Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ», ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Θ Ε Α Τ Ρ Ο ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

 


Η ιστορία με τις μάσκες, που δήθεν προστατεύουν από τον ιό, άρχισε στο πρώτο κύμα της υποτιθέμενης «πανδημίας» (κοροϊδίας)! 

Τότε, όλοι οι εμφανιζόμενοι ως «ειδικοί» δήλωναν πως οι μάσκες όχι μόνο δεν προστατεύουν, αλλά βλάπτουν κιόλας αυτούς που τις φορούν, διότι «τους προσφέρουν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας». (Τσιόδρας). 

Οι τότε δηλώσεις των διαφόρων «ειδικών» υπάρχουν στο youtube και μπορεί να τις βρει ο καθένας…

Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι και ξαφνικά οι μάσκες έγιναν… απαραίτητες – «το εμβόλιο πριν το εμβόλιο» (Κούλης Μητσοτάκης) - αλλά και υποχρεωτικές, ακόμα και στους δημόσιους χώρους όπου δεν υπάρχει συνωστισμός.

Τις τελευταίες ημέρες, προέκυψε πάλι θέμα με τις μάσκες, όταν το υπουργείο Υγείας της Γαλλίας συνέστησε στους πολίτες να μη φορούν υφασμάτινες μάσκες, γιατί… δεν προστατεύουν επαρκώς από την μετάλλαξη του ιού, καθώς φιλτράρουν μόνο το 70%, ενώ οι χειρουργικές μάσκες, μπορούν να φτάσουν το 95%.

Στο θέμα πήρε θέση με συνέντευξή του στο Mega και ο Έλληνας «ειδικός» διευθυντής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος όμως έδωσε… διαφορετικά ποσοστά προστασίας από τους Γάλλους «ειδικούς». 

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι οι χειρουργικές μάσκες δεν συγκρατούν το 95% αλλά το 50%, ενώ οι υφασμάτινες όταν είναι στεγνές συγκρατούν μικρότερο ποσοστό. 
Και πως όταν «νοτίσουν» είναι άχρηστες και θέλουν οπωσδήποτε πλύσιμο!

Εν τέλει, στην όλη διαμάχη επενέβη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), που έδωσε τη δική του… εκδοχή: 
πως οι υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν μεν, αλλά μόνο όσους είναι κάτω των… 60 ετών και δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα υγείας (αυτό που λέμε «υποκείμενα νοσήματα»). 

Πραγματικό αλαλούμ!

Τελικά, ποια είναι η αλήθεια για τις μάσκες; 

Ασφαλώς και δεν προστατεύουν από τον ιό, ούτε μας υποχρεώνουν να τις φοράμε για το… καλό μας. 

Είναι τα νέα δεσμά του σύγχρονου ανθρώπου, το σύμβολο της υποταγής στην παγκόσμια δικτατορία που επιβάλλουν οι διεθνείς αφέντες! 

Γι’ αυτό και μόνον γι’ αυτό μας υποχρεώνουν να τις φοράμε!

Κάτω οι μάσκες – ζήτω η ελευθερία!

https://ethnikismos.net/2021/01/24/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%bf/

6 σχόλια:

  1. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2021/01/i-maska-tou-fasismou.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ολιγόπιστος προς τον Θεό ή άθεος λαός, και οι παρόμοιοι (ολιγόπιστοι προς τον Θεό ή άθεοι) πολιτικοί και "ειδικοί επιστήμονες", αντιμετωπίζουν ΛΑΘΟΣ την ασθένεια του κορωναϊού.

    Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα στην Ελλάδα είναι Πνευματικά τυφλοί, ΠΟΙΟΣ θα μιλήσει δημόσια αλλά ΣΩΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΒΟΜΒΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ (είναι ψυχίατρος και Δρ. Βιοηθικής) ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ- ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=oUemBr216FM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ! ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=JN4G98tCDhE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομότιμου καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη: Οι λαοί βρίσκονται σε ύπνο βαθύ.

    https://www.youtube.com/watch?v=WFPMxqK6lY8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!