Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΑΘΛΙΟΙ ! Καί ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ! Καί ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ! Οι Έλληνες (;) ευρωβουλευτές - εκτός τριών! - ψήφισαν ΞΑΝΑ ΥΠΕΡ της .....Τουρκίας καί ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Χριστιανών! Μ Ο Υ Γ Κ Α ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΟΡΘΟΚΑΝΑΛΑ!



ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" - ΚΑΙ "ΚΥΡΙΕΣ" -  ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 'ΜΙΑ ΖΩΗ'  Π Λ Α Τ Ε Σ  ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

Newsroom

 


Οι Έλληνες (;) ευρωβουλευτές των 'ΚΙΝΑΛ', 'ΝΔ', Κ.Κ.Ε. και 'ΣΥΡΙΖΑ', έκαναν ξανά «πλάτες στην Τουρκία», αφού αρνήθηκαν να ψηφίσουν τροπολογίες που κατέθεσε η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) η οποία καλούσε σε τερματισμό των σφαγών εναντίον των Χριστιανών παγκοσμίως και την καταδίκη της Τουρκίας για τις εισβολές σε Λιβύη και Ναγκόρνο Καραμπάχ! 



Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που 18 Έλληνες από του 21 ευρωβουλευτές ψηφίζουν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, καθώς πριν ένα μήνα ψήφισαν εναντίον της ανακήρυξης των Γκρίζων Λύκων (που έχουν δολοφονήσει Έλληνες) ως τρομοκρατική οργάνωση! 

Όπως και πριν ένα μήνα, έτσι και τώρα οι προτάσεις ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Τουρκίας και ΥΠΕΡ της Ελλάδος υπερψηφίστηκαν μόνο από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Ε.Φράγκο και από τους ανεξάρτητους Γ. Λαγό και Α. Κωνσταντίνου.

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε πως οι ανήκοντες στο - υποτίθεται... - δεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψήφισαν υπέρ της προστασίας των Χριστιανών παγκοσμίως, παρ΄όλο που πολλοί «ομόσταβλοι» συνάδελφοί τους το έκαναν, καθώς δεν υπήρχε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Οι τροπολογίες κατά της Τουρκίας και υπέρ των Χριστιανών που αρνήθηκαν να ψηφίσουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές: 

Τροπολογία 20α.

«Υπογραμμίζει τον ρόλο της Τουρκίας στη δημιουργία νέων συγκρούσεων και στην κλιμάκωση υφιστάμενων συγκρούσεων σε διάφορες ευάλωτες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της Συρίας, της Λιβύης, της Σομαλίας και του Ναγκόρνο-Καραμπάχ" στο πλαίσιο αυτό , καλεί την Ε.Ε. να τερματίσει οριστικά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, καθώς η Τουρκία δεν συμμερίζεται τις ευρωπαϊκές μας αξίες ούτε αποτελεί ευρωπαϊκή χώρα».

Τροπολογία 29α.

Καταδικάζει, ειδικότερα, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις βομβιστικές επιθέσεις κατά χριστιανικών κοινοτήτων» εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον Χριστιανών από ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες σε όλο τον κόσμο: καταδικάζει αυστηρά την επίθεση την παραμονή των Χριστουγέννων του 2019 και την εκτέλεση 11 ατόμων στη Νιγηρία την ημέρα των Χριστουγέννων του 2019, τονίζει τη σημασία της προστασίας της μεγαλύτερης διωκόμενης θρησκευτικής μειονότητας στον κόσμο, δηλαδή των Χριστιανών προειδοποιεί ότι η δίωξη των Χριστιανών πλησιάζει τα επίπεδα γενοκτονίας» επισημαίνει τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν τα κράτη μέλη της ΕΕ καταδικάζοντας και αντιμετωπίζοντας αυτές τις επιθέσεις κατά κοινοτήτων που μοιράζονται τη δική τους χριστιανική κληρονομιά ανησυχεί έντονα για την αύξηση των περιστατικών βεβήλωσης και βανδαλισμού ιερών και θρησκευτικών χώρων

Τροπολογία 32.


Είναι της άποψης ότι η Ε.Ε. πρέπει να σταματήσει επειγόντως και δια παντός όλες τις διαπραγματεύσεις προσχώρησης με την Τουρκία και θα πρέπει, αμελλητί, να σταματήσει κάθε χρηματοδότηση προς την Τουρκία, καθώς δεν αποτελεί ευρωπαϊκή χώρα και έχει επανειλημμένα υπονομεύσει τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, ιδίως υπό το πρίσμα της συνεχιζόμενης δημοκρατικής οπισθοδρόμησης και της αυξανόμενης επιθετικότητας της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, η οποία συμβάλλει στην κλιμάκωση των εντάσεων και έχει αποσταθεροποιητικό αντίκτυπο που απειλεί την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τον Νότιο Καύκασο, καθώς και στις συγκρούσεις στη Συρία, το Ιράκ, τήν Λιβύη καί τό Ναγκόρνο-Καραμπάχ.



http://antipliroforisi.blogspot.com/2021/01/newsroom.html#more

16 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. (ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ).

      Διαγραφή
  2. Είναι ντροπή πλέον για τον στρατό να αποδέχεται τετελεσμένα για την προδοσία στο Αιγαίο.οι συνειδητά προδότες ευρωβουλευτές πρέπει να περάσουν στρατοδικείο.Συγχαρητηρια σε όσους Ευρωβουλευτές στάθηκαν ως Έλληνες.Εδω θα στηλιτεύσω θετικά και εγώ τον αγώνα του Ιωάννη Λαγού που στέκεται παληκάρι με δύο κράτη Τουρκία και ψευτορωμαι'ικο να τον κυνηγούν.Ιωαννη Λαγε τάσσομαι εις το πλευρό σου και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. (ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ).

      Διαγραφή
  3. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ελληνικό σάιτ Οδυσσέα τβ και τους Εθνικούς Φυλακές για τον καθαρό αγώνα να δείχνει την Αλήθεια.Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.Με εκτίμηση Γεώργιος Κουτκας μέλος της ΕΛΑΣΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία.
      Οτιδήποτε προάγει τά Εθνικά συμφέροντα, είτε στό δικό μας (;) κοινοβούλιο, είτε στό ευρωπαϊκό, θά τό προβάλλουμε πάντα μέ χαρά.
      Είναι απολύτως ε ξ ο ρ γ ι σ τ ι κ ό ότι οι ευρωβουλευτές "μας" στήν πλειονότητά τους τάσσονται μέ τίς ψήφους τους ΚΑΤΑ της Πατρίδος μας!
      Καί όχι μία καί δύο φορές, αλλά ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ καί αρκετά χρόνια καί όχι μόνο πρόσφατα....
      Πόσα ευρουλάκια εισπράττουν ΜΗΝΙΑΙΩΣ αυτοί οι "κύριοι" καί οι "κυρίες" μηνιαίως, όπως έγραψαν πλείστες όσες φορές οι εφημερίδες;
      Τούς στείλαμε εκεί γιά νά ..."μουτζώνουν" ΔΙΑΡΚΩΣ τήν Ελλάδα κάνοντας μάλιστα ΠΛΑΤΕΣ στήν μισελληνική Τουρκία;
      Τά άθλια κόμματα αυτές τίς οδηγίες τούς δίνουν.
      Αλλά όλοι εμείς γιατί δεχόμεθα α δ ι α μ α ρ τ ύ ρ η τ α αυτές τίς ΟΛΕΘΡΙΕΣ κατά των Εθνικών μας συμφερόντων πράξεις;
      Τέλος είναι τάχα δικαιολογία, ότι αυτές ακριβώς οι ειδήσεις αποκρύπτονται ΠΑΝΤΑ από τά βοθροκάναλα, οπότε οι πολλοί δέν τά μαθαίνουν;

      Διαγραφή
  4. ...Καί πέραν των συνεχών - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ! - άθλιων ψηφοφοριών των "δικών μας" ευρωβουλευτών, είναι καί τό επίσης ΚΑΥΤΟ ερώτημα : ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ κατά μήνα αυτοί οι "κύριοι" καί οι "κυρίες";
    Οι ...κακές γλώσσες μιλάνε γιά 20.000 ευρώ σύν - πλήν! Ίσως καί λίγο περισσότερα!
    Καί έρχεται η επόμενη ερώτηση: ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τόσα πολλά, όσα άλλοι ΔΕΝ παίρνουν ΟΥΤΕ σέ έναν χρόνο, ΟΥΤΕ πιθσνώς σέ δύο, γιά νά Μ Α Χ Α Ι Ρ Ω Ν Ο Υ Ν - ασταμάτητα! - τήν Πατρίδα μας καί τά Εθνικά μας συμφέροντα καί δίκαια;;;;;
    Καί τέλος, τά ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ όλα αυτά Α Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Η Τ Α, είτε από βαθιά αδιαφορία γιά τά κοινά, είτε γιατί δέν φθάνουν αυτές οι ανατριχιαστικές ειδήσεις ποτέ στά αυτιά μας καί τά μάτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχάς εύγε στους τρεις ευρωβουλευτές μας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.Όσο για τους υπόλοιπους,κανονικά έπρεπε να κρεμαστούν στο σύνταγμα για υπονόμευση εθνικών συμφερόντων.Αν δεν αποφασίσει ο στρατός να τους περάσει στρατοδικείο και να τους καταδικάσει εις θάνατον για εσχάτη προδοσία,τίποτε δε θα γίνει.Οταν η δικαιοσύνη έχει μπει για τα καλά στο βρακί των βολευτών που κόβουν και ράβουν τους νόμους στα μέτρα τους,κανένας πολίτης δε μπορεί να κάνει τίποτε από μόνος του.Μόνο αν όλη η Ελλάδα σηκωθεί στο πόδι, και απαιτήσει με τη βία την παραδειγματική τιμωρία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aua.gr κηπος αγραμματος αποφοιτος λυκειου Ανωνυμος https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/blog-post_353.html#comment-formn nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΨΩΦΟ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ, ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. (ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ).

      Διαγραφή
  8. Για άλλη μια φορά τα ανθελληνικά εκτρώματα των κομμάτων οι λεγόμενοι κατά όνομα Ελληνόφωνοι Γκραικύλοι Ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ των Τούρκων! Μπράβο στους ΤΡΙΕΙΣ Ευρωβουλευτές και ιδιαίτερα στον Ιωάννη Λαγό και στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση που δίνουν διμέτωπο Εθνικό Αγώνα. Όσο για τον Μπάρμπα Νικόλα, όχι μόνο μούγκα στην στρούγκα έκαμε μαζί με το κοκλαβιο του μετά το 2015,αλλά και στην υπόθεση για την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ήταν αναξιος των περιστάσεων! Συνεπώς στο ξεπούλημα υπάρχουν και άλλοι παράμετροι, όπως και στο ξεπούλημα των εκλογών του 2019, που όλα τα άφησε εν γνώση του "στον αυτόματο πιλότο". Σημασία έχει ότι ο Ιωάννης Λαγός τον γνώρισε και τον γνωρίζει ο Εθνικός χώρος ως Έλληνα που θέλει Ενότητα, αν ιδιοτελεια και όχι Πατρώνους με ιδιοτελεια. ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ επιτέλους Εθνοκνίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. (ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ).

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως να ψηφισουν οι Βουλευτες της Νεας Δημοκρατιας υπερ της προστασιας των Χριστιανων,
    Αφου αυτοι και το κοματους αρνηθηκαν τον Χριστιανισμο και γιαυτο ψηφιζουν σοριδων
    αντιχριστους νομους ,που αποβαινουν και εναντιων του ανθρωπου
    και οδηγουν τον ανθρωπο στην καταστροφη,δημιουργωντας ρακοι αντι υγειοι ατομα της κοινωνιας.
    Θα ειναι ουτοπια να περιμενουμε κατι καλο απο αντιχριστους και αρνητας του Χριστου και της πατριδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η καυμενη η θεοδωρα Χατζηγω οπου βρει....κοπριζει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!