Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Σ Π Α Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α ΛΟΓΙΑ - Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ γιά τό ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ - Άν ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ τήν ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΗΝ τό ΔΕΙΤΕ!

 




https://www.youtube.com/watch?v=VCmCuJdtSPY&ab_channel=%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9

Κάντε Εγγραφή στο Κανάλι μας : https://www.youtube.com/channel/UC0TQ... Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης Facebook : https://www.facebook.com/Χριστιανικό-...
Ο Γέροντας Ιωσήφ μιλάει με αφορμή τα Χριστούγεννα στον κόσμο και εξηγεί το νόημα αυτών των ημερών και τον σκοπό για τον οποίο ο Θεός ήλθε στην γή μέ τήν μορφή ανθρώπου.

Βιογραφία:
Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1921, ημέρα εορτής των Αγίων Αναργύρων. Κοιμήθηκε την ίδια ημέρα, ήτοι 1 Ιουλίου 2009.

Αποτελεί μια από τις σύγχρονες Αγιορείτικες ορθόδοξες μορφές, τις οποίες οι Άγιοι Ανάργυροι, ως φαίνεται, είχαν υπό την σκέπη τους.

Η μητέρα του Γέροντα, όταν κυοφορούσε σε αυτόν, επισκέφθηκε ένα μικρό μοναστήρι αφιερωμένο στους Αγίους Αναργύρους στην περιοχή Γιόλου στην Κύπρο, προκειμένου να προσευχηθεί για την εγκυμοσύνη της.

Εκεί στην αυλή του μοναστηριού, 7 μηνών έγκυος, αισθάνθηκε πρόωρα τους πόνους του τοκετού και έτσι γεννήθηκε ο μικρός Σωκράτης, που αποτελεί το κοσμικό όνομα του Γέροντα.

2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΙΣΤΕ ΑΦΤΑΣΤΕ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΞΥΜΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΝΟΕΡΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγιασμένη μορφή, τη βοήθειά του να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!