Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Νέα Υόρκη: Η παρέλαση με τα Ελληνόπουλα για την 25η Μαρτίου! - Greek Parade - Saint Demetrios School


Η ομογένεια εορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 
Η Ελληνική παρέλαση της ομογένειας από τα Ελληνόπουλα του σχολείου του Αγίου Δημητρίου Αστορίας στην Νέα Υόρκη. 






Με τα χρώματα της γαλανόλευκης τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση οι μαθητές και οι δάσκαλοι του μεγαλύτερου Ελληνικού σχολείου στην Αμερική.
 


Τα Ελληνόπουλα στην Νέα Υόρκη έδωσαν βροντερό παρόν στους δρόμους της Αστόριας διατρανώνοντας την πίστη και την περηφάνεια τους για την Ελληνική τους καταγωγή και ταυτότητα, αλλά και την μεγάλη τους αγάπη για την πατρίδα Ελλάδα. 

Greek Parade - Saint Demetrios School Astoria New York. 
The Greek Parade by the Greek Children of the Saint Demetrios School of Astoria in New York. 

With the flag's blue and white colors, the students and the teachers of the largest Greek School in America celebrate the 200th Anniversary of the Greek Revolution.

 


http://www.efenpress.gr/2021/03/25-greek-parade-saint-demetrios-school.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29

2 σχόλια:

  1. Εδώ τί;;;Εδώ έχουμε πρωθυπουργάρα δημοκράτη που τηρεί τους νόμους και αγγελοπούλου να διοργανώνει φιέστες χωρίς τους Ελληνες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΠΑΙΝΤΕΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ? ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΛΑΖΟΥΝ, ΕΔΩ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΕΑΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΒΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!