Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ο ΘΕΟΣ νά τήν αναπαύσει! 28χρονη Φυσιοθεραπεύτρια, κάτοχος PhD, Νεκρή 2 Ημέρες Μετά την Ένεση με το Πειραματικό εμβόλιο COVID mRNA!!!!......

 







































Η Haley Link Brinkmeyer την ημέρα του γάμου της το 2018 με τη μητέρα της Shauna O'Neill Link προβάρει το νυφικό της. Η Haley είναι τώρα ΝΕΚΡΗ 2 ημέρες μετά τη λήψη ενός εμβολίου COVID mRNA. Πηγή εικόνας Facebook .

26 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy στο ΗealthImpactNews εδώ: https://tinyurl.com/6x59b2y3 [1]

Δεν γνωρίζω αν εσείς οι αναγνώστες των Health Impact News κουράζεστε να διαβάζετε για όλους αυτούς τους ξαφνικούς θανάτους κατά τα άλλα υγιών ανθρώπων, πολλοί από αυτούς στην αρχή της ζωής τους, αμέσως μετά τη λήψη ενός από τα πειραματικά COVID «εμβόλια», αλλά γνωρίζω ότι εγώ σίγουρα αρρωσταίνω από τη συνεχή δημοσίευση αυτών των ιστοριών !!

Αυτές είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!


Ας τις ονομάσουμε αυτό που πραγματικά είναι. Όλα αυτά τα πειραματικά «εμβόλια» COVID στα οποία έχει χορηγηθεί άδεια ταχείας χρήσης έκτακτης ανάγκης είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

Η COVID-19 είναι το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της ζωής μας!

Κανείς δεν πρέπει να πεθαίνει από τη COVID-19, επειδή χιλιάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο έχουν τεκμηριώσει πώς οι ασθενείς με COVID μπορούν να θεραπευτούν 100% είτε με παλαιότερα φάρμακα όπως η υδροξυχλωροκίνη ή η ιβερμεκτίνη , ή να αποφευχθεί καταρχήν με σωστή διατροφή και συμπλήρωση βιταμινών όπως η βιταμίνη C και βιταμίνη D .

Τα νέα εμβόλια COVID-19 συνιστούν τεράστιο οικονομικό όφελος για τη φαρμακευτική βιομηχανία, αλλά είναι περιττά, σκοτώνουν και σακατεύουν ανθρώπους, και είναι σαφώς μια πολύ πιο σοβαρή απειλή για τη ζωή και το θάνατο από οποιονδήποτε «ιό».

Το ιστολόγιο COVID μόλις επισήμανε τον θάνατο της 28χρονης Haley Link Brinkmeyer, η οποία μόλις ολοκλήρωσε το διδακτορικό της και παντρεύτηκε το 2018 και τώρα είναι ΝΕΚΡΗ δύο ημέρες μετά τη λήψη μιας από τις πειραματικές ενέσεις COVID mRNA.

Η Haley και ο σύζυγός της Evan το 2018, το Σαββατοκύριακο του γάμου τους. Φωτογραφία από το Facebook .

EVANSVILLE, INDIANA  - Η κυρία Haley Link Brinkmeyer έλαβε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο του Evansville το 2018. Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το γυμνάσιο, Evan, περίπου την ίδια στιγμή. Η Haley είναι πλέον νεκρή επειδή τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έπεισαν ότι τα πειραματικά εμβόλια mRNA είναι ασφαλή και απαραίτητα για το κοινό καλό.

Η κυρία Brinkmeyer έλαβε ένα εμβόλιο mRNA την Τρίτη 19 Ιανουαρίου ή περίπου. Δεν είναι σαφές εάν έλαβε της Pfizer / BioNTech ή της Moderna. Πέθανε δύο ημέρες αργότερα, σύμφωνα με τη μητέρα της, Shauna O'Neill Link. Ο ξαφνικός θάνατος της κυρίας Brinkmeyer συγκλόνισε όλους στην οικογένειά της και άφησε τον νεαρό άντρα της με ένα κενό που είναι απίθανο να γεμίσει ποτέ. Μια συντετριμμένη μητέρα, η Shauna δεν μάσησε τα λόγια της για το θάνατο της κόρης της.

Η κα Brinkmeyer ήταν φυσιοθεραπεύτρια στο North River Health Campus , μια δομή ηλικιωμένων στο Evansville. Η δομή δημοσίευσε φωτογραφίες και ένα μήνυμα σχετικά με τα «εμβόλια COVID» στις 20 Ιανουαρίου, περίπου την ίδια στιγμή που η κυρία Brinkmeyer έλαβε το εμβόλιο.

Πλήρες άρθρο .

Μια άλλη εγκληματική φαρμακευτική οργάνωση, η Johnson & Johnson, η οποία έχει ένα φάκελο εγκληματικής συμπεριφοράς σχεδόν όσο αυτού της Pfizer, είναι έτοιμη να λάβει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης από την FDA για να φέρει ένα τρίτο πειραματικό εμβόλιο COVID στην αγορά, με 140 εκατομμύρια δόσεις που αναμένεται να διανεμηθούν σε εθνικό επίπεδο έως τον Μάρτιο.

Tα διευθυντικά στελέχη της Pfizer, της Moderna και της Johnson & Johnson λένε ότι εργάζονται από όλες τις απόψεις για την αύξηση της παραγωγής εμβολίων COVID-19 και αναμένουν να αυξήσουν τις εβδομαδιαίες παραδόσεις κατά δεκάδες εκατομμύρια έως τα τέλη Μαρτίου.

Η Pfizer, η οποία στέλνει 4 εκατομμύρια έως 5 εκατομμύρια δόσεις την εβδομάδα, σχεδιάζει να τις αυξήσει σε 13 εκατομμύρια την εβδομάδα έως τα μέσα Μαρτίου, σύμφωνα με την κατάθεση των διευθυντών της που είχε προγραμματιστεί για την ακρόαση της Τρίτης το πρωί ενώπιον του σώματος της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου.

Η J&J, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε μόλις 2 εκατομμύρια δόσεις σε απόθεμα την περασμένη εβδομάδα, θα πρέπει να είναι σε θέση να αποστείλει 20 εκατομμύρια έως τις 31 Μαρτίου - υπό τον όρο ότι θα κερδίσει την έγκριση της FDA όπως αναμένεται, ο Richard Nettles, MD, αντιπρόεδρος της μονάδας ιατρικών υποθέσεων στις μολυσματικές ασθένειες και των εμβολίων της Janssen για τις ΗΠΑ, είπε στην κατάθεσή του. Το εμβόλιο είναι έτοιμο για έλεγχο από την επιτροπή της FDA αργότερα αυτήν την εβδομάδα. ( Πηγή .)

Ο πληθυσμός, υπέρμαχος των εμβολιασμών, ακόμα συνωστίζεται στις ουρές και παρακαλεί να εμβολιασθεί με αυτά τα δηλητήρια, αλλά το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι πώς θα χειριστούν τους ανθρώπους που είναι «διστακτικοί στους εμβολιασμούς», ανθρώπους που δεν θέλουν κανένα από αυτά τα προϊόντα ευγονικής διαχείρισης του πληθυσμού..;;;

Δικτυογραφία:

1.-- 28-Year-Old PhD Physical Therapist DEAD 2 Days After Being Injected with COVID Experimental mRNA Vaccine

https://healthimpactnews.com/2021/28-year-old-phd-physical-therapist-dead-2-days-after-being-injected-with-covid-experimental-mrna-vaccine/


http://scripta---manent.blogspot.com/2021/03/28-phd-2-covid-mrna.html

2 σχόλια:

  1. Είναι λυπηρό να πεθάνουν άνθρωποι, αλλά δεν πιστεύουν ούτε θα σωζοντουσαν ποτέ, γι'αυτό τρέχουν στα εμβόλια αυτό έχουν ελπίδα όχι το θεό.αυτος γνωρίζει μπορεί να πάρουν λιγότερη κόλαση από αν ζούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      TI ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!