Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Δηλαδή, επειδή τό "απαίτησε" τό ...ΚΚΕ, (τό κόμμα του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ & ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) διετάχθη ΕΔΕ στήν Λέσβο; Γιά συνθήματα κατά της ....Τουρκίας σε στρατόπεδο;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ;

ΣΟΒΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ;

ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ...ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ;;;;


Θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων!





Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό εκφώνησης συνθημάτων... κατά της Τουρκίας, στο στρατόπεδο 'Μαρινέλλη', διενεργήθηκε έπειτα από εντολή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρει το "ΣΤΟ ΝΗΣΙ". Η απάντηση δόθηκε μετά από ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα...

Τα συνθήματα, χαρακτηρίστηκαν "ρατσιστικά και εθνικιστικά" ενώ όπως αναφέρει η καταγγελία...

"τέτοια συνθήματα, φουντώνουν το μίσος και την έχθρα αναμεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού λαού, με τον οποίο δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε."

Τι συνέβη:

Συγκεκριμένα στις 28/2, πηγαίνοντας για το βραδινό, ο υπολοχαγός που μας συνόδευε ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα για να τον ακολουθήσουμε, ανάμεσα στα οποία ήταν: «Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. 

Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, νά σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία».

Την καταγγελία έκανε μέσω επιστολής φαντάρος (!) που υπηρετούσε στο στρατόπεδο «Μαρινέλλη» στην Καλλονή, όπως ανέφερε το 'lesvosnews.net'.

Ειδικότερα στην απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αναφέρεται μεταξύ άλλων:   

 «Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου», σας γνωρίζω ότι για το εν λόγω συμβάν στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΙΝΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΗ», διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα.

Επί τη βάσει του πορίσματος της ανωτέρω ΕΔΕ, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων για την απορρέουσα πειθαρχική ευθύνη του στελέχους που εκτελούσε καθήκοντα οργάνου υπηρεσίας στη Μονάδα, όπου εκδηλώθηκε το συμβάν.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω γεγονός αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό
και δεν έχει σημειωθεί παρόμοιο συμβάν σε άλλο στρατόπεδο της Λέσβου και εν γένει της επικράτειας», καταλήγει στην απάντησή του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.


https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/6998571_ede-gia-synthimata-kata-tis-toyrkias-se-stratopedo-tis-lesboy

3 σχόλια:

  1. ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ! ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ Γ.....Ν ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΤΑΛΙΝΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. In the Beginning of Change, the Patriot is

    Scarce, Brave, Hated and Scorned,

    When His Cause Succeeds, The Timid Join him!

    For It Cost Nothing Then, To Be A Patriot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!