Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Από αυτό το καλοκαίρι, 1.000 φορητές συσκευές της 'ΕΛΑΣ', θα σ κ α ν ά ρ ο υ ν τα πρόσωπα των πολιτών σε περιπολίες !.....

 


Μετά από απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λίγο ΠΡΙΝ τις εκλογές του 2019, η Ελλάδα πρόκειται σύντομα να γίνει μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη, που θα εφαρμόσει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου κατά τήν διάρκεια αστυνομικών ελέγχων ρουτίνας...


28 Ιανουαρίου 2021
Κορίνα Πετρίδη

4 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα θα είναι σαν μια τουρκάλα μυξοπαρθένα ,που από την πίσω πόρτα θα αφήνει να μπαίνουν τρένα.Αυτό το λέω επειδή από τη μια θα σκανάρει τους πολίτες της και από την άλλη θα αφήνει να εισέρχονται στη χώρα, λαθροσκουπίδια χωρίς χαρτιά.Η δε αστυνομία λειτουργώντας ως κρατικός ρουφιάνος,θα κρατάει το φανάρι στο βιασμό της προσωπικής ελευθερίας του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπεται να ψεύδεται ο Κ. Μητσοτάκης…Οι Ελληνες φοράνε τη μάσκα απο μόνοι τους!!!!
    ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ DAVOS 2021 O ΚU LEE
    .
    https://amazonios.net/den-ntrepetai-na-pseydetai-o-k-mitsotakis-oi-ellines-forane-ti-maska-apo-monoi-toys/

    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σίγουρα... εδώ δεν έχουν να πάνε τα περιπολικά και τις μοτοσυκλέτες για σέρβις κι αγοράζουν με δόσεις τα γιλέκα, κι αυτό τους μάρανε.
    άντε ρε μπατίρηδες! ουστ!

    καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!