Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Λαθροεισβολεῖς κυκλοφοροῦν ... Ω Π Λ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι ! - ΣΦΑΖΟΥΝ καί κλέβουν ζῶα ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! (βίντεο)

 



Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Λέσβου καθώς οπλισμένοι λαθρέποικοι κυκλοφορούν πλέον σε ομάδες και σφάζουν και κλέβουν ζώα. 

Ο κτηνοτρόφος, Φώτης Γιούνης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρήκε απομεινάρια σφαγμένων ζώων από το κοπάδι του στα γειτονικά ρέματα καταγγέλλει, ότι ένοπλες συμμορίες  λαθρομεταναστών μπήκαν στην εκτροφή του πριν μερικές ημέρες και έσφαξαν ζώα, κατσίκια και πρόβατα, από τα οποία ζει την οικογένειά του.


Όπως αναφέρει ο κτηνοτρόφος, οι αλλοδαποί χρησιμοποίησαν ως πρόχειρο σφαγείο, ένα παράπηγμα σκεπασμένο με λαμαρίνες που υπάρχει μέσα στο χωράφι του, στο οποίο βρέθηκαν κομμάτια από τα σφαγμένα ζώα. 

Στο διπλανό ρέμα βρήκε πεταμένα τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων.

Ο κτηνοτρόφος εξηγεί πως από τα λιγοστά ζώα που έχει στο κοπάδι του, ζει ο ίδιος και η οικογένειά του. Όπως λέει χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια, για να μεγαλώσει ένα ζώο και να αρχίσει να αποδίδει κέρδος στον κτηνοτρόφο. Μέχρι τότε όμως σημειώνει, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, φροντίδα, ζωοτροφές και ατέλειωτες ώρες δουλειάς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η απορία που εκφράζει ο κτηνοτρόφος είναι πώς οι αλλοδαποί μπαίνουν και βγαίνουν με μαχαίρια και με σακούλες κρέας μέσα στην δομή χωρίς να περνούν από έλεγχο:

«Ομάδες ατόμων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά, παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των μαχαιριών».

Δείτε το βίντεο από το τοπικό «tonisi. gr» και ακούστε τον κτηνοτρόφο που μάχεται κυριολεκτικά για την ζωή του: «Ή θα πάμε φυλακή ή θα πεθάνουμε από το κρύο ή θα μας καθαρίσουν με τα μαχαίρια»!

Υπενθυμίζεται πως φορείς στα νησιά του Αιγαίου κάνουν λόγο για δημιουργία στρατοπέδου «πόλης» μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, μετά από μνημόνιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που θα ενισχύσει την ισλαμική ζώνη που δημιουργείται σταδιακά από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο.

Όπως έχει καταγγείλει, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λέσβου, Παναγιώτης Βάλεσης, υπάρχει-υπήρχε πρόταση δημιουργίας “φαραωνικών” διατάσεων δομή, Πολυδύναμο Κέντρο, ονομάζεται στο κείμενο της συμφωνάς Μηταράκη – Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα σημάνει την ουσιαστική εγκαθίδρυση πλέον Μουσουλμανικού στοιχείου στη Λέσβο, σε έκταση 600 στρεμμάτων.

Την ίδια ώρα φτιάχνονται νέοι προσωρινοί καταυλισμοί στην Λέσβο, αυξάνοντας το μουσουλμανικό στοιχείο στο νησί:

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/965753_sta-kagkela-oi-katoikoi-tis-lesvoy-paranomoi-metanastes


3 σχόλια:

  1. Bιβλιο με τίτλο : Al Kaida , το π α γ κ ο σ μ ι ο δίκτυο του T ρ ο μ ο υ , των εκδόσεων Σύγχρονοι Oριζοντες . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ι α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/02/blog-post_695.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!