Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ἤ αὐτοί ἤ ΕΜΕΙΣ! Διαλέξτε! (ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ TV)

 


6 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε από καρδιάς τόν κ.Άγγελο Βασιλειάδη γιά τά τόσο ουσιαστικά καί ωφέλιμα που μας ανέφερε, στήν νέα εκπομπή του καναλιού μας.
    Είθε νά ακουσθεί σέ όσο τό δυνατόν περισσοτέρους Έλληνες αυτή η εκπομπή, μήπως καί υπάρξει Α Φ Υ Π Ν Ι Σ Η καί απαγκίστρωση από τίς χοντροκομμένες καί ενοχλητικότατα επαναλαμβανόμενες ΨΕΥΤΙΕΣ των συστημικών καναλιών.
    Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε αμέσως αυτήν τήν προσπάθεια της 'ΟδύσσειαςΤV', η οποία μέ τήν βοήθειά σας καί τήν συμπαράστασή σας θά συνεχίσει α μ ε ί ω τ η !
    Καλόν αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους !! Δόξα τω Θεώ, ο κ. Βασιλειάδης είναι και πάλι εδώ !

    Στον πόλεμο που ζούμε είναι πάντοτε ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο να έχεις τους ανώτερους αξιωματικούς στο πλάι σου. Διότι έχουμε για Βασιλιά μας τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, για Αρχιστράτηγο την Υπεραγία Θεοτόκο μας, επίλεκτα στελέχη μεταξύ ημών ο κ. Βασιλειάδης, ο κ. V, ο Ιωάννης Καποδίστριας, η Αλεξάνδρα και όλοι οι αφανείς καθημερινοί ήρωες των Εθνικών Φυλάκων. Και να θυμάστε, εμπρός πεδίον δόξης λαμπρόν για το καθένα μας. Οι Εθνικοί Φύλακες δίνουν το στίγμα, καιρός να δώσουμε και εμείς το δικό μας.

    Καλή δύναμη, ατελείωτες δόσεις κουράγιου, πολλές εγκάρδιες ευχές στο πλέον δυναμικό και "καυτό" δίδυμο του Ελληνικού Διαδικτύου, γρήγορα και πάλι στις επάλξεις, συντροφιά και παρηγοριά μας στις δύσκολες ώρες που βιώνουμε όλοι μας.


    Γεώργιος ο Μακεδών


    ΥΓ Υπουργείο Οπισθοδρομήσεως ;!;!;!; Το χιούμορ του κ. Βασιλειάδη πάντοτε επίκαιρο, ευφυέστατο και μοναδικό !

    ΥΓ2 Εγγραφείτε στους Εθνικούς Φύλακες ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρουμε την Πατρίδα μας, την Ορθοδοξία μας και τις Ζωές μας ΠΙΣΩ.

    ΥΓ3 Έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας μου. Θέλω και εγώ να βοηθήσω στην αφισοκόλληση. Δόξα τω Θεώ, δεν αφισοκολλήσαμε πολιτικούς και κόμματα αλλά, πρώτα ο Θεός, μέλλει να αφισοκολλήσουμε την ίδια τη ζωή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρετε!
      Σᾶς εὐχαριστοῦμε θερμῶς γιὰ τὰ πολὺ ἰδιαίτερα πάντοτε σχόλιά σας!
      Εὐχαριστοῦμε ἐπίσης γιὰ τὴν προθυμία σας στὴν διάδοσι τοῦ μηνύματος κατὰ τῶν ἐκτρώσεων. Θὰ ἐπικοινωνήσουμε σχετικῶς!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα σας. Μια απορία, γιατί δεν κατεω από τα "πράγματα του σατανά". Όσα βίντεο που έχετε ανεβάσει τα βλέπω από το κινητό. Το μοναδικό που δεν μου παίζει (μου παίζει μέχρι το 0:33 και όταν το προχωράω από μόνος μου, μου γράφει "the media playback was aborted due to a corruption problem or because the media used feature your browser did not support". Εχω ξανά δει βίντεο σας από το bringteton και μη έχοντας καλή γνώση ούτε επί της Αγγλικής ούτε κάποια καλή σχέση με την τεχνολογία, δεν ξέρω τι παίχτηκε...

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ πύραυλε, θά μας υποχρεώνατε άν μπορούσατε νά γίνετε σ α φ έ σ τ ε ρ ο ς στίς περιγραφές σας.
      Ο υπολογιστής σας π.χ. δέν προβάλλει κανονικά τά 'βίντεο' αυτά;

      Διαγραφή
  4. Τα βλέπω από κινητό τηλέφωνο και όχι από υπολογιστή. Όπως προείπα μου παίζει έως το 0:33 και το βίντεο κολλάει. Όταν μετακινώ την μπάρα που είναι κάτω, που δείχνει σε ποιο χρόνο παιξίματος είναι το βίντεο, προς ανώτερο χρόνο, μου αναγράφει το κειμενάκι που σας έγραψα στην Αγγλική

    Υ.Γ.1)Είδα τελικά το βίντεο στο Facebook,που το είχε ανεβάσει ο κύριος Βασιλειάδης. Θεωρώ την συγκεκριμένη κίνηση ορθή που ανέβηκε το βίντεο στο Facebook, προσωπικά..

    Υ. Γ. 2) Διατιθομαι να βοηθήσω στην αφισοκολληση της αφίσας κατά των εκτρωσεων, θα σας αποστείλω και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!