Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Υ Ν (!) Αφρικανούς ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ αρνητές του ιού ΚΑΙ των εμβολίων! ΝΑΙ, σ ω σ τ ά διαβάσατε! ( Αλλά στό Ελλαδιστάν ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑ.... )

 

Τανζανία – Δεύτερο πραξικόπημα 'Κοβίντ';

Τανζανία – Δεύτερο πραξικόπημα Κοβίντ;
 

Kit Knightly.
.
Η εξαφάνιση του Προέδρου της Τανζανίας John Magufuli, τον κάνει δυνητικά τον 2ο αρχηγό κράτους «αρνητή της Κοβίντ» που θα χάσει την εξουσία...
.
Ο John Magufuli, Πρόεδρος της Τανζανίας, εξαφανίσθηκε. Δεν έχει παρουσιαστεί δημόσια για αρκετές εβδομάδες και αυξάνονται τα στοιχήματα για το πού μπορεί να είναι.
.
Η αντιπολίτευση κατηγόρησε επανειλημμένα τον πρόεδρο ότι νοσηλεύεται για την “Covid19”, στην Κένυα ή την Ινδία , αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό συμβαίνει.


.
Για να προσθέσω λίγο περιεχόμενο, ο John Magufuli είναι ένας από τους «αρνητές» αρχηγούς αφρικανών κρατών.
.
Είχε ζητήσει από την ομάδα του να υποβάλει πέντε δείγματα χωρίς ετικέτα για ανάλυση – αίγα, λάδι για μηχανές, παπάγια, ορτύκια και καρπούς – και όταν τέσσερα από αυτά δοκιμάστηκαν ...θετικά και ένα “ασαφές” αρνητικό, απαγόρευσε τα κιτ για τα τεστ και ζήτησε έρευνα για την προέλευσή και κατασκευή τους.



Στον δυτικό τύπο, ο Magufuli απεικονίστηκε ως «αντι-επιστήμη» και «λαϊκιστής», αλλά δεν είναι δίκαιο να υποδηλωθεί ότι η υγεία του πληθυσμού της Τανζανίας αποτελεί χαμηλή προτεραιότητα για τον πρόεδρο. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο.
.
Αφού κέρδισε τις πρώτες εκλογές του το 2015, μείωσε τους κρατικούς μισθούς (συμπεριλαμβανομένου του δικού του) προκειμένου να αυξήσει τη χρηματοδότηση για νοσοκομεία και την αγορά φαρμάκων για το AIDS. Το 2015, ακύρωσε τους εορτασμούς της Ημέρας Ανεξαρτησίας και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά της χολέρας . Η υγεία ήταν μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες της διοίκησής του και το προσδόκιμο ζωής των Τανζανών αυξήθηκε κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.
.
Η αρνητική μιντιατική κάλυψη του Προέδρου Magufuli είναι ένα πολύ πρόσφατο φαινόμενο. Στη αρχή της προεδρίας του, των δεχτήκαν λαμπερά άρθρα από τον Δυτικό Τύπο και τις ομάδες υποστήριξης του Σόρος , επαινώντας τις μεταρρυθμίσεις του και χαρακτηρίζοντας τον «παράδειγμα» για άλλα αφρικανικά έθνη.
.
Όλα αυτά άλλαξαν όταν είπε ότι η Κοβίντ ήταν φάρσα.
.
Όταν επανεκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2020, οι συνηθισμένες δυτικές κατηγορίες για « καταστολή ψηφοφόρων» και «εκλογική νοθεία» εμφανίστηκαν στον δυτικό Τύπο, ο οποίος προηγούμενα είχε  αναφέρει ότι η δημοτικότητά του ήταν έφτανε στο 96%.
.
Η εκστρατεία κατά του Magufuli απλώθηκε κατά το νέο έτος, με τον Mike Pompeo [πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ 2018-2021] να επιβάλει κυρώσεις εναντίον κυβερνητικών αξιωματούχων της Τανζανίας στο πλαίσιο μιας από τις τελευταίες του πράξεις ως υπουργός Εξωτερικών. Οι κυρώσεις οφείλονταν θεωρητικά για «εκλογικές παρατυπίες», αλλά η προφανής πραγματικότητα είναι ότι οφείλονταν στην άρνηση της Τανζανίας να ακολουθήσει τη γραμμή για την Κοβίντ.
.
Τον περασμένο μήνα, η Guardian, πάντα στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την «προοδευτική» αλλαγή καθεστώτος, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο : «Ήρθε η ώρα για την Αφρική να θέσει φρένο στον αντι-εμβόλιο πρόεδρο της Τανζανίας».
.
Το άρθρο δεν αναφέρει ότι οι κατσίκες, οι παπάγιες και το λάδι για μηχανές είχαν δοκιμαστεί με θετικά αποτελέσματα για τον κορωνοϊό, αλλά θέτει την ερώτημα – με πολύ αμερόληπτο και δημοσιογραφικό τρόπο:
.
«Τι συμβαίνει με τον Πρόεδρο John Magufuli; Πολλοί άνθρωποι στην Τανζανία και στο εξωτερικό θέτουν αυτό το ερώτημα».
.
Πριν καταλήξουμε:
.
«Ο Magufuli [τροφοδοτεί] τους αντι-vaxx ενώ η «πανδημία» και οι νέες παραλλαγές της συνεχίζουν να εμφανίζονται. Πρέπει να διωχθεί ανοιχτά και άμεσα. Ένα αδιάφορο βλέμμα εκθέτει εκατομμύρια ανθρώπους στην Τανζανία και στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών της Αφρικής – καθώς και κοινότητες σε όλο τον κόσμο – σε αυτόν τον θανατηφόρο και καταστροφικό ιό».
.
Ο συγγραφέας δεν λέει με ακρίβεια πώς πρέπει να διωχθεί ο Magufuli «ανοιχτά και άμεσα», αλλά δεν ήταν ο σκοπός αυτών των άρθρων. Απλώς υπάρχουν για να απεικονίσουν το πρόσωπο ως κακοποιός και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα όπου «κάτι πρέπει να γίνει». Το τι είναι αυτό το «κάτι» – και, στην πραγματικότητα, αν είναι νόμιμο ή όχι – δεν αφορά τους αναγνώστες του Guardian και οι περισσότεροι από εκείνους δεν ενδιαφέρονται πραγματικά.
.
Ω, παρεμπιπτόντως, το άρθρο είναι μέρος της ενότητας «Global Development» του Guardian, η οποία χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Απλά για να ξέρετε.
.
Έτσι, λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου ο Guardian δημοσίευσε ένα άρθρο που χρηματοδοτήθηκε από τον Γκέιτς, ζητώντας να γίνει κάτι για το θέμα του πρόεδρου Magufuli, ο τελευταίος εξαφανίστηκε, δήθεν λόγω της Κοβίντ. Είναι περίεργο το πώς συμβαίνει.
.
Ακόμα και αν ο Μαγκούφλι επιβιώσει θαυμαστικά από την επίθεση του «υποψίας κατά της Covid-19», κινδυνεύει η πολιτική του καριέρα. Το Council on Foreign Relations δημοσίευσε αυτό το άρθρο μόλις χθες, το οποίο υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος έχει χάσει κάθε εξουσία και καταλήγει:
.
«Μια τολμηρή φιγούρα στο κυβερνών κόμμα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το τρέχον επεισόδιο για να αρχίσει να γυρίζει η παλίρροια».
.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το υπονοούμενο, αν μπορεί να ονομαστεί «υπονοούμενο».
.
Εάν πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες του ξαφνικού θανάτου ή/και της αντικατάστασης του προέδρου της Τανζανίας, δεν θα είναι ο πρώτος Αφρικανός Αρχηγός Κράτους που υπέστη τέτοια μοίρα στην εποχή του Κοβίντ.
.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Pierre Nkurunziza, πρόεδρος του Μπουρούντι, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παίξει το παιχνίδι της 'Covid' και ζήτησε από την αντιπροσωπεία του Π.Ο.Υ. να ΦΥΓΕΙ από τήν χώρα του… πριν πεθάνει  ξ α φ ν ι κ ά   από «καρδιακή προσβολή», ή από «υποψία για Covid-19». 

Ο διάδοχός του ΑΚΥΡΩΣΕ  α μ έ σ ω ς   ΟΛΕΣ τις πολιτικές του σχετικά με τη Covid, και συγκεκριμένα κάλεσε τον Π.Ο.Υ. να ...επιστρέψει στη χώρα του!

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ" ΠΟΥ ΤΟΥ ...."ΣΥΝΕΒΗ",
Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ,
ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ (ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2020) ΝΑ
ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ 4 ΣΤΕΛΕΧΗ
ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.....


.
Ήταν το πρώτο μας κτύπημα Covid και φαίνεται ότι η Τανζανία θα είναι το επόμενο.




ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 56 ΕΤΩΝ.....
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ....

.
Αν ήμουν πρόεδρος του Τουρκμενιστάν ή της Λευκορωσίας, δεν θα έκανα μακροπρόθεσμα σχέδια.
.
μεταφράστηκε στα γαλλικά από https://cv19.fr
.
.
Μετάφραση: Κριστιάν Ακκυριά

https://infognomonpolitics.gr/2021/03/tanzania-deftero-praxikopima-kovint/

14 σχόλια:

  1. Για αυτό ο μαλθακούλης κάνει ότι του λέν τα σιωνιστικά ακουστικά γιατί ξέρει ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με τον πρόεδρο τις Τανζανίας.Είναι λίγος πολύ λίγος για τέτοια αναστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Α συμβάντα!
    Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Α δεδομένα!
    Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Α στοιχεία!
    Αλλά εδώ "περιμένουμε νεώτερες (!) "οδηγίες" της Ε.Ε., όταν πάνω από 12 χώρες λόγω ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ πάγωσαν μιάς εταιρείας τά εμβόλια"!
    ΠΟΣΑ τάχα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΑΛΑΝ αυτές τίς μοναδικά Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ ειδήσεις, όπου ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ο ένας μετά τόν άλλον οι Αφρικανοί αντισυστημικοί Πρόεδροι μικρών καί μεγάλων χωρών, που σήκωσαν 'κόκκινη κάρτα' στά εμβόλια, στόν κοροϊδόιό καί στόν Π.Ο.Υ.;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ''ΨΑΡΕΥΕΤΑΙ''. ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nά είστε πάντα καλά μέ υγεία καί ΚΑΛΗ & ευλογημένη Σαρακοστή.
      Ευχαριστούμε γιά τά καλά σας λόγια.
      Δέν λέγεται ενημέρωση, όταν ΑΝΑΜΑΣΑΣ ότι λένε καί γράφουν άλλοι 200 !
      Ενημέρωση ΑΛΗΘΙΝΗ, είναι όταν γράφεις ΟΤΙ "δέν βρήκαν" ΟΛΟΙ οι άλλοι. Όχι επειδή είναι ανίκανοι, αλλά επειδή θέλουν καί "παίζουν" μέ κανόνες του συστήματος.
      Τελεία καί παύλα!

      Διαγραφή
  4. Όταν μιλάω για τέτοια θέματα σε δικούς μου ανθρώπους, με κοιτάνε σαν ΖΌΜΠΙ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μας Αγγελική ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!
      Είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ "Κ Λ Ε Ι Δ Ω Μ Ε Ν Η" η επιλεκτή ενημέρωση των 6 συστημικών καναλιών, που ΔΕΝ ΧΩΡΑ απολύτως τίποτε άλλο!
      Οπότε οι πολλοί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, αλλά καί όταν ακούσουν κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, μένουν ...παγωτά!

      Διαγραφή
    2. Εμένα με περνάνε για Αρειανό, φαντασμένο, ψεκασμένο, σίγουρα μπλεγμένο σε εξτρεμιστικές ομάδες, δακτυλοδεικτούμενο...
      Δύσβατο το μονοπάτι προς τον Ουρανό...

      Διαγραφή
  5. Τυχαίνει να εργάζομαι μαζί με έναν Τανζανο. Του το ανέφερα χτες και το συζητάγαμε επειδή το είχα δει στο Εθνικό δελτίο το προχθεσινο.

    Μου είπε ότι έχει πάει στην γενετηρα του(το έχουν έθιμο την Σαρακοστή να πηγαίνουν στα χωριά τους) και σήμερα μου είπε ότι πέθανε χτες το απόγευμα στις 17:00

    Υποψην απ ότι μου είπε, ειχε βηματοδότη

    Και επειδή έκανε μεγάλο έργο στην Τανζανία είναι βαθύτατα στενάχωρημενος

    Ο Θεός να ανάπαυση την ψυχή του Μπουλτοζα (έτσι τον φώναζαν στην Τανζανία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.google.com/amp/s/www.cnn.gr/kosmos/story/258615/pethane-o-proedros-tis-tanzanias-tzon-magkoyfoyli-fimes-oti-epasxe-apo-koronoio/amp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γνωρίζω ότι σας πρήζω, αλλά είναι μεγάλο θέμα και η Οδύσσεια ΤV έβγαλε μεγάλο θέμα στην επικαιρότητα

    https://no2idcardgr.blogspot.com/2021/03/61.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε 'πύραυλε' ΜΗΝ τό ξαναγράψεις αυτό! Η ενημέρωση καί μάλιστα η ουσιαστική καί ποιοτική που δέν αναμασά ότι λέει τό σύστημα, είναι ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ!
      Ευχαριστούμε πάρα πολύ γιά τόν κόπο σου καί μακάρι νά υπήρχαν καί αρκετοί άλλοι μιμητές, αφού δέν είναι δυνατόν νά τά "χτενίζουμε" όλα καθημερινώς....
      (Ο Θεός νά αναπαύσει τίς ψυχές των ΔΥΟ Αφρικανών Προέδρων καί είθε νά βρούνε μιμητές!)

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!