Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

“Κράτος εν κράτει τα κουμμούνια “Ο ένας Μ π ο λ σ ε β ί κ ο ς επάνω στόν άλλον και αύριο θα πούν "αυξήθηκαν τα κρούσματα και κλείνουν τα πάντα”!

Απίστευτες εικόνες! 

Ξαφνικά η οδός Πανεπιστημίου γέμισε κόσμο, αφού οι φοιτητές… έπιασαν στον ύπνο την Αστυνομία και έκλεισαν το δρόμο για να αρχίσει το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.


Λίγο πριν από τις 13:00, στα Προπύλαια ήταν συγκεντρωμένος λίγος κόσμος.


Περισσότερη ήταν η αστυνομία παρά οι φοιτητές.

Μόνο που εκείνοι ήταν… κρυμμένοι.

Και λίγο πριν από τις 13:00, όταν και ήταν προγραμματισμένο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, οι φοιτητές… «βγήκαν» από τους γύρω δρόμους, η Πανεπιστημίου γέμισε κόσμο, πολύ κόσμο, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100.

Οι φοιτητές κάνουν πορεία στήν Βουλή.

Το πόσο πολύς είναι ο κόσμος στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο φαίνεται από τις εικόνες.

Οι φοιτητές διαδηλώνουν κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια με κύριο σημείο αντιδράσεως, τήν θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας και την κατάργηση των «αιωνίων» φοιτητών, παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε λίγο μετά τις 9:00 ο σταθμός του Μετρό «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ».

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις.

Κλειστές είναι για την ώρα και οι οδοί Σταδίου, Πανεπιστημίου και Αμαλίας. 

Θα δούμε συλλήψεις;

Γιατί μόνο πατριώτες συλλαμβάνει το κράτος.

Η Κυβέρνηση ξέρει επίσης να συλλαμβάνει μόνο απλούς πολίτες για... συγχρωτισμό ''μπουκάρωντας'' σε σπίτια.

Οι εικόνες απλά σοκάρουν, καθώς η αστυνομία απλά παρακολουθεί!



https://www.epilekta.com/2021/01/blog-post_291.html

4 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα γιατί λέτε ότι ήταν κουμμούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπή να χρησιμοποιείτε τον όρο μπολσεβίκος για Έλληνες, ενώ ο όρος περιγράφει μία ρωσική κομματική φράξια.

    Επίσης Όλοι οι φοιτητές δεν είναι κομμουνιστές.

    Τελειώνοντας ο όρος πατριώτης δεν παραπέμπει σε κομματική ταυτότητα και μπορεί κάλλιστα να περιλαμβάνει και κομμουνιστές.

    Για Βγάλτε τα κομματικά γυαλιά ,γιατί δεν έχετε μόνο εσείς το προνόμιο του Έλληνα και του πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος συμφωνώ αγαπητέ ανώνυμε του 2:28 Σε ότι αφορά όμως το δεύτερο σκέλος διαφωνώ, και διαφωνώ γιατί συνήθως οι φοιτητές που βγαίνουν στους δρόμους είναι αριστερής προελεύσεως. Τους αρέσει να κάνουν ντόρο βρε παιδί μου. Επίσης, το ότι δεν τους κυνηγά η αστυνομία με βάζει σε σκέψη και θεωρώ ότι έδρασε για άλλη μια φορά το μακρύ χέρι των συριζοκουκουέδων.Τέλος, ο όρος πατριωτισμός είναι ένας όρος που χαρακτηρίζει κυρίως το δεξιό συντηρητικό χώρο.Αντίθετα αυτό που χαρακτηρίζει τον αριστερό χώρο(και τους κουμουνιστές κατά συνέπεια) είναι ο διεθνισμός.Μην κάνουμε λοιπόν σαν τις τάνες που θέλουν να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε του 11:01 Είμαι ο ανώνυμος του 2:28. Είπαμε βγάζουμε τα κομματικά γυαλιά. Είμαστε με την παγκοσμιοποίηση ή όχι. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει .Οι παγκοσμιοποιητές έχουν ανθρώπους τους σε όλα τα κόμματα. Αυτά που λες εσύ ίσχυαν πριν το 2000. Τώρα η Νέα Δημοκρατία κλείνει τις εκκλησίες και η Πρόεδρος Δημοκρατίας που ανέδειξε δεν ασπάζεται το Σταυρό. Ποιο συντηρητικό χώρο μου τσαμπουνάς;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!