Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνιστά (!) α π ο μ ό ν ω σ η περιοχών (!) με άνω των 500 κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους.'Γκετοποίηση' και 'Γκεστάπο'…..

....ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 2021!



Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνιστά την απομόνωση όλων των περιοχών με περισσότερα από 500 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους. 

Γκετοποίηση και Γκεστάπο …


Η πολιτική του 'lockdown', φυλακίσεως πληθυσμών, στρατιωτικός νόμος, απαγόρευση κυκλοφορίας, είναι  α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ή,   α υ τ α ρ χ ι κ ή   και ίδιον δικτατορικών καθεστώτων κι ολοκληρωτισμού.

Η Ολλανδία για π.χ επέβαλε για α’ φορά απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Σε Κατοχή και Πόλεμο τίθεται σε ισχύ. 

Η κατάχρηση του μέτρου από την εξουσία είναι εξόφθαλμη…

Η πολιτική του lockdown ως προληπτικό μέσο αποτροπής μετάδοσης μιας μεταδοτικής νόσου είναι μέσο του σκοταδιστικού Μεσαίωνα του 13ου αι. είναι ντροπή για την Ιατρική του 21 αι. να καταφεύγει σε αυτό κι απορώ που ανερυθρίαστα Μεγαλοσχήμονες τηλεοπτικοί μαϊντανοί Επιδημιολόγοι, που πριν την κρίση δεν τους ήξερε ούτε ο ...γείτονας τους, το επιβάλουν καθώς αποτελεί το απόλυτο τεκμήριο της αποτυχίας τους…



Απορώ επίσης που έχουν μούτρα και βγαίνουν στο λαό αυτοί οι καθ΄όλα αποτυχημένοι που ξεδιάντροπα προτείνουν διαρκής κατ΄οίκον περιορισμό σωφρονιστικό και τιμωρητικό μέτρο σε πληθυσμούς….

Μόνο και μόνο γι αυτό η αναξιοπιστία τους είναι δεδομένη έχουν αποτύχει στον τομέα τους ….

dimpenews.com

4 σχόλια:

  1. Ένα είναι σίγουρο σύμφωνα με το λαικό ρητό:όποιος σκάβει τον λάκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα.
    Αυτό θα πάθουν όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΙ, Η Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....Τήν επικίνδυνη πάθηση που ονομάζεται 'τηλεκοντρολίτιδα' τήν ξέρετε;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!