Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Σέ 3 μόλις λεπτά της ώρας (καί κάτι δεύτερα), ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ! Ο Θεός νά τόν ΦΥΛΑΕΙ !




Καιρός νά ξυπνήσουμε ΟΛΟΙ !...... 



Ε Υ Γ Ε  φίλε, είσαι τεράστιος, ο Θεός μαζί σου!



https://www.ksipnistere.com/2021/04/blog-post_664.html

11 σχόλια:

  1. Αυτός δεν ορθοδοξεί, ανήκει σύμφωνα με τα λεγόμενά του στους μάρτυρες του ιεχωβά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ιωάννη Καποδίστρια, γιατί αναρωτιέστε; πολύ καλά τα λέει ο χρήστης ΕΡΑΤΩ. Ο άνθρωπος στο βίντεο μίλησε για βασιλεία του Χριστού επί της γης, κάτι που όντως το πιστεύουν οι ιεχωβάδες. Ο Χριστός όμως θα έρθει στη Δευτέρα Παρουσία Του για την αιώνια Βασιλεία των Ουρανών, αφού κρίνει ζώντας και νεκρούς. Άρα ο άνθρωπος στο βίντεο δεν ορθοδοξεί, πολύ σωστά τα λέει ο χρήστης ΕΡΑΤΩ λοιπόν..

      Διαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ . ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Παναγία μας είπε στην Πλεξίδα να ετοιμαζόμαστε ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ. Δεν μίλησε ούτε για αναλαμπή, ούτε για επίγεια βασιλεία για την οποία φυσικά δεν αναφέρεται οτιδήποτε στην Καινή Διαθήκη... Οι ψευδείς ελπίδες κάνουν τον άνθρωπο αμελή στην πνευματική του ζωή και τον κρατούν τελείως απροετοίμαστο κι απειροπόλεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκάλυψη κεφ. 20 ( ότι λέει εδώ )

    6 Μακάριος και άγιος όποιος έχει μέρος στην πρώτη ανάσταση· επάνω σ' αυτούς ο δεύτερος θάνατος δεν έχει εξουσία, αλλά θα είναι ιερείς τού Θεού και του Χριστού, και θα βασιλεύσουν μαζί του για 1.000 χρόνια.
    7 Και όταν συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια, ο σατανάς θα λυθεί από τη φυλακή του.
    8 Και θα βγει για να πλανήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες τής γης, τον Γωγ και τον Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσει σε πόλεμο, των οποίων ο αριθμός τους είναι σαν την άμμο τής θάλασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα να αντιδράσει η διαχείριση σε όσα αναιρέσαμε από τους '' ξύπνιους '' που θέλουν και εμάς να '' ξυπνήσουν ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ όλους που κατέθεσαν τήν γνώμη τους καί τίς γνώσεις τους στό θέμα αυτό.
      Άν έγινε από μέρους μας εσφαλμένη εκτίμηση της αναρτήσεως, ειλικρινώς ζητούμε τήν κατανόησή σας.
      (Είναι φύσει αδύνατον νά καταφέρνουμε νά απαντάμε ά μ ε σ α καί μάλιστα σέ όλα τά σχόλια των φίλων αναγνωστών. Πιστεύουμε ότι αυτό γίνεται αντιληπτό).

      Διαγραφή
    2. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ Κ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ . ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΊΔΡΥΣΗ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ .Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ . ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΟΦΙΣ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ . ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

      Διαγραφή
  6. ο χιλιασμός αποτελεί αίρεση για την Ορθοδοξία. Όλοι οι Άγιοι της Ορθοδοξίας βεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει καμία μεσοβασιλεία και με την συμπλήρωση της περιόδου κυριαρχίας του αντιχρίστου θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού μας. τα 1000 έτη που αναφέρονται στην Αποκάλυψη κατά τους Ανδρέα κι Αρέθα, είναι συμβολικός αριθμός και αφορούν στα χρόνια που θα μεσολαβήσουν απ' την Σταύρωση του Κυρίου ως και την Δευτέρα Παρουσία. "Πρώτη δε ανάστασις η εκ νεκρών έργων ζωοποίησις. Δευτέρα δε η εκ φθοράς των σωμάτων εις αφθαρσίαν μεταποίησις". Υπάρχουν πολλές μελέτες περί της λεγόμενης αναλαμπής της Ορθοδοξίας. Ας φροντίσει κάθε Χριστιανός να ψάξει την αλήθεια ώστε να μην πέσει στην παγίδα του να δεχτεί τον αντίχριστο ως βασιλέα ελεήμονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλοί άνθρωποι επισκεπτόμενοι σελίδες βλέπουν τα βίντεο αλλά δεν διαβάζουν αντίστοιχα τα σχόλια. Η γνώμη μου είναι πως οι αναρτήσεις αυτές πρέπει ν' αφαιρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!