέλης δεν μπορεί να πάει ούτε στο Παγκράτι, ο ένας αλλοδαπός δολοφόνος της Εύβοιας κατάφερε και έφτασε μέχρι την ....Ολλανδία, ενώ ο δεύτερος, συνελήφθη στην Κρήτη!

Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα, πως εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας, απαγόρευσης μετακίνησης από νόμο σε νόμο, απαγόρευσης επιβίβασης σε πλοίο χωρίς τα ανάλογα πιστοποιητικά, ο δολοφόνος κατάφερε να φτάσει από την Εύβοια στην Κρήτη; 

Μόνο εμείς απορούμε με αυτή την εξέλιξη; 

Καλά, για τον άλλον που έφτασε στην ....Ολλανδία, ούτε λόγος!

 

Στο σκοτεινό διαδίκτυο (DarkWeb) ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ... τον Παππά! 1250 ονόματα υπεράνω πάσης υποψίας είναι καταγραμμένα ως κρυφοί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.


http://ixnos.blogspot.com/2020/12/e.html

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΝΕ ΛΑΘΡΟΚΑΘΑΡΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!