Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κων. Κοκκινάκης: «Oι δημοσιογράφοι είστε υπέρ του εμβολίου! Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι η λ ί θ ι ο ς;» ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 


Τις ενστάσεις του για το εμβόλιο του κορονοϊού εκφράζει ο Κώστας Κοκκινάκης εξηγώντας του λόγους για τους οποίους δεν θέλει να συμμετέχει στη συγκεκριμένη διαδικασία...

Ο γνωστός αθλητής του 'πόλο' σημείωσε, πως δεν είναι ο μόνος που προβληματίζεται σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός, αλλά και τον εμβολιασμό.

«Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια», είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο,

Ο κ. Κοκκινάκης τόνισε ότι πιστεύει πως ο ίδιος δεν κινδυνεύει από τον ιό λόγω της ηλικίας του, ωστόσο στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο.

«Στη μητέρα μου, που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, θα έλεγα να το κάνει».

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των πολιτικών, ο αθλητής μίλησε για τη δυσπιστία του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς, σημειώνοντας ότι: 
«εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που είχαν αρχικά δοθεί για τον κορονοϊό, ότι δεν είναι επικίνδυνος ιός και αργότερα αναθεωρήθηκαν.

«Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει».

«Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοκκινάκης.

 

6 σχόλια:

  1. https://www.brighteon.com/e8568fd7-3e4f-49aa-a773-5cbef53d8e8c

    Nurse who fainted after vaccination has been confirmed dead

    (φαίνεται να επιβεβαιώνεται ο θάνατος της Τίφανυ Ντόβερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.brighteon.com/ffd3e444-2bf1-49f4-aa9a-b4e8943576c9

    REGISTERED NURSE AND SEVERAL DOCTORS TELL THE TRUTH TO THE COVIDIOTS [2020-12-30] (VIDEO)

    (διάρκεια 09:07)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα καθίκια οι γιατροί να ανοίξουν επιτέλους το ξερό τους και να αφήσουν τα σάπια, τα σιχαμένα ερπετά. ανέκαθεν στην πλειονότητά τους υπήρξαν άθλια και αχρεία τομάρια. σε έβρισκαν όταν τους είχες ανάγκη και σου ρούφαγαν το αίμα στα φακελάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://attikanea.info/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%82/

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ προς έντιμους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωματων Ασφαλειας, τους έντιμους Εισαγγελείς και Δικαστές.

    (από τις ελάχιστες εξαιρέσεις στο κλάδο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - ΓΙΑΤΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ , ΦΑΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛ......Ι ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!