Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Μελέτη: Χημική Ουσία που βρέθηκε στά ΦΙΜΩΤΡΑ προσώπου, ΜΕΙΩΝΕΙ τήν Γ ο ν ι μ ό τ η τ α καί προκαλεί ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ των ανδρικών γεννητικών οργάνων!!!!!!...........

 


28 Μαρτίου 2021 Δείτε το άρθρο του Gabriel Keane  στο Ηumans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3oRn [1]

Οι φθαλικές ενώσεις (phthalates) έχουν συνδεθεί με την συρρίκνωση των γεννητικών οργάνων, μειωμένα ποσοστά γονιμότητος και λιγότερο ανδρική συμπεριφορά σε νεαρά αγόρια.


Η Dr.Shanna Swan, καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Ιατρικής & Δημόσιας Υγείας στο Σύστημα Υγείας του Mount Sinai, ΗΠΑ, προειδοποίησε στο νέο βιβλίο της, ότι οι φθαλικές ενώσεις, μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται συνήθως στην κατασκευή πλαστικών, μπορούν να συρρικνώσουν τα ανδρικά μόρια και να μειώσουν τη γονιμότητα των ανδρών!...


Μια μελέτη που αναφέρει το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών για τη Βιοτεχνολογία (National Center for Biotechnology Information), Κέντρο το οποία υπάγεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (National Library of Medicine and the National Institutes of Health), διαπίστωσε ότι τα μικροπλαστικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μασκών προσώπου για την Covid περιέχουν μια σειρά τοξικών χημικών, συμπεριλαμβανομένων των φθαλικών εστέρων που προκαλούν συρρίκνωση του πέους.

ΟΙ ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ

ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ

Το βιβλίο της Dr. Swan, «Αντίστροφη Μέτρηση: Πως ο μοντέρνος κόσμος απειλεί το σπέρμα, τροποποίηση  αναπαραγωγικής διαδικασίας ανδρών και γυναικών και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ανθρώπινου γένους», (Count Down: How Our Modern World is Threating Sperm Counts, Altering Male and Female Reproductive Development and Imperiling the Future of the Human Race) προειδοποιεί ότι η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια «υπαρξιακή κρίση» στα ποσοστά γονιμότητας ως άμεσο αποτέλεσμα των χημικών φθαλικών ενώσεων, και οι περισσότεροι άνδρες μπορεί να είναι στείροι έως το 2045.

Όπως ανέφερε το Sky News, η Dr. Swan διαπίστωσε ότι «τα αρσενικά ανθρώπινα μωρά που είχαν εκτεθεί στους φθαλικούς εστέρες στη μήτρα είχαν μικρότερη πρωκτογεννητική απόσταση - κάτι που συσχετίστηκε με τον όγκο του πέους». Η έρευνα της Dr. Swan ανακάλυψε επίσης ότι οι αρουραίοι που εκτέθηκαν σε φθαλικούς εστέρες γεννήθηκαν με συρρικνωμένα γεννητικά όργανα.

Άλλες πηγές έχουν επίσης τεκμηριώσει τη σχέση μεταξύ φθαλικών ενώσεων και μειωμένη ανδρική γονιμότητα. Το WebMD ανέφερε το 2009 σε μια μελέτη της Swan που διαπίστωσε ότι νεαρά αγόρια των οποίων οι μητέρες είχαν εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα φθαλικών ενώσεων είχαν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν μη αρσενική συμπεριφορά και ήταν λιγότερο πιθανό να «παίξουν με φορτηγά και άλλα αρσενικά τυπικά παιχνίδια ή να παίξουν πόλεμο.»

Ένας γιατρός που εξέτασε τη μελέτη της Swan για το WebMD διαπίστωσε ότι «η έκθεση στις χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσει ένα ευρύ φάσμα ανδρικών αναπαραγωγικών βλαβών, συμπεριλαμβανομένων των μη κατεβασμένων όρχεων, των γενετικών ανωμαλιών των γεννητικών οργάνων και της στειρότητας αργότερα στη ζωή».

Ακόμα και το CDC, το οποίο ισχυρίζεται ότι οι επιπτώσεις των φθαλικών ενώσεων στην ανθρώπινη υγεία είναι «άγνωστες», παραδέχεται «Μερικοί τύποι φθαλικών έχουν επηρεάσει το αναπαραγωγικό σύστημα των εργαστηριακών ζώων».

ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΜΑΠ

Μια μελέτη του 2020 από τον ερευνητή χημικής περιβαλλοντικής μηχανικής Tadele Assefa Aragaw με τίτλο: «Οι χειρουργικές μάσκες προσώπου ως πιθανή πηγή μικροπλαστικής ρύπανσης στο σενάριο COVID-19» παραθέτει πολλές από τις επιβλαβείς παρενέργειες της ρύπανσης από μάσκες Covid με μεγάλη λεπτομέρεια.

Η μελέτη αναφέρεται στο αρχείο PubMed.gov, το οποίο διαχειρίζεται το Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής (NLM). Το NLM είναι ένα ινστιτούτο που ανήκει στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Τα μικροπλαστικά που περιέχονται στις μάσκες προσώπου αναφέρονται στην έκθεση ότι έχουν «τεράστια επίδραση στον υδάτινο οικοσύστημα και σε ολόκληρο το περιβάλλον», καθώς επίσης και ως πηγή «χρόνιων προβλημάτων υγείας για τον άνθρωπο».

Ίσως το πιο καταστροφικό, η μελέτη συνεχίζει να σημειώνει, είναι το γεγονός ότι τα μικροπλαστικά «περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες ως πρόσθετο όπως φθαλικό, οργανοκασσίτερο, εννεϋλοφαινόλη, πολυβρωμιωμένο διφαινυλαιθέρα και τρικλοζάνη».

«Αυτές οι τοξικές χημικές ουσίες μπορούν να απελευθερωθούν κατά την διεργασία αποικοδόμησης (είτε χημικά είτε βιολογικά) των πλαστικών πολυμερών στο ανοιχτό περιβάλλον», σημειώνει η έκθεση.

Η σχέση μεταξύ της επίδρασης των φθαλικών ενώσεων στη γονιμότητα των ανδρών και της πιθανής ύπαρξής των στις μάσκες προσώπου δεν έχει εξηγηθεί σαφώς από τους αξιωματούχους υγείας των ΗΠΑ ή μέλη της διοίκησης Biden που τάσσονται υπέρ της μάσκας.

Όπως ανέφερε το National File νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ρύπανση από τις μάσκες προσώπου Covid έχει ήδη προκαλέσει εντυπωσιακή επιβάρυνση στο περιβάλλον, με εκτιμώμενες 1,56 δισεκατομμύρια απορριφθείσες μάσκες - «που κυμαίνονται μεταξύ 4.680 και 6.240 μετρικούς τόνους πλαστικής ρύπανσης», σύμφωνα με τους οικολογικούς εμπειρογνώμονες - που εισέρχονται στους ωκεανούς του πλανήτη το 2020.

Δικτυογραφία:

1.-- Study: Chemical That Causes Penises to Shrink Found in Face Masks

https://humansarefree.com/2021/03/study-chemical-that-decreases-fertility-and-causes-penises-to-shrink-found-in-face-masks.html

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_4315.html

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ. ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ, ΜΟΝΟ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑΞΤΕ , ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΗ ΑΛΛΑ Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!