Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Όταν λές ΑΛΗΘΙΝΑ Κ Α Υ Τ Ε Σ αλήθειες Μ Ε Σ Α στό κοινοβούλιο, τότε διατάσσουν καί σέ ...ΣΕΙΡΟΥΝ σ η κ ω τ ό ΕΞΩ! [ Εδώ ΠΟΙΟΣ βο(υ)λευτής θά τό ΤΟΛΜΟΥΣΕ μέσα στήν βουλή; ΠΟΙΟΣ; )


Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ε  Σ  !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ", ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ. 
ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ...Θ Α Υ Μ Α Ζ Ε Ι ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ".....



To ανεξάρτητο μέλος του Κοινοβουλίου (ευρωβουλευτής), Dr.Heinrich Fiechtner κατηγόρησε τη γερμανική κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης για την ατελείωτη προπαγάνδα, παραπληροφόρηση και ψεύτικες ειδήσεις σχετικά με τον Κινεζικό κοροναϊό. 

Σε μια παθιασμένη ομιλία στο γερμανικό κοινοβούλιο, ο Δρ.Fiechtner προειδοποίησε επίσης το κοινό για τις τρομερές συνέπειες του νέου «δολοφονικού εμβολιασμού» και προέτρεψε το κοινό να αντισταθεί στις παράνομες κυβερνητικές επιβολές!



Ο Δρ.Fiechtner, ένας αδειοδοτημένος και εκπαιδευμένος αιματολόγος και ογκολόγος, εξήγησε ότι λίγα λεπτά μετά την παρατήρηση μιας εθνικής τηλεοπτικής έκθεσης που περιέγραφε τις γεμάτες εντατικές απο ασθενείς με κορονοιό, τηλεφώνησε στους πρώην συναδέλφους του στο νοσοκομείο και έμαθε ότι το νοσοκομείο δεν είχε ούτε ένα ασθενή στην ΜΕΘ του με κοροναϊό. 

Εξοργισμένος από αυτά τα ανεύθυνα και με πολιτικά κίνητρα ψέματα και υπερβολές, ο Fiechnter χτύπησε τον φόβο που προκαλεί τους πολιτικούς και τους συμμάχους τους στα μέσα ενημέρωσης.

''Κάλεσα το ICU του νοσοκομείου του και ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλής ιατρό που ήταν εν ενεργεία, με τον οποίο μίλησα. Τον ρώτησα, "Πόσους ασθενείς με COVID έχουν εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας;" Αυτή η ΜΕΘ διαθέτει 19 κρεβάτια, και από χθες δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ!'' 

Με τέτοιες μισές αλήθειες και πλήρη ψέματα, αυτοί οι προπαγανδιστές  προσκαλούνται σε αυτές τις εκπομπές με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία πανικού και φόβου μεταξύ του πληθυσμού.




Επιπλέον, ο Δρ. Ο Fiechtner προειδοποίησε τους πολιτικούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον συσχετισμό του αριθμού των μολυσμένων ατόμων, μη διακρίνοντας τα θετικά εξεταζόμενα άτομα από τα θετικά τεστ. 

Πιο συγκεκριμένα, εάν το ίδιο άτομο λάβει τρεις θετικές εξετάσεις στην ιατρική του περίθαλψη, τα απερίσκεπτα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τριπλάσιο το ποσοστό μόλυνσης με τρεις διαφορετικές λοιμώξεις.

Περαιτέρω, ο Δρ. Ο Fiechtner εκφράζει ανησυχίες σχετικά με την πρακτική της ομαδοποίησης ανενεργών και ενεργών θετικών αποτελεσμάτων κοραναϊού σε έναν μόνο καλάθι για την αύξηση του φόβου μόλυνσης. 

Στην πραγματικότητα, τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών θα πρέπει να κατηγοριοποιούνται ως τα αποτελέσματα των δοκιμών από εκείνα που φέρουν ενεργά μια μεταδοτική μορφή του ιού και από τους ανενεργούς φορείς που έχουν αναρρώσει από τον ιό.


Ο Δρ. Fiechtner πιστεύει ότι ο αντίκτυπος του κοροναϊού είναι υπερβολικός για να δικαιολογηθούν τα πολλά από τα δρακόντεια μέτρα περιορισμού του πολίτη και επιτάχυνση των κυβερνητικών προσπαθειών για εμβολιασμό του πληθυσμού.

''Καταστρέφετε μια ολόκληρη χώρα. Οδηγείτε τους ανθρώπους σε πόνο, πανικό, καταστροφή και θάνατο!

 

Σε αυτό το σημείο, σε αυτό το σημείο, όχι, δεν μπορείτε καν να δικαιολογήσετε αυτά τα μέτρα, τις μάσκες, τις κοινωνικές αποστάσεις, την καραντίνα και τις υποχρεωτικές φυλακίσεις.''

Ο ιατρικώς εκπαιδευμένος ευρωβουλευτής επισημαίνει πολλούς από τους κινδύνους αυτών των νέων εμβολίων που κυμαίνονται από τη στειρότητα στις γυναίκες έως τις θανατηφόρες αλλεργικές αντιδράσεις. 

Όσο περισσότερος φόβος ενσταλάσσεται στον πληθυσμό, τόσο πιο πιθανό είναι να σπεύσουν να εμβολιάσουν με ένα μη αποδεδειγμένο και επικίνδυνο εμβόλιο.

''Το έχω πει ξανά: είναι ένα δολοφονικό εμβόλιο. 

 

Είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά τοξικολογίας.

 

Απλώς θα δοθεί σε ανθρώπους.

 

Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει στειρότητα στις γυναίκες, σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και θέλετε να επιβάλλετε αυτήν την παράλογη επιβολή στους πολίτες.

 

Αυτό είναι σωστό και θα το κάνετε, γιατί τους κάνατε φοβισμένους εκ των προτέρων. Βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. Βάζετε τις υπάρχουσες ζωές σε κίνδυνο.''

Με τη γερμανική κυβέρνηση να ασκεί παράνομα την εξουσία, ο Δρ. Fiechtner ζήτησε από τους πολίτες να ασκήσουν τα δικαιώματά τους και να αντισταθούν σε αυτές τις παράνομες κυβερνητικές επιθέσεις. 

"Το πολιτικό καθήκον για τους πολίτες να υπακούουν στο κράτος δικαίου έχει πλέον καταστραφεί."



 

Παρακολουθήστε την παρακάτω ισχυρή ομιλία του ευρωβουλευτή Dr.  Heinrich Fiechtner μεταφράστηκε αποκλειστικά από το RAIR Foundation USA:

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

https://rairfoundation.com/urgent-alert-mep-dr-heinrich-fiechtner-warns-its-a-killer-vaccination-must-watch/

Ευχαριστούμε πολύ την MissPiggy για τη μετάφραση,

Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι: χθες το απόγευμα στις 10 μ.μ., μια τηλεοπτική τηλεοπτική εκπομπή

Η ομιλία της Anne Will, υπήρξε μια περίφημη ομαδική συζήτηση για το επερχόμενο υποχρεωτικό εγκλεισμό, που περιελάμβανε τον καθηγητή Dr. Uwe Janssens, Πρόεδρος της Γερμανικής Διεπιστημονικής Ένωσης για εντατική ιατρική και επείγουσα ιατρική.

Έκανε μια συναισθηματική και μακρά έκκληση για τήν σημασία αυτών των σοβαρών και δραστικών μέτρων που εφαρμόζονται στον γερμανικό πληθυσμό. 

Εξήγησε πώς ήταν οι σταθμοί ICU είναι συγκλονισμένοι και ξεχειλίζουν με ασθενείς, προκαλώντας μια κατάσταση που μόλις και μετά βίας είναι βιώσιμη.

Γύρω στις 10:13 μ.μ. τηλεφώνησα στο ICU του νοσοκομείου του και ζήτησα να μιλήσω με τον επικεφαλής ιατρό υπηρεσίας, με τον οποίο μίλησα. 

Τον ερώτησα, «Πόσοι ασθενείς με COVID έχουν εισαχθεί σε εσάς στην Μονάδα εντατικής θεραπείας? "Αυτή η ΜΕΘ διαθέτει 19 κρεβάτια, και από χθες δεν υπάρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ!

Αυτοί οι προπαγανδιστές προσκαλούνται σε αυτές τις εκπομπές με μοναδικό σκοπό τήν δημιουργία πανικού και  φόβου μεταξύ του πληθυσμού.

Και έπειτα υπάρχει ολόκληρη η αφήγηση και η δοκιμή «μόλυνσης». 

Αυτή η δοκιμή δεν είναι καν ικανή να κάνει τήν διάκριση μεταξύ ενός ενεργού ιού και ενός ανενεργού ιού.

Όπως παραδέχτηκε η Γερουσία στο Βερολίνο.

Παρ όλα αυτά , καταχωρείται ως λοίμωξη.

Έτσι, εάν ένας ασθενής κάνει θετικές δοκιμές τρεις φορές σε μία εβδομάδα, αυτό αυξάνει το στατιστικό στοιχείο του αναφέρεται ώς μόλυνση ακριβώς 3 φορές.

Αυτό το τεστ που είναι απολύτως ανίκανο για διάγνωση χρησιμοποιείται για την εφαρμογή δραστικών μέτρων.

Και τώρα έρχεται το εμβόλιο. 

Τι ασυναρτησίες. 

Το έχω πει πριν: είναι ένα δολοφονικό εμβόλιο!!!

Είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν για το οποίο δεν υπάρχει καν μία αναφορά τοξικολογίας!

Απλώς θα δοθεί σε ανθρώπους.

Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει στειρότητα στις γυναίκες, σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, και θέλετε να επιβάλλετε αυτήν την παράλογη επιβολή στους πολίτες. 

Σωστά

Γιατί τους φοβίσατε εκ των προτέρων.

Βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. 

Βάζετε τις υπάρχουσες ζωές σε κίνδυνο.

Καταστρέφετε μια ολόκληρη χώρα. 

Οδηγείτε τους ανθρώπους σε πόνο, πανικό, καταστροφή και θάνατο!

Σε αυτό το σημείο, σε αυτό το σημείο, όχι, δεν μπορείτε καν να δικαιολογήσετε αυτά τα μέτρα, τις μάσκες, τις κοινωνικές αποστάσεις, τις καραντίνες και τις υποχρεωτικές φυλακίσεις.

Μετά από μια έρευνα, η απάντηση που έλαβα ήταν, «Μια ανασκόπηση των μη φαρμακολογικών μέτρων δεν έχουν τεκμηριωθεί. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν διοικητικές διαδικασίες ή αρχεία που σχετίζονται με τέτοια αποτελέσματα. " Η απόλυτη συνθηκολόγηση! 

Απαιτείτε από τα άτομα να υποστούν καραντίνα, αλλά δεν μπορείτε καν να αποδείξετε γιατί πρέπει!

Οδηγείτε τη χώρα μας σε καταστροφή! Σε αυτό το σημείο, είναι καιρός… Ναι, παρακαλώ. - [?]

Έχετε μια ερώτηση; Σε αυτό το σημείο, είναι καιρός…

—Δρ. Fiechtner, είναι καιρός.

Σε αυτό το σημείο, είναι καιρός, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον δυνατό για τους πολίτες να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, έχει παραβιαστεί το πολιτικό καθήκον των πολιτών να υπακούσουν στο κράτος δικαίου.

Στο άρθρο 20 παράγραφος 4 [γερμανικό σύνταγμα] οι πολίτες έχουν το δικαίωμα αντίστασης, στην άμυνα ενάντια σε μια παράνομη ασκούμενη κρατική εξουσία…

Δρ. Fiechtner, είναι καιρός να σταματήσετε γιατί ο χρόνος ομιλίας σας έληξε πριν από πολύ καιρό.

Χρειάζεται ένα νομοθετικό σκέλος που να ενεργεί ανάλογα.

πηγή

URGENT ALERT: DOCTOR HEINRICH FIECHTNER WARNS: ‘IT’S A KILLER VACCINATION’ (MUST WATCH)

Στις Ιουνίου 2020

Ο Dr. Heinrich Fiechtner απομακρύνθηκε βίαια από το κρατικό κοινοβούλιο της Στουτγάρδης από την αστυνομία την Τετάρτη, αφού χτύπησε τα αριστερά κόμματα που διαχειρίζονται τη Γερμανία. 

Ο Δρ. Ο Φάιττνερ τους κατηγόρησε ότι «είχαν αίμα στα χέρια τους» για να πλημμυρίσουν τη χώρα με μετανάστες που φώναζαν τον «Αλλάχ Αμπάρ», καθώς συμμετείχαν στις μαζικές ταραχές στη Στουτγκάρδη τήν περασμένη εβδομάδα.

Η ισχυρή ομιλία του Fiechtner έχει καταδικαστεί ευρέως από αριστερούς πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης ως ....«ρητορική μίσους». 

Η «ρητορική μίσους» είναι η μαρξιστική εκδοχή των ισλαμικών νόμων περί βλασφημίας. 

Ο πρόεδρος του κρατικού κοινοβουλίου, Τούρκος μουσουλμάνος Μουχτέρεμ Άρας από το κομμουνιστικό Κόμμα των Πρασίνων, έφτασε στο σημείο να εκδιώξει τον πολιτικό κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις ταραχές στη Στουτγάρδη, καλώντας ακόμη και την αστυνομία να τον απομακρύνει. 

Του απαγόρευσαν την συμμετοχή του στο κοινοβούλιο για 5 επόμενες σε συνεδρίες.

Ο Δρ.  Fiechtner χτύπησε τις κομμουνιστικές πολιτικές των καθιερωμένων ηγετών που επέτρεψαν στη Γερμανία να πλημμυρίσει με επικίνδυνους μετανάστες που διεξάγουν πόλεμο στη χώρα υποδοχής τους. 

Οι φρικτές ταραχές του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Στουτγκάρδη, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μαζικές ζημιές σε επιχειρήσεις και άφησαν τραυματίες 19 αστυνομικούς, είναι ένα παράδειγμα της βίας.

Καταδίκασε το πολιτικό κόμμα (Πράσινοι) και τους άλλους αριστερούς ηγέτες του κόμματος, για την άρνησή τους να παραδεχτούν, ή να ασχοληθούν με τη μεταναστευτική φύση των ταραχών στη Στουτγκάρδη. 

Τους κατηγόρησε επίσης, ότι ήθελαν να γεμίσουν τη Γερμανία με ξένους και κομμουνιστές:

''Όλοι εσείς, από το πράσινο, το κόκκινο [SPD], το μαύρο [CD της Merkel] και το ματζέντα [Αριστερά] το γνωρίζετε. 

Έχετε σκελετούς στην ντουλάπα σας. 

Εσείς θέλατε να δείτε τον γερμανικό μας πληθυσμό να κατακλύζεται από ξένους. 

Εσείς, εσείς που στήν Θουριγγία ψηφίσατε, κομμουνιστή, στο αξίωμα. 

Υπάρχει αίμα στα χέρια σας!

https://halithheia.blogspot.com/2020/12/heinrich-fiechtner.html


5 σχόλια:

  1. Τον βλέπω σε λίγο μακαρίτη από τα μαρξιστικά και ισλαμικά σκυλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαυρο-κόκκινη Σιωνιστική "δημοκρατική" ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΜΒΑ: ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

    > https://www.youtube.com/watch?v=pTRuHXnBHjM&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Δικηγόρος Αντωνιάδης LIVE απο 29_12_2020

    - https://www.youtube.com/watch?v=dLvrnla-jyM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεος με τους αριστερούς αντιφασίστες!
      Καλά δεν διαβάζετε τι λέει το άρθρο για τους αριστερεούς και εσείς
      προωθείτε αριστερούς αντι να τους ζητάτε να πάνε να κρυφτούν στις τρύπες τους;
      Υπογραμμισμένες έχει το ιστολόγιο τις αριστερές παρενέργειες , τι άλλο να κάνει
      για να ξυπνήσετε απο τον κομμουνιστικό λήθαργο στον οποίο μας σπρώχνουν οι αριστεροί πατριώτες και τα ιστολόγια που τους διαφημίζουν;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!