Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Μ Π Α Ρ Ο Υ Τ Ι .... ( Έχουν καταλάβει μέ ΠΟΙΟΥΣ έμπλεξαν οι Ουκρανοί; )

 



Δείτε βίντεο

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ν. Πεσκόφ, ανέφερε από την πλευρά του πως “δεν έχει γίνει καμία πρόοδος στην εφαρμογή των Συμφωνιών του Μίνσκ υπό τον Ζελένσκι”.

Ταυτόχρονα ο Πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας της Δούμα, προειδοποίησε πως η “Ρωσία θα υπερασπιστεί το Ντονέτσκ σε περίπτωση επίθεσης του ουκρανικού Στρατού.

Θα δράσουμε γρήγορα και αποφασιστικά αν προσπαθήσουν να “σπάσουν” τις συμφωνίες του Μινσκ και να τερματίσουν την εκεχειρία” ανέφερε.

Οι Ρώσοι ανησυχούν γιατί όπως λένε “το Κίεβο μετέφερε και βαλλιστικά συστήματα δίπλα στα σύνορα με την Κριμαία. Πρόκειται για τους πυραύλους Tochka-U”.

Επιβεβαιώνεται το WarNews247 που είχε αποκαλύψει εξαρχής πως η γέφυρα του Κερτς αποτελεί Νο 1 στόχο σε περίπτωση έναρξης εχθροπραξιών μετά το διάταγμα ανακατάληψης της Κριμαίας που πέρασε ο Ζελένσκι.

Πυραυλικό κτύπημα της Ρωσίας;

Ρωσικά ΜΜΕ ρίχνουν φως στην υπόθεση της πρόσφατης κλιμάκωσης. Πριν λίγο αποκάλυψαν ότι έλαβε χώρα ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο στην γραμμή επαφής στο Ντονέτσκ.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

“O ουκρανικός Στρατός μεταφέρει συνεχώς δυνάμεις στην γραμμή επαφής και προκαλεί.

Ετσι λίγες ημέρες πριν οι δυνάμεις του Λουχάνσκ δέχονταν πυρά από συγκεκριμένη κατεύθυνση των Ουκρανών. Αμέσως δόθηκε διαταγή και οι θέσεις βολής των Ουκρανών καταστράφηκαν εντελώς.

Οι Ουκρανοί δέχτηκαν ισχυρό πυραυλικό κτύπημα.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη με ποιο όπλο κτυπήθηκαν οι Ουκρανοί αλλά οι θέσεις τους διαλύθηκαν ενώ υπήρξε και ένας σοβαρός τραυματισμός στρατιώτη του Λουχάνσκ.

Δείτε βίντεο από τις γραμμές άμυνας των Ρώσων στο Ντονμπάς

warnews247.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%cf%81%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%84/


2 σχόλια:

  1. Τα συστημικά βοθροκάναλα να τα δείχνουν αυτά άραγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους έβαλαν, τους Ουκρανούς να τα βάλουν ως μπροστινή εναντίον της Ρωσία. Στο τέλος θα τρώνε τις γραβάτες τους και θα τρέμει το φιλοκάρδι τους με το κόκκινο τηλέφωνο σκουλαρίκι σαν τον Σακασβίλι πρώην πρόεδρο της Γεωργίας . Δεν αστειεύεται η Ρωσία με τα στρατά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!