Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Τέως πράκτορας της 'KGB' ιατρός, ειδήμονας σ’όπλα μαζικής καταστροφής: Τα εμβόλια 'mRNA' υπηρετούν τον Μετανθρωπισμό (Transhumanism)! Οι εταιρίες που ανέπτυξαν εμβόλια Covid-19 χρηματοδοτούνται, συνεγάζονται μέ στρατό ΗΠΑ καί 'DARPA' ( στρατιωτικό οργανισμό γιά βιολογικά όπλα) !!! ( BINTEO )

 



Ο τ. πράκτορας της 'K.G.B.' και ειδήμονας στα βιολογικά όπλα ο Dr Igor Shepherd προειδοποιεί τα εμβόλια 'mRNA' υπηρετούν τον Μετανθρωπισμό (Transhumanism)! 
Οι εταιρίες που ανέπτυξαν εμβόλια Covid-19 χρηματοδοτούνται και συνεγάζονται με τον στρατό των ΗΠΑ και DARPA ( στρατιωτικό οργανισμό για βιολογικά όπλα)!!!

Υποστηρίζει : «Ο απώτερος στόχος της ανθρωπότητας σε αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς είναι ο Μετανθρωπισμός (Transhumanism) και για να το επιτύχουν πρέπει να συγχωνεύσουν τον άνθρωπο με τη μηχανή. 



Τα εμβόλια Covid-19 DNA είναι τα μέσα με τα οποία μπορούν να μας κάνουν μετανθρώπους. Τα εμβόλια Covid-19 χρησιμοποιούν νέα τεχνολογία mRNA, που έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει και να τροποποιήσει το αρχικό ανθρώπινο γονιδίωμά μας, δημιουργώντας σοβαρές παρενέργειες με ενδεχόμενο εκατομμύρια θανάτους. 

Οι τεχνολογικές διεργασίες αυτού του τύπου εμβολίου μοιάζουν τρομερά με τα βιολογικά όπλα που δημιουργήθηκαν από ρωσικά στρατιωτικά εργαστήρια τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Και αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι κάθε εταιρεία εμβολίων που έχει αναπτύξει εμβόλια Covid-19.

για τον πληθυσμό των ΗΠΑ σήμερα χρηματοδοτείται και σε συνεργασία με τον στρατό των ΗΠΑ και την DARPA

Η DARPA είναι μια στρατιωτική οργάνωση που ασχολείται με βιολογικά όπλα από τη δεκαετία του 1950! 

Ένα εμβόλιο που επιτρέπεται να παρακάμψει αυστηρούς ιατρικούς κανονισμούς για να διασφαλίσει τη δημόσια ασφάλεια είναι απαράδεκτο. 

Ένα εμβόλιο που χρησιμοποιείται από στρατιωτικές οντότητες που ειδικεύονται σε βιολογικά όπλα είναι εξίσου απαράδεκτο, ειδικά όταν εγκρίνονται διπλώματα ευρεσιτεχνίας, προστίθενται ανθυγιεινά συστατικά και οι κατασκευαστές εμβολίων απαλλάσσονται από την ευθύνη. 

Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να γνωρίζει αυτές τις λεπτομέρειες και να κάνει τις δικές του επιλογές για το τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το σώμα και την υγεία του. “(Igor και June Shepherd έγραψαν.)

Είναι σημαντικό ποιός τα καταγγέλει όλα αυτά o Dr Igor Shepherd που έχει σημαντική γνώση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Ως πρώην αξιωματικός της KGB, μεγαλώνει στη Σοβιετική Ένωση και συνεργάζεται στενά με τον ρωσικό στρατό. 

Η υποτιθέμενη «πτώση» της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 ήταν μόνο μια αναδιοργάνωση της λειτουργίας της. 
Η ίδια 'ελίτ' ομάδα παρέμεινε στον έλεγχο της χώρας καθ ‘όλη τη μετέπειτα διάρκεια.

Μεγάλωσε στη Σοβιετική Ένωση στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και αποφοίτησε από την Ακαδημία Στρατιωτικής Ιατρικής SM Kirov ως στρατιωτικός γιατρός στην εσωτερική ιατρική. Εκπαιδεύτηκε με τη Ρωσική Στρατηγική Δύναμη Πυραύλων και ειδικεύτηκε στη στρατιωτική τοξικολογία, τον έλεγχο των λοιμώξεων, τον πολλαπλασιασμό της CBRN, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τον πυρηνικό / βιολογικό / χημικό πόλεμο.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


5 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ DEAN KOONTZ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
    ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ.
    ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ....ΑΠΟ ΤΟ 1984

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξένη ταινία-Η εισβολή των ρομπότ. Μια μέρα ξυπνά όλος ο πληθυσμός με έναν πομπό στο λαιμό και έξω από το σπίτια τους υπάρχουν στρατιωτικά οπλισμένα ρομπότ που προειδοποιούν τους πολίτες να μην βγουν από τα σπίτια τους γιατί κινδυνεύουν. Κάποιοι που επιχείρησαν να βγουν από τα σπίτια τους εξολοθρεύτηκαν από τα ρομπότ. Μια ομάδα παιδιών βρίσκει τρόπο να απενεργοποιήσει έστω και προσωρινά τον πομπό τους και να ψάξουν σε κάποιες παλιές εγκαταστάσεις, όπου ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν άνθρωποι(πραιτοριανοί) που συνεργάζονται με τα ρομπότ. Αρχηγός των ρομπότ είναι ένα παιδί που είναι ανδροειδές-cyborck που επικοινωνεί με τα άλλα ρομπότ και ονομάζεται διαμεσολαβητής(μοιάζει πολύ με τον Elon Musk, τυχαίο!)...Τα υπόλοιπα δεν τα λέω, ας δουν την ταινία όσοι θέλουν, μην χάσει το ενδιαφέρον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DARPA, πρώτα και κύρια σημαίνει ρομπότ του αμερικανικού στρατού. Με τόσα χρήματα που έχει ο Elon Musk, αγοράζει και την DARPA, άλλωστε αυτά είναι προγράμματα όπου παλιότερα ήταν γνωστά με άλλο όνομα(ακριβώς το ίδιο). Άρα το θέμα είναι "ποιος σκάει τα λεπτά" για να μπορούν να έχουν ευχέρεια να κάνουν τις οποιεσδήποτε έρευνες ακόμα και αν πρόκειται για εμβόλια, βιολογικά όπλα κλπ κλπ. Το όνομα επίσης μπορεί να αλλάξει ακόμα και τυπικά γιατί μια αποκάλυψη πχ που απέδειξε βασανιστήρια ή αθέμιτες πρακτικές πήγε στην δικαιοσύνη όποτε με αυτό τον τρόπο δείχνουν ότι τα προγράμματα αυτά σταμάτησαν, ενώ στην πραγματικότητα συνεχίζονται. Οπότε κάνουν μετονομασία και συνεχίζουν ότι έκαναν, ίσως σε διαφορετική περιοχή από ότι πριν, ίσως και εκτός ΗΠΑ.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!