Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Οι ηλικιωμένοι π ε θ α ί ν ο υ ν σάν τίς ΜΥΓΕΣ μετά από εμβόλια του COVID! Άρθρο του: Brian Shilhavy.

 



Ο Τζέϊμς είναι Πιστοποιημένος Βοηθός Νοσηλευτικής και ηχογράφησε ένα βίντεο, επειδή δεν μπορούσε να σιωπήσει πλέον για αυτά που βλέπει. 

Ο Τζέιμς αναφέρει ότι το 2020, πολύ λίγοι τρόφιμοι στο γηροκομείο όπου εργάζεται αρρώστησαν με COVID και κανένας από αυτούς δεν πέθανε καθ’ όλη τήν διάρκεια του 2020... 

Ωστόσο, λίγο μετά τη χορήγηση των πειραματικών εμβολίων mRNA της Pfizer, μέσα σε δύο εβδομάδες, 14 από αυτούς πέθαναν.... και αναφέρει ότι πολλοί άλλοι είναι κοντά στο θάνατο.

Στο βίντεο διάρκειας 47 λεπτών (θα το βρείτε πατώντας στην πηγή) που ηχογράφησε είναι σαφές ότι ο Τζέιμς πάσχει από συναισθηματικό άγχος και παραδέχεται ότι δεν έχει τίποτα να κερδίσει από το να δημοσιοποιήσει αυτά που ξέρει και ότι πιθανότατα θα χάσει την δουλειά του. 

Αλλά καθιστά πολύ σαφές ότι αυτοί ήταν ασθενείς που γνώριζε και φρόντιζε (είναι επίσης «λαϊκός πάστορας») και ότι μετά το εμβόλιο mRNA, οι τρόφιμοι που περπατούσαν μόνοι τους δεν μπορούν πλέον να περπατήσουν. 

Οι τρόφιμοι που μπορούσαν να έχουν μια ευφυή συνομιλία μαζί του δεν μπορούν πλέον να μιλήσουν. 

Και τώρα πεθαίνουν. 

«Πέφτουν σαν τις μύγες».

Οι προϊστάμενοί του δικαιολογούν τους θανάτους που προκλήθηκαν ως έναν «σούπερδιασκορπιστή» του COVID19. 
Ωστόσο, οι τρόφιμοι που αρνήθηκαν να κάνουν τα εμβόλια, δεν είναι άρρωστοι, σύμφωνα με τον Τζέϊμς.

Ο Τζέϊμς καθιστά πολύ σαφές ότι ως Χριστιανός, δεν μπορεί πλέον να ζήσει με τη συνείδησή του και ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει σιωπηλός. 

Δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά απλώς μοιράζεται ό, τι ξέρει ως αλήθεια, σχετικά με τους ανθρώπους που φροντίζει στην δουλειά του για πάνω από 10 χρόνια τώρα. 
Αυτό είναι ένα πολύ σαφές μοτίβο τώρα. 

Κάντε εμβόλιο στους ηλικιωμένους με τα εμβόλια mRNA και, στη συνέχεια, κατηγορήστε τις ασθένειες και τους θανάτους τους στον ιό COVID.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ξεφεύγουν η Big Pharma και τα χρηματοδοτούμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους, είναι επειδή περισσότεροι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας όπως ο Τζέϊμς, δεν βγαίνουν μπροστά για να μιλήσουν για τους αβοήθητους. 

Ακόμα και πολλοί στα Εναλλακτικά Μέσα είναι ένοχοι επειδή δεν καλύπτουν αυτήν την γενοκτονία εναντίον των ηλικιωμένων μας, δηλώνει ο Τζέϊμς, επειδή οι άνθρωποι ανησυχούν περισσότερο για τα πολιτικά θέσεις των Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, ενώ η γιαγιά, ο παππούς και άλλοι πεθαίνουν από αυτές τα εμβόλια... 

Ο Τζέιμς καλεί νοσοκόμες, βοηθούς νοσοκόμων και μέλη των οικογενειών να δημοσιοποιήσουν και να πουν στον κόσμο τι συμβαίνει με αυτά τα πειραματικά εμβόλια mRNA για COVID. 

Πόσες άλλες ζωές πρέπει να χαθούν πριν πούμε κάτι; Εάν γνωρίζετε τι συμβαίνει, αλλά δεν μιλάτε, τότε είστε μέρος του προβλήματος. 

Και ντροπή για τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που ανησυχούν περισσότερο για το ποιος τύραννος πρέπει να είναι πρόεδρος, από ό, τι για την κάλυψη του μεγαλύτερου εγκλήματος γενοκτονίας που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα. 

Σώστε αυτούς που οδηγούνται στο θάνατο; συγκρατήστε αυτούς που τρέχουν προς τη σφαγή.

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Πηγή:https://healthimpactnews.com/2021/cnanursinghomewhistleblowerseniorsaredyinglikefliesaftercovidinjectionsspeakout/

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/01/covid-brian-shilhavy.html?zx=4e2abefe39d24c23

2 σχόλια:

  1. Οι φερόμενοι ως "επιστήμονες" που πληρώνονται ακριβά από το κράτος, λένε δημοσίως ότι αυτοί οι θάνατοι "δεν έχουν σχέση με τα εμβόλια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @πειδή το σβήσανε βρίσκεται εδώ :


    https://katohika.gr/diethni/nosileftis-girokomeiou-whistleblower-oi-yperilikoi-pethainoun-san-tis-myges-meta-to-emvolio-koronoiou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!