Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Καί ΑΣΥΝΗΘΕΣ καί ΑΦΥΣΙΚΟ. Γιατί ο (κοιμισμένος) Μπάϊντεν ΔΕΝ απευθύνθηκε στις 4 Φεβ. εφέτος με επίσημη ομιλία του προς τον Αμερικανικό λαό...; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Kαμαρώστε τον νέο πλανητάρχη! Δεν μπορεί να βάλει ούτε το στυλό στην τσέπη  του (ΒΙΝΤΕΟ) – Makeleio.gr 


Στην παρακάτω εκπομπή “Situation Update” του γνωστού δημοσιογράφου Μάικ Άνταμς (Mike Adams), αναφέρει το γεγονόςπως, φέτος, ο Αμερικανός Πρόεδρος ΔΕΝ εξεφώνησε την επίσημη ετήσια ομιλία του προς τον αμερικναικό λαό που λέγεται “The State of the Union Address”, δηλαδή, η Απεύθυνσις περι της Καταστάσεως των ΗΠΑ…!!!

Αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ!!! 

Ούτε τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού ΔΕΝ επικαλέστηκε ο (κοιμισμένος Τζό) Μπάϊντεν ως δικαιολογία, ΤΙΠΟΤΕ!!!

Ως είθισται, την συγκεκριμένη ομιλία την εκφωνούν ΟΛΟΙ οι Προέδροι των ΗΠΑ αρχές Φεβρουαρίου κάθε χρόνο, διότι την χρησιμοποιούν ως ένα μέσον με το οποίον να ξεκινήσουν το νέο έτος ενημερώνοντας τον λαό για όλα όσο έχουν εν τω γίγνεσθαι για το έθνος, κτλ.

ΆΡΑ, το γενονός πως ο γερο-Μπάϊντεν ΔΕΝ εξεφώνησε την συγκεκριμένη ομιλία αποδεικνύει περαιτέρω το…ΓΕΓΟΝΟΣ πως είναι ένας «πρόεδρος»-…ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

 


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

ΠΗΓΗ 

4 σχόλια:

  1. επιτέλους Mike Adams! βγάζει κάθε μέρα, εκτός Σ/Κ situation update

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο naturalnews ανεβάζει πάντα τα πιο σημαντικά σημεία των εκπομπών του σε απομαγνητοφώνηση, αλλά όχι την ίδια μέρα που ανεβαίνει η εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fres.publicdomainfiles.com%2Fpdf_view%2F68%2F13925457624099.png&f=1&nofb=1

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!