Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Α κ ά θ ε κ τ η η ....Τσι-ΜΕΝΔΩΝΗ συνεχίζει το Ο Λ Ε Θ Ρ Ι Ο έργο της . Στήν ΑΚΡΟΠΟΛΗ !!!!!!!!!!!!!!

 


Μέχρι τις εκλογές θα έχει ...τσιμεντώσει όλο


 τον βράχο!!!!!!!!!!!!!


“Εν κρυπτώ, στη σκιά της Λιγναδιάδας, συνεχίζουν την τσιμεντόστρωση της Ακρόπολης, μια καταστροφή που θα είναι μη αναστρέψιμη αν δεν την εμποδίσουμε”... είπε σήμερα


 στο 'Κόκκινο', ο Κυριάκος Κατζουράκης, που συνυπογράφει με 133 προσωπικότητες έκκληση- καταγγελία υπό τον τίτλο “Ακρόπολη SOS”.  


“Χρειάζεται να συγκληθεί άμεσα ένα διεθνές συνέδριο αρχαιολόγων, να υπάρξει διεθνής συναγερμός, τόνισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη, ο εικαστικός και ομότιμος καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. 


http://ixnos.blogspot.com/2021/03/blog-post_23.html

5 σχόλια:

  1. Μιά απεχθείς μέθοδο των γκάγκστερ ήταν το τσιμέντωμα των ποδιών αυτού και ρίξιμο σε κάποιο βυθό απόμακρο.
    Μάλλον κάτι τέτοιο χρειάζονται και όλοι αυτοί που αποφάσισαν να τσιμεντώσουν την Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει μεγάλη λύσσα η οβριά για ο,τιδήποτε ελληνικό. η μπασκλασαρία ο μπακογιάννης λείπει μόνο να βάλει ζαρντινιέρες για να ολοκληρωθεί το έκτρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υπανθρωπάριο αυτό πιόνι είναι. Άλλοι της έδωσαν εντολή να καταστρέψει το περιβάλλον της Ακρόπολης. Αλλά πρέπει να έχεις πολύ μίσος προς την Ελλάδα και τον πολιτισμό της για να τερατομορφείς έτσι τον περιβάλλοντα χώρο του Παρθενώνα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη φρίκη μου.

    Ένα μεγάλο εύγε στον κ.καθηγητή Κατζουράκη για την πρωτοβουλία του. Μόνον μια τέτοια πρωτοβουλία μπορεί να σώσει το αριστούργημα όλων των αιώνων από το εκτρωματικό περιβάλλον που του ετοιμάζουν.
    Σπεύσατε κ. Κατζουράκη. Θα σας ευγνωμονούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που καταντήσαμε ΘΕΕ μου. Να έχει επιβιώσει η Ακρόπολη από πολέμους και βάρβαρες επιθέσεις, και να κινδυνεύει από τα Ελληνόφωνα σκουλήκια ολόκληρου του "δημοκρατικού τόξου" εν καιρώ ειρήνης. Ο ΘΕΟΣ να μας λυπηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΟΥΤΕ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΑΦΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!