Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἐπί τέλους; Παραιτήθηκαν 16 ἰατροί στό Νοσοκομεῖο Ρεθύμνης!

 




Εντονη είναι η δυσαρέσκεια που «μεταφράζεται» σε… υποβολή παραίτησης, ιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. 
Οι ιατροί διαμαρτύρονται για την πληροφορία ότι η διοίκηση ξεκινά διαδικασία διερεύνησης για το αν η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής Ελένης Ιωαννίδου διέπραξε πειθαρχικό αδίκημα, όταν την Κυριακή ανακοίνωσε, πως λόγω έλλειψης εφημερευόντων ιατρών, δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή ασθενών στην κλινική...


Όπως σημειώνει το 'goodnet.gr', άμεσα ο διοικητής του ιδρύματος Λευτέρης Μαρκάκης είχε αντιδράσει, υποστηρίζοντας, πως μία τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί από τα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου και προανήγγειλε διερεύνηση για το πώς η λοιμωξιολόγος πήρε μια τέτοια απόφαση.

Οι παραιτήσεις των γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου έχουν φτάσει τις 16 και είναι άγνωστο ακόμα, αν θα γίνουν αποδεκτές και με τι προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποβάλλει παραίτηση όλοι οι ιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όλοι οι ιατροί της νεφρολογικής κλινικής, κάποιοι παθολόγοι, δύο καρδιολόγοι, μία παιδίατρος, ένας ακτινολόγος. 

Φυσικά, παραίτηση έχει υποβάλλει και η Ελένη Ιωαννίδου.

http://www.press-gr.com/2021/01/16.html

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!