Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΑΚΟΜΑ 276.000.000 ευρουλάκια; Ναί; Γειά σου ρέ ..."λεβέντη" Μηταράκη... Που σέ ΨΗΦΙΖΟΥΝ (;) οι νησιώτες....

ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ....

Πιστέψατε τον Μητσοτάκη που μίλαγε για απελάσεις των Λ@θρο και τον ψηφίσατε;; 

Λουστείτε τα τώρα. 

Όχι μόνο δεν θα τους ξεφορτωθούμε αλλά θα τους φτιάξουμε και παλάτι με τα, ματωμένα, από το αίμα του ελληνικού λαού, ευρώ της Γερμανίας.


Η αποκάλυψη έρχεται από το γερμανικό epochtimes.de που αποκαλύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παρέχει 276 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή στρατοπέδων “προσφύγων” στα ελληνικά νησιά. 

Μετατρέπεται ουσιαστικά, η πατρίδα σε αποθήκη λ@θρο της Ευρώπης.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωση σήμερα Δευτέρα 29/3 η Επίτροπος Εσωτερικών της ΕΕ Ylva Johansson κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Λέσβο, τα κέντρα

πρόκειται να χτιστούν σε πέντε

 νησιά. 

Ταυτόχρονα, κάλεσε την Τουρκία “επειγόντως” να επαναλάβει την απόσυρση των απορριφθέντων αιτούντων άσυλο, όπως συμφωνήθηκε σε μια συμφωνία για τους πρόσφυγες από το 2016.

Και συνεχίζει τις αποκαλύψεις το epochtimes.de. Αναφέρεται στην μεγάλη πυρκαγιά στη Μόρια τον περασμένο Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα  περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι να χάσουν τις εστίες τους και να στεγαστούν σε στρατόπεδα σκηνών και πρόχειρα καταφύγια.

φφ



Η Επιτροπή της ΕΕ ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι θα συμμετάσχει στην κατασκευή μιας νέας Δομής, η οποία θα πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι τον Σεπτέμβριο. 

Για πρώτη φορά, η ΕΕ θα αναλάβει μέρος της διοίκησης μετά την ολοκλήρωσή της.... 

Υπάρχουν σήμερα 8.000 πρόσφυγες στη Λέσβο. Άλλοι 6.000 βρίσκονται στα νησιά Χίος, Σάμος, Κως και Λέρος.

Τώρα εξηγείται η λυσσαλέα προσπάθεια του ζουμπά Μηταράκη που με ύφος δεσποτισμού και χιλίων καρδιναλίων, επιβάλλει την “καταστροφή” του Ανατολικού Αιγαίου αδιαφορώντας για το γεγονός ότι Έλληνες έχουν γίνει υπηρέτες ξένων μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

5 σχόλια:

  1. 276.000 εκατομύρια χάπια και σύριγκες να υποστούν όλοι αυτοί που θέλουν να ξοδέψουν τόσα πολλά σε λαθροπιθήκια ενώ τον Ελληνα τον έχουν κλεισμένο να πεινάει και να χρωστάει.
    Χμ.κάτι μου λέει ότι δεν θα τους βγει σε καλό αυτές οι προκλητικότατες προδοσίες ενώ τον Έλληνα τον έχουν φιμωμένο και κλεισμένο.Όλο κάτι τέτοιες υποψίες μου στριφογυρίζουν στο μυαλό.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ..ΔΕΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΟ 2022..ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑ ''ελληνες''! ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ. ΑΝΑΡΤΕΙΣΤΕ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΄΄ελληνες΄΄. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ Τ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαί ποιός σας είπε ανώνυμε αναγνώστη, ποιός σας βεβαίωσε, ότι τά "αποτελέσματα" των εκλογών στά νησιά του Αιγαίου είναι ακριβή καί όχι Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Η ;
      Υποθετικώς αναφερόμεθα πάντα.....

      Διαγραφή
  4. ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ SINGULAR. ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΘΕΙΑ? ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ? ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ? ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ? ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΗ) ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ? ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ 80% ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ? Η ΤΟ 80% Η SINGULAR ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΡΕΦΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!