Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ὁ 'mr.V' ἐ π ι σ τ ρ έ φ ε ι καί μιλάει γιά ΟΣΑ ΔΕΝ αναφέρονται Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !


Ἡ νέα ἐκπομπή τῆς δημοφιλοῦς σειρᾶς τῆς Ὀδύσσειας ΤV,  V for Vendetta, στὸ Brighteon πλέον, κάνει λόγο γιὰ ὡρισμένα ΚΑΥΤΑ θέματα τῆς ἐπικαιρότητος, ποὺ πάντοτε, «συμπτωματικῶς», «ξεχνοῦν» τὰ συστημικὰ κανάλια νὰ ἀκουμπήσουν. Λογικό, ἄλλως τε, ἀφοῦ καῖνε!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Από τήν εκπομπή αυτή, οι παρουσιαστές ξεκινοῦν ένα νέο ἐγχείρημα, αρκετά μικροτέρας χρονικής διαρκείας από τίς προηγούμενες, ώστε νά παρακολουθείται πιό άνετα από τούς φίλους τηλεθεατές. 

Αφού ενημερώσετε καί άλλους γιά τήν ενδιαφέρουσα νέα εκπομπή, γράψτε μας παρακαλούμε στὰ σχόλια, καί γιά τό περιεχόμενο, καί γιά τό άν προτιμάτε αυτό τόν συντομώτερο τύπο.

ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!

21 σχόλια:

  1. σας φοβουνται δεν θελουνε να λετε αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά αναφέρθηκε ανωτέρω στήν ανάρτηση, ότι "συμπτωματικώς ξεχνούν" τά βοθροκάναλα, γιά νά μήν χρησιμοποιήσουμε άλλες ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ εκφράσεις, γιά αυτές τίς ΚΑΥΤΕΣ ειδήσεις που γίνεται μνεία στήν νέα εκπομπή.
    ΟΛΑ αυτά τά τόσο σημαντικά θέματα τά Ε Θ Α Ψ Α Ν !
    Όπως άλλως τε πράττουν ΠΑΝΤΑ!
    Η συσκότιση και η σιωπή στά ...καλύτερά της, ή μέ άλλες λέξεις Mitsotakistan in 2021!
    Τό λέει ξ ε κ ά θ α ρ α στήν (κινούμενη) φωτογραφία ο 'mr.V' πιό πάνω : 'Not anymore' !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ως πότε η Ελλάδα θα ανέχεται αυτά τα ισλαμολάγνα εβραιο-καρκινώματα όπως αυτό το σιχαμερό σκουλήκι τον καλατζή;
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    σχετικά με την εκπομπή σας, ευχαριστίες για τον χρόνο, την επιμονή σας και για κάθε φορά που καταφέρνετε, παρά τις αντιξοότητες να ανεβάσετε εκπομπή.

    αν επιτρέπετε, οι παλιότερες εκπομπές σας, όπου απαντούσατε σε ερωτήματα, ήταν πιο πλούσιες και μαθαίναμε πάρα πολλά. όμως, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι πάντοτε εφικτό.

    να είστε πάντοτε καλά και να συνεχίζετε τον αγώνα, για όσο θα έχουμε στη διάθεσή μας το ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ εκ μέρους των συντελεστών της εκπομπής γιά τά καλά σας λόγια καί ευχόμεθα καλή υγεία.
      Ο κανόνας καί οι εμπειρίες σέ αυτές τίς - διαδικτυακές - εκπομπές (που μάλλον ΠΡΩΤΟΙ ξεκίνησαν στό ελληνικό διαδίκτυο οι δύο παρουσιαστές από τό 2017) είναι πώς όσο πιό μικράς διαρκείας είναι, τόσο θεωρούνται πιό προσιτές στούς πολλούς καί εύληπτες, παρά οι μεγάλες.
      Ο αγώνας συνεχίζεται...

      Διαγραφή
  4. η αληθεια ειναι πως εκπομπες χρονικης διαρκειας περαιτερω των 45 λεπτων ειναι λιγο κουραστικες διχως να θελω υπιτιμησω φυσικα το ειδικο βαρος των πληροφοριων που μας προμηθευετε.ο θεος μαζι σας.καλη δυναμη και καλο κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ γιά τήν επικοινωνία καί τίς χρήσιμες σκέψεις που μας παραθέσατε.
      Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία.

      Διαγραφή
  5. Καλημερα σας!
    Η εκπομπη σας ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη. Συμφωνω απολυτα με το εβδομαδιαιο προγραμμα, αλλα θα προτιμουσα περισσοτερη ωρα, καθαρα για περισσοτερες πληροφοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν επικοινωνία καί τίς απόψεις που μας παραθέσατε.
      Η πλειονότης όσων γράφουν σχετικώς μέχρι στιγμής, προτιμούν τήν μικροτέρας διαρκείας εκπομπές.
      Πάντως γιά νά τά λέμε όλα, είναι ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ, οι εκατοντάδες έως τώρα που είδαν τήν ανάρτηση, δέν μπήκαν ΚΑΝ στόν "κόπο", νά γράψουν τήν γνώμη τους, πλήν μόλις τεσσάρων...
      Διερωτώμεθα ΟΛΟΙ αυτοί, ΔΕΝ γνωρίζουν ...ελληνικά;
      Ώστε νά γράψουν δύο γραμμές;
      Ή δέν έχουν γνώμη;....

      Διαγραφή
    2. Δόξα το Θεό και ελληνικά ξέρουμε και γνώμη έχουμε.Το να ακούς την αλήθεια είναι σα να διαβάζεις Ευαγγέλιο στο οποίο εμπεριέχει και τις πράξεις των αγίων δώδεκα Αποστόλων.Ευχαριστώ το Θεό που σας ακούω,μου λείπουν οι παλιές σας εκπομπές με τον κ.Αγγελο. Το να ακούς την αλήθεια και να πράττεις αυτό είναι πράξη επαναστατική στις μέρες που ζούμε. Η ημίωρη εκπομπή μου φάνηκε σαν να είναι μισή .Ένας αδερφός ομοϊδεάτης.

      Διαγραφή
    3. Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία φίλε 'Unknown' και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά όσα μας γράψατε εδώ.
      Θά προσπαθήσουμε όσο τό δυνατόν νά ικανοποιήσουμε όλες τίς τάσεις καί απόψεις.
      Όπως μας ανέφεραν οι δύο συντελεστές, ο κ.Βασιλειάδης λίαν συντόμως θά ξαναβρίσκεται ομού μέ τόν 'mr.V' στίς εκπομπές αυτές, όπως γινόταν παλαιότερα.
      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ καί πρώτα Ο Θεός νά πάει καλύτερα αυτός ο τόπος.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ – ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ `` ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ`` ΑΥΤΟΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΔΕΞΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ `` ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ `` … ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ … ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .......!!! Πολυ καλυτερα ετσι...καλη συναιχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδελφε τα βιντεο θελουν να εχης πολυ χρονο για να καθησης να τα παρακολουθησης και οντως εχουν πολυ σημαντικες ειδησεις αλλα για μας που τρεχουμε να τα προλαβουμε ολα, μας βολευη το γραπτο και μαλιστα οχι το απλωμενο και ατελειωτο κειμενο πιου θυμιζουν μεταπτυχιακη εργασια καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Μεταπτυχιακή εργασία;
      Πιστεύουμε ότι οι δύο παρουσιαστές γίνονται κατανοητοί καί δέν "χάνονται" σε μή κατανοητά "βαθιά νερά".
      Ναί, ο ελεύθερος χρόνος είναι πρωτεύον ζήτημα αναντίρρητα.
      Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε γιά τήν επικοινωνία.

      Διαγραφή
  9. Σας ευχαριστούμε για όλα.Ταπεινη μου γνώμη ότι η ουσία είναι να βγάζετε σε πέρας την εκπομπή ανάλογα με τα θέματα που υπάρχουν, έτσι ισως άλλες φορές να είναι πιο μικρές και άλλοτε μεγαλύτερες και όχι τι αρέσει σε μένα ή στον ταδε, η ουσία είναι ότι επιτελείται ενα εργο, να είστε καλά σας ευχαριστούμε για όλα και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί εμείς ευχαριστούμε πολύ γιά τήν επικοινωνία καί τίς σκέψεις που μας γράψατε.
      Εντελώς μεταξύ μας (...) όπως μας έχουν εκφράσει πολλές φορές οι παρουσιαστές αυτών των εκπομπών, είναι τόσες ΠΟΛΛΕΣ οι Κ Ο Μ Μ Ε Ν Ε Σ ειδήσεις, δηλαδή οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ειδήσεις ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, (απίστευτο; ΟΧΙ!) είτε από ελληνικού ενδιαφέροντος, είτε όχι, που είναι εξαιρετικώς δύσκολη η απόφαση του ΤΙ νά (πρωτο-)προτάξει κανείς....

      Διαγραφή
  10. Ευχαριστούμε για την εκπομπή. Ενημερωτική και επιμορφωτική θα λέγαμε στις μέρες μας. Συνεχίστε την προσπάθεια!Καλό αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσωπικά θεωρώ ότι η μεγαλυτερας διάρκειας βίντεο μας έδινε περισσότερες πληροφορίες και, ως προς εμένα, κυλούσε ευχάριστα.

    Κατανοώ ότι η μεγάλες σε διάρκεια εκπομπές μπορεί να είναι κουραστικες για κάποιους τηλεθεατές, πόσο μάλλον για τους συντελεστές της

    Σε εμένα πάντως, έχουν λείψει η εκπομπές της 1,5 ώρας που είναι και ο Mr. V και ο κύριος Βασιλειάδης.

    Οτι διάρκεια και να έχουν οι εκπομπές σας είναι άκρως ενημερωτικές και αξίζουν επαίνους και τις θερμές ευχαριστίες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί συναγωνιστές / αδερφοί μου,
    σας χαίρομαι και σας τιμώ που συνεχίζεται παρά τις αντιξοότητες. Σχετικά με το ερώτημα της εκπομπής, επιτρέψτε μου όπως μοιραστώ ορισμένες σκέψεις μαζί σας :

    1) Δεν έχει τόση σημασία η διάρκεια της εκπομπής όσο η ενημέρωση και η ουσία. Στο δίλημμα ενημέρωση ή χρόνος, επιτρέψτε μου να συνταχτώ με τη πρώτη επιλογή.
    2) Δυστυχώς, βαλλόμαστε από παντού, οπότε δύσκολα μπορεί να περιοριστεί χρονικά η ενημέρωση και η αλήθεια για όσους ακόμη ενδιαφέρονται και αγωνιούν για όσα αγαπάμε, τιμάμε και πονάμε.
    3) 1,5 ώρα και 2 ώρες την εβδομάδα προσωπικά έχω να αφιερώσω στα πλαίσια της ενημέρωσης μου. Έχοντας κλείσει το σατανοκούτι μια 10ετία τώρα, έχω εξασφαλίσει πολλές ώρες ώστε μέσω διαδικτύου να ενημερώνομαι καλή ώρα και από "Οδύσσεια TV" και από "Mr V".
    4) Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο, τη προσπάθεια, την έρευνα, το ενδιαφέρον εμπρός στο κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας που εν γνώσει τους έχουν παραμερίσει / υποτιμήσει προς ενημέρωση / αφύπνιση / επαγρύπνηση όλων ημών ώστε να εμπλεκόμαστε σε συζητήσεις περί χρόνου. Η ΠΑΤΡΙΔΑ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που με τόσο σθένος και αποφασιστικότητα υπερασπίζονται όλοι οι συντελεστές των αγαπημένων μας εκπομπών δεν θα έπρεπε να αναδεικνύουν το δάχτυλο / δένδρο (χρόνος εκπομπής) όσο το χάος / δάσος (ενημέρωση - ουσία) που βιώνουμε μα κυρίως όσα έπονται…
    5) Αν με ρωτάτε, μας έκαναν μια χάρη οι άθλιοι του Youtube και των Ελληνικών Hoaxes. Στις ζωντανές εκπομπές του Youtube, σπάνια οι διάλογοι μεταξύ ημών περιορίζονταν στο περιεχόμενο της παρακολουθούμενης συζήτησης. Μεγάλο μέρος των σχολίων αναλώνονταν σε παρείσακτους που αποπροσανατόλιζαν, τορπίλιζαν και αποσπούσαν την προσοχή από την ουσία / ενημέρωση. Πλέον, οι εκπομπές στο Brighteon.com θα είναι “καθαρές” δίχως αποπροσανατολισμούς και συζητήσεις άνευ σημασίας. Μπορείτε να δείτε τη πλατφόρμα του Brighteon.com και ωσάν μια ευκαιρία εκκαθάρισης, αναγκαίας και αναζωογονητικής σε όσους οποτεδήποτε την επιχείρησαν σε οποιοδήποτε επίπεδο, χώρο ή χρόνο. Και ως συνήθως, αν επιθυμείς κάθαρση και εκκαθάριση τριγύρω σου, πάντοτε ξεκινάς πρώτα μετά του οίκου / εαυτού σου...

    Και μια τελευταία σκέψη...
    Δύο (2) εγκέφαλοι καλύτεροι του ενός (1). Όσο αποφασιστικός, αιχμηρός και πάντοτε ουσιαστικός και αγαπητός ο κ. V, η απουσία του κ. Βασιλειάδη είναι αισθητή και η επιστροφή του πιστεύω (και όχι θεωρώ) θα χαροποιήσει άπαντες. Αν απουσιάζει κάτι σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό, είναι το ευφυές χιούμορ του κ. Βασιλειάδη, τόσο αναζωογονητικό εμπρός στη ζοφερή πραγματικότητα που στο μεγαλύτερο μέρος των εκπομπών είναι “καταδικασμένοι” οι αγαπημένοι παρουσιαστές να πορεύονται και να “συμβιώνουν”.

    Καλή δύναμη αδέλφια μου, πολλές υπομονές και πάντα πρωτιές στις καρδιές και στις ψυχές των όσων παρέμειναν αμετακίνητοι και ανόθευτοι σε όσα πιστεύουμε και αγαπάμε εμπρός στις επιταγές και τις ξεδιάντροπες προσταγές της "νέας" τάξης πραγμάτων. Η ΝΙΚΗ είναι ΒΕΒΑΙΑ, η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.


    Νῦν Υπέρ Πάντων Αγών,

    Γεώργιος ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Γεώργιε καί όλα όσα αναλυτικά είχατε τήν καλοσύνη νά μας παραθέσετε θά ληφθούν υπ' όψιν των δύο συντελεστών.
      Καλή υγεία καί καλή δύναμη!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!