Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Τούρκος Καθηγητής τό λέει ξεκάθαρα: “Η Αγία Σοφία είναι Εκκλησία” – Ούτε ....ζωγραφιστό δέν τόν θέλει ο Ερντογάν!

 


 

Μέ νέα ανάρτηση του στο twitter “ξαναχτύπησε” ο Τούρκος καθηγητής του Πανεπιστημίου 'Memorial' στον Καναδά Δρ. Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν και κατακεραυνώνει για μια ακόμη φορά το καθεστώς του Ερντογάν.

«Η Αγία Σοφία είναι εκκλησία» γράφει χαρακτηριστικά και παραθέτει την παρακάτω εικόνα.


Ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει “θορυβήσει” πολύ με τα άρθρα του και για αυτό το λόγο ουκ ολίγες φορές έχει δεχτεί ΑΠΕΙΛΕΣ ακόμη και για την ίδια του την ζωή.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από μήνες  ο Τζαμάν είχε αναλύσει και είχε ακυρώσει την επιθετική ρητορική του Ερντογάν για την Ελλάδα αναφορικά με την συνθήκη της Λωζάνης. Μάλιστα, αναφορά στα άρθρα του είχε κάνει και ο Στρατηγός και  επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος με ανάρτηση του στο 'Facebook'.

Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ :

https://www.vimaorthodoxias.gr/diethni-2/608936/


2 σχόλια:

  1. Εδώ θα συμπληρώσω ότι όχι μόνο η Αγία Σοφία είναι εκκλησία, αλλά και ότι όλη η τουρκία,είναι Ελλάδα.Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις,Ελλάδα θα βρεις από κάτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!