Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

“Επίθεση” Μηταράκη στους 4 Μητροπολίτες που ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στό ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του, στό Φυλάκιο Ορεστιάδος ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )


Επίθεση στούς 4 Μητροπολίτες της Θράκης, που με κοινή τους δήλωση εξέφρασαν τήν ΚΑΘΕΤΗ  αντίθεση τους στην επέκταση, ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδος και σε όσους αντιδρούν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που επιμένει να κάνει, έκανε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, που είναι από τα λίγα αθηναϊκά ΜΜΕ τα οποία αναδεικνύουν το σοβαρό αυτό ζήτημα και στην εκπομπή “Μπρα ντε φέρ” με παρουσιαστές την Εβρίτισσα (κατάγεται από το Διδυμότειχο) Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη, ο κ.Μηταράκης έδειξε κατ’ αρχάς αποφασισμένος να προχωρήσει στην υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδίων. 

Έβαλε την γνωστή… κασσέτα με τα επιχειρήματα του που το ένα αναιρεί το άλλο και δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας ότι ο υποτιθέμενος διάλογος και η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία κατόπιν εορτής και της απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι προσχηματικά.

Η Χριστίνα Κοραή του μετέφερε ερωτήσεις από το
Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη

Μάλιστα η κ.Κοραή στην αρχή της συνέντευξης ανέφερε στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, πως μεταφέρει πληροφορίες και ερωτήσεις που πήρε από τον υπεύθυνο του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη. 

Αυτή την φορά βέβαια ο κ.Μηταράκης δεν επανέλαβε τα γνωστά που είπε στην τηλεδιάσκεψη με τους θεσμικούς φορείς, ότι δηλαδή είμαστε 'σάϊτ' ...χαμηλού επιπέδου, αλλά έκανε κάτι άλλο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ




5 σχόλια:

  1. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΓΟΒΕΣ.....ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ....ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΕΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΓΟΒΕΣ.....ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΣΤ....ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΕΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι αποσυμφορείται ρε καραγκιόζη, που έχει γεμίσει μαντήλες, και το τελευταίο χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρέ παιδιά, μήν στεναχωρείτε τόν κύριο Νότη, θά πάρει τά μάτια του καί θά τόν κάνετε νά φύγει στήν "ευρύχωρη" οικία του στό Λονδίνο!....

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΤΣΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΛΙΓΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!