Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΞΑΝΑ Μ Α Ζ Ι ! Μετά από καιρό (γεμάτο από διάφορες ...τρικλοποδιές!) ο 'mr.V' μέ τόν κ. Άγγελο Βασιλειάδη γιά τήν ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ!

 


Kόντρα στίς δυσκολίες, τά εμπόδια καί τίς ατελείωτες τρικλοποδιές καί πάλι ΜΑΖΙ! 

Σήμερα σέ μία νέα εκπομπή της 'ΟδύσσειαςΤV', o 'mr.V' ομού μέ τόν κ. Άγγελο Βασιλειάδη έχουν τήν ευκαιρία νά σχολιάσουν (μέ τόν καυστικό τους τρόπο), τήν μεγάλη ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ μας των 200 ετών από τήν έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως κατά του μισάνθρωπου οθωμανικού ζυγού καί της απελευθερώσεως (όσο αυτό υποτίθεται ότι συνέβη) της γλυκιάς μας Πατρίδος!





Οι δύο παρουσιαστές σχολιάζουν τά όσα ξετυλίχθηκαν μπροστά στά μάτια όλων μας κατά τήν «παρέλαση» (;) στήν Πλ. Συντάγματος, μέ μία ΑΛΛΗ ματιά, ενώ συγχρόνως δίνουν μία διαφορετική ιστορική διάσταση στά γεγονότα του '21.

12 σχόλια:

  1. Οι δύο παρουσιαστές μετά από αρκετό καιρό μαζί, παρά τίς πολλαπλές αντιξοότητες, έσπασαν κόκκαλα!
    Σχολιάζουν τήν (επετειακή) επικαιρότητα χωρίς "στρογγυλάδες" καί ευγένειες, αλλά ακριβώς όπως επιβάλλεται όταν ΣΕΒΕΤΑΙ κανείς τά 200 της Επαναστάσεως του 1821 καί του αίματος που έχυσαν οι ΗΡΩΪΚΟΙ εκείνοι Αγωνιστές!
    Εύγε, ά ξ ι ο ι καί σύντομα πάλι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητή Οδύσσεια, καλώς ήρθατε και πάλι με εκπομπές παρά τις αντιξοότητες!

    στην αποψινή εκπομπή ο Mr. V μίλησε για κάποια νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ήταν η οικογένεια Μαυρομιχάλη πίσω από τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια και που άδικα τόσα χρόνια κηλιδώνεται η μνήμη μιας οικογένειας ηρώων.
    θα ήταν δυνατόν κάποια στιγμή να αναρτήσετε κάτι σχετικό;
    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολλές καί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ απαντήσεις γιά όσους θέλουν καί έχουν διάθεση νά ΜΑΘΟΥΝ, εδώ:
      http://aegeanews.gr/news/greece-society/198068/dolofonia-tou-ioanni-kapodistria-poioi-itan-omos-dolofonoi-tou/
      (Οι υπόλοιποι αγαπητέ ανώνυμε, θά εξακολουθήσουν 190 χρόνια μετά, νά ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ανακρίβειες καί όχι μόνο...)

      Διαγραφή
    2. σας ευχαριστώ. έχει μεγάλη σημασία.

      Διαγραφή
    3. και πάλι ευχαριστώ
      Ο συγγραφέας Δημήτριος Κοκκινάκης στην εκπομπή του Μάνου Τσιλιμίδη

      https://www.youtube.com/watch?v=pOP0HMrq9gU

      Διαγραφή
    4. Άν θυμώμαστε καλά, ο εκλεκτός αυτός συγγραφέας υπήρξε ανώτατος αξιωματικός καί εξεδιώχθη από τό στράτευμα, επί βαθέος ΠΑΣΟΚ (...) γιά τίς σταθερές καί ασφαλώς αταλάντευτες Πατριωτικές καί Εθνικές του θέσεις καί απόψεις.
      Καί τό κυριώτερο καί νά προσεχθεί ιδιαιτέρως: όσα ΠΙΣΤΕΥΕ, δέν τά έλεγε απλώς, αλλά ΚΑΙ τά ΕΓΡΑΦΕ!
      Οπότε ...καρατομήθηκε!
      Καλή & ευλογημένη Σαρακοστή πάντα μέ υγεία!

      Διαγραφή
    5. λυπάμαι, δυστυχώς, δεν γνώριζα τον κύριο Κοκκινάκη. απλά χτες, όταν ο Mr V αναφέρθηκε σχετικά, κι εσείς μου στείλατε το link, άρχισα να ψάχνω, γιατί επιστρέφει που και που σαν συζήτηση στην οικογένεια μας.

      θαύμασα, όμως, την διαύγεια και τον λόγο του και δεν μου κάνει εντύπωση ότι τέτοιες φωνές και τέτοια γραπτά "κουκουλώνονται". εμείς οι Έλληνες δεν συμφέρει, βλέπετε, να θυμόμαστε, γιατί τότε γινόμαστε επικίνδυνοι για τους "φίλους" και "συμμάχους" μας.

      παρήγγειλα το βιβλίο του, που, ευτυχώς, είναι ακόμη διαθέσιμο και θα το χαρίσω στον πατέρα μου.

      και πάλι σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τον χρόνο σας.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ) ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ... ΤΟΥΣ !

    ΥΓ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2'....ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΩΝΗΣΙΣ "ΝΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ "ΑΙΣΧΟΣ".

    ΥΓ2 ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, info@ethnikoiphylakes.org.

    ΥΓ3 ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1' !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΗ ΙΔΕΑ καί πρόταση!
      Αρχίζοντας από τίς στρατιωτικές παρελάσεις στήν Μόσχα καί μετά στό Παρίσι!
      ΠΟΥΘΕΝΑ χαζο-φίμωτρα στίς στρ.μονάδες!

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ….ΜΙΑ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ … ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ( ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΣΕΜΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΘΕΤΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ . Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΛΕΣΘΗ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ. ΔΗΛΑΔΗ… ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΥΕΛΙΓΚΤΩΝ: ``ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ`` … Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΡΔΟΣ LONDODERRY, ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ``ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΣΤΑΝ`` ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΛΑΒΩΘΟΥΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΑΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ… ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ``ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΟΣ `` ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ- ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ``ΣΥΜΜΑΧΟ`` ΜΑΣ ΑΓΓΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Οδύσσεια εύγε για την νέα εκπομπή σας , σωστές οι επισημάνσεις και οι τοποθετήσεις σας τόσο για την Πρόεδρό μας (?) όσο και για το αγγλικό στέμμα ,τον ρόλο που έπαιζαν ανά τους αιώνες και εξακολουθούν να παίζουν δυστυχώς και σήμερα .Η παρέλαση όπως διεξήχθη μόνο θλίψη μας προκαλεί με τους επισήμους και τους φιμωμένους . Ας ευχηθούμε να πλησιάσει η μέρα που οι ΈΛΛΗΝΕΣ θα τιμήσουν τους ΗΡΩΕΣ όπως τους αξίζει σε μια ΕΛΛΑΔΑ ελεύθερη και ακηδεμόνευτη .ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!